Från i lördags.

Söta David säger att jag är skelögd när jag tar av mig glasögonen, vilket jag vet att jag blir eftersom att jag inte vet vad jag ska fästa blicken på. Så berättade jag att jag gjorde ett sådant test hos optikern, så David ville göra testet på mig också.


Davve utför testet på mig



Niklas och Davve innan dom börjar göra sig ordning


Fel man kan höra ibland.

Jag ringde mamma nyss och frågade vad hon gjorde, fick detta till svar: "jag har nyss hoppat av bussen". Okej, svarar jag och så fortsätter vi prata. Efter en stund säger jag: "står du fortfarande i duschen?".

Fel man kan höra ibland =).


Hur kul som helst.

"Ja, men det är därför jag inte kan ha maskara, för jag tappar ögonbrynen".


En av mina smarta kommentarer under kvällens gång igår. Riktigt roligt hade vi, precis som vi trodde att vi skulle ha =). Och idag mår man som man förtjänar! Men det är det värt =).

Dagen började med att Sandra plockade upp mig vid 12, vi åkte ut och väckte Davve för att sedan åka till Niklas och hämta honom. Sedan åkte vi på Hang Loose för att grabbarna skulle in och kika. Det slutade med att dom kom ut med varsin keps. Jag och Sandra satt i bilen och väntade, och vi tycker att Hang Loose ligger precis på ett sånt ställe som skulle kunna vara taget direkt från Saints Row.

Sedan blev det bolaget och affären. Var tvungen att handla lite chips och sånt till kvällen, men vi mätta efter middagen från Mc'Donalds. Så det blev inte så mycket snacks där på kvällskvisten tror jag. Mariah anslöt sig till oss igårkväll också, och vi fem hade en riktigt rolig förfest hemma hos Sandra.

Vid 23 kom Daniel (Sandras storebror) och Patrik (min lillebror) och hämtade oss för att skjutsa in oss på krogen. Vilka snälla brorsor vi har.

Det blev Aveny. Kön var 25 km lång när vi kom och då överdriver jag inte! Men vi kom in och hade riktigt roligt. Jag dansade från att vi kom dit till att vi åkte hem. Jag satt inte ner en enda gång! Och det känns i vaderna idag. Även armarna och nacken känns ömma..?

Även att jag och Sandra sprang fram till DJ'n flera gånger under kvällen och tjatade om att vi ville höra Poker Face. Han sa nej hela tiden. Efter någon timme VILLE jag verkligen höra den så jag gick fram till honom igen, han sa nej då också. Han sa att han hade spelat den flera gånger redan och ingen vill höra den igen. Då blev jag jättearg på honom och sa: "men jag fyller fan år på fredag, spela den som en födelsedagspresent till mig!!!". Och vad gjorde han då?! Han spelade den såklart =). Jag ville verkligen höra den igår.

Vi åkte hem kl 03 när det stängde. Jag, Timo, Sandra och Davve hoppade in i en taxi. Tror det var den längsta taxituren jag någonsin åkt. Ner på Stadshuset för Timo skulle in och hämta sin jacka, sedan blev det driven på Mc'Donalds. Och där skulle vi bjuda taxichauffören på en Mc'Flurry, men glassmaskinen var trasig. Det var en lustig taxitur.

Sov hos Davve inatt, kom hem strax efter 13 tiden och jag kan säga att jag hade inte återhämtat mig under natten om man säger så. Jag var inte riktigt som man ska när man vaknar, så när jag kom hem la jag mig i soffan och somnade på en gång. Vaknade vid 18 ikväll.


Kvällen igår var så himla rolig!!!! =).

Film och chips.

Jag skulle vara vara hemma ikväll, det hade jag bestämt. Plus att jag var jättetrött efter skolan idag. Men så skulle Sandra skjutsa Davve, han skulle ut ikväll. Och då ville jag följa med. Vi skjutsade honom, och efter det åkte vi och hämtade Daniel (Sandras storebror) och gänget som också skulle ut ikväll.

Efter det åkte vi hem till Niklas och plockade upp honom, det var filmkväll på gång. Vi hamnade hemma hos Sandra, och här är vi fortfarande. Har pratat om morgondagen... tänkte jag säga. Är ju faktiskt lördag nu. Så vi har pratat om kvällens utgång, som jag tror kommer bli grymt rolig! Många som ska ut.

Davve saknar oss ikväll, och vi saknar honom. Får se om vi alla åker och hämtar honom när han ska hem om några timmar.

Även att vi ska på Birsta City imorgon, Niklas skulle ha något därifrån. Blir inte många timmars sömn inatt =). Men jag slummrade till en stund på soffan förut. Dock blev det bara 10 minuter tror jag, sedan var Niklas där och pillade på mig... som vanligt. Han tycker inte att jag gör annat än sover. 

 Annars har vi bara tryckt i oss chips ikväll, Niklas handlade med sig det =).

GLAD IDAG!

Idag är jag på strålande humör! =).

Skolan gick hyffsat fort idag, hade en rolig föreläsning på eftermiddagen. Fick även tillbaka en inlämningsuppgift om Estetiska lärprocesser, fick betyget C på den. Är jättenöjd! =).

Imorgon blir det utgång också. Det ser jag verkligen framemot! Tror det kommer bli jätteroligt! =). Jag, Sandra, Davve och Niklas. Först blir det middag, och sedan utgång.


Ha en trevlig fredagkväll!

Skola idag.

Jaha, då har jag nyss ätit en tallrik med gröt. Ska snart försöka sätta på mig ett ansikte och fixa håret. Ska till skolan idag, slutar inte förrän klockan 17. Så idag är man inte hemma förrän vid 18...

Birsta City.

Har varit och shoppat lite med mamma idag, fast att jag egentligen inte har råd med någonting denna månad. Men jag ser det som en födelsedagspresent i förskott till mig själv (fyller 3 april), och som en liten belöning för att det kändes som att det gick bra på tentan i måndags (haha, lite skrattretande om jag inte klarade den). Vi säger väl att det är en liten belöning för att jag åkte dit och gjorde tentan i alla fall då! =).


Skopunkten, 99 kr.



Skjorta, Indiska 249 kr och skärp, Vero Moda 100 kr.



Body Shop, 165 kr.

Hallelujah.


The Unborn.

Ja, den såg vi ikväll. Jag tyckte den var riktigt hemsk. Så just nu ligger jag i soffan med alla lampor tända, och vet inte när jag kommer våga gå och lägga mig.



En oförutsägbar dag.

Idag har jag haft en sån där oförutsägbar dag, och den har varit riktigt trevlig och mysig.

Pluggade på dagen fram till 15, för då ringde Kate. Hon sa att hon skulle plocka upp mig om 20 minuter, så det var bara att klä på sig. Det blev IKEA, hon shoppade massa grejer till lägenheten. Kommer bli jättefint!

Sedan åkte vi hem till henne en snabbis och dumpade grejerna, sedan skjutsade hon hem mig. Förmodligen ses vi på lördag igen!

Jag kom hem, ringde Karla, vi surrade i 1,5 timme om allt och ingenting. Också det var mycket trevligt!

Sedan efter det ringde Davve, han ville att vi skulle åka till Sandra och titta på film. Niklas skulle också dit. Vi tittade på en film (den kommer i inlägget efter) som jag tyckte var jättehemsk! Höll för ögonen flera gånger. Det var riktigt nära att jag följde med Davve hem, just för att jag inte villa sova ensam. Inte han heller. Men jag tror inte mamma har så stor lust att hämta mig där imorgon.

Och Davve, sötnosen, hade köpt med sig läsk och grejer... men det söta var att han hade köpt med sig en 1,5 liter Ramlösa till mig. Eftersom jag tagit tag i det där med vikten igen. Det tyckte jag var riktigt gulligt =).

Mathomas (Mathias) kom och hämtade mig, Niklas och Davve. Vi skjutsade hem Niklas och sedan blev det Mc'Donalds. Inte för mig, men för dom.

När vi var på väg till bilen när vi skulle hem frågade jag Niklas om han skulle till Kramfors i helgen:

Jag: - Ska du till Kramfors i helgen?
Niklas: - Nej, Patte ska ha med sig Julia, inge roligt att vara tredje hjulet.
Jag: - Nej, därför är det roligare när vi är med varandra, då är alla hjul.
Niklas: - Du... du är ju för fan reservdäcket!

Så söt så. Nej, men vi har roligt tillsammans =).


Imorgon blir det Birsta City med mamma, och snart blir det sängen för mig.

"Bapelsin då, gubbjävel!!!".

Haha, så sköööön radioreklam =).




If U Seek Amy.


Andra Avenyn.




Vilket avsnitt det var idag!! Bra, bra =).

Min tisdag.

Nu har jag lugnat ner mig lite sedan jag beställde böckerna, så nu kan jag berätta om dagen.

Klev upp vid 10, startade datorn för att titta på Andra Avenyn. Men det gick inte! Jag som hade sett fram emot det. Istället gjorde jag gröt som jag åt medans jag kikade runt på lite bloggar.

Vid 12 kom Marcus, vi gjorde ingenting speciellt. Jag surrade öronen ur honom tror jag. Tar aldrig stopp när jag pratar. Jag surrar och surrar, byter samtalsämne mitt i en mening och glömmer bort att andas under tiden. Han åkte vid 15 för att hämta Arvid (sin hund) som hade trimmats. Sedan kom han tillbaka, och Arvid hade han med sig. Och det var på tiden att lilla stackars Arvid fick bli av med lite päls. Sist jag såg honom hängde luggen ner till golvet (okej, jag överdriver en aning!), nu fick han ju i alla fall se världen =). Marcus och Arvid åkte hem vid 21, så då blev jag ensam.

Jag har även tagit tag i min diet igen. Eller diet och diet, jag har börjat att äta igen med andra ord. Eller jag har börjat äta mer än en gång om dagen! Som jag gjorde i sommras. Från mitten av juni till mitten av december gick jag ju ner 10,4 kg. Och det gjorde jag för att jag började äta. Så nu har jag tagit tag i det där igen, ska gå ner lite mer =). Hoppas det går lika bra som det gjorde sist!

Nu ska jag försöka titta på Andra Avenyn, efter det blir det soooooooooooova.

Det sved!

Har nyss beställt studentlitteratur för 1350 kronor. Hur underbart kändes inte det?! Blir så trött. Fattar inte varför det ska vara så dyrt!

JA... jag är iriiterad.

Andra tentan avklarad!

SKÖÖÖÖÖNT!!!! =).

Jag satt i två timmar tror jag, läste noga och kollade igenom ordentligt så jag inte missat något. Jag skrev på alla frågor utom en, för den hade jag inte en aning om. Hade nog inte läst om det eftersom att det var från Den goda skolan, den var så tråkig så blev lite läst från den boken.

Det kändes väldigt bra måste jag säga när jag gick därifrån, men så fort man började prata med dom andra om vad man svarat så kändes det inte så bra längre. Men det är väl som vanligt det =). Upptäckte i alla fall att jag svarat helt galet på uppgift 2 på A-delen. Heeeeelt fel, surrade om något annat jag. Men så gör jag ju jämt, händer varje dag. Om någon frågar mig vilken färg tröjan är, så svarar jag till exempel att jag varit på Ica med mamma... ungefär så.

Jag håller i alla fall tummarna och hoppas att jag klarar det, men man vet ju aldrig hur dom bedömer. Fick tillbaka första tentan idag, och den har jag omtenta på den 4 april. Man hade skrivit typ 1,5 sida långa svar på en fråga, men fick bara 1 eller 2 poäng ändå. Liiiiiite snålt sådär. Man börjar ju oroa sig för dagens tenta! Suck, jag som tyckte det gick bra.

Det var mycket som inte kom också, som jag kunde jättebra, som varit med på andra tentor. Det blev jag sur över! Och istället kom en massa annat skit så man fick gissa sig fram. Många höll med mig om det!

Hade hoppats att få tillbaka inlämningsuppgiften idag också, om Estetiska lärprocesser. Men vi i grupp C fick inte tillbaka dom, för dom var inte färdigrättade. Men grupp A, B och D fick sina. Det var fuskigt! Alla borde få tillbaka dom samtidigt.


Jaja, nog om det... nu är det gjort.



Igår ringde Davve och Niklas och ville att jag och Sandra skulle komma ut och umgås med dom. Jag sa nej, för jag ville plugga. Även fast att jag pluggat tillräckligt och inte får in mer information. Men så gör jag jämt. Dom tjatade och tjatade, så till slut gav jag med mig. Det roliga med dom är att dom tjatar på ett speciellt sätt att man bara inte kan säga nej.

Blev hämtad av Sandra vid 20.30 ungefär. När vi kom dit kastade jag mig ner i Davves säng, och vad gjorde jag? Jo, jag började plugga såklart. Jag förstår inte, jag läser för mycket. Pluggar fast att jag redan kan det. Och Davve var gullig och kröp ner bredvid mig i sängen och hjälpte mig att plugga. Det var sött! =).

Åkte hem någon gång mellan 23-00, efter vi tittat lite på Robert Gustafsson. Han är så bra när han imiterar Tony Irving!


Oldies, but... goldies?

Satt och tittade igenom lite foton från kartongen med grejer från när jag var yngre, hittade några bilder jag glömt existerar. Rätt roligt, var tvungen att knäppa kort på dom fotona. Därav den dåliga kvaliten. Enjoy!


Jag utklädd till punkare, mellanstadiet.



Pappa på väg på maskerad (pappa, bli inte arg nu ;D)



Jag (sur efter en fotbollsmatch)



Jag och lillebror Patrik (titta Patte, jag har varit längre än dig ;D)



Patrik och jag igen (med Niklas eller Emil i famnen)



Jag, vet dock inte ålder



Patrik och Jonna (faster och Oves hund)



Patrik sover i Abbes hundkorg



Patrik, även här sovandes



Jag (med snyggaste frillan)



Patrik spelar tv-spel



Klassresan till Göteborg i 6:an, innan fotbollen (Sverige-Spanien)



Sandra Edberg, Marica Lindholm, jag och Fredrik Jansson



Jag

Good girl gone bad.

Easy for a good girl to go bad, and once we gone, gone, best belief we've gone forever, don't be the reason, don't be the reason, you better learn how to treat us right, 'cause onces a good girl goes bad... we done forever.


Festhumör!


Nightwish.

 



 




Gordon's Kitchen Nightmares.

Tog en paus i pluggandet för att titta på det. Han är en stor favorit!


God morgon!

Jag sov 11 timmar inatt, hur skönt som helst, jag vaknade inte en enda gång under natten heller. Jag måste ha varit hur trött som helst, vilket egentligen inte är så konstigt =).

Nu blir det till att plugga i alla fall, och det kommer jag att fortsätta med resten av dagen.

Helt otroligt.

Nu är jag trött i alla fall. Var vaken hela natten, och har endast sovit en timme idag på dagen. Helt otroligt att jag hållit ögonen öppna fram till nu. Även att jag har pluggat, HELA dagen. Är riktigt stolt över mig själv =). Nu förtjänar jag en god natts sömn!

Fastnade riktigt ordentligt på en av frågorna förut, men som tur är så hjälpte Marcus mig. Kändes som att vi höll på med den i flera timmar. Han är så snäll som tog sig tid till att hjälpa mig. Tur att han har tålamod! Enligt honom är jag ju Rikspucko nummer 1 =).  Tack så mycket för hjälpen Marcus!


Night night, sleep tight... and don't let the bedbugs bite.

Me in a nutshell.

Seriöst, hur dum är jag? Ibland förstår jag inte hur jag tänker... eller OM jag tänker överhuvudtaget. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Hela historian är så komisk, och tragisk!

Det började med att jag fick en påminnelse på min elräkning med posten idag, på 1069 kronor. Och jag tyckte inte att det stämde, för jag vet att jag betalat elen. Jag betalar alltid mina räkningar i tid (dom som inte dras via autogiro). Är väldigt noga med det.

Jag ringer mamma och pappa för att berätta för dom. Dom säger att jag inte kan ha betalat den. Jag blir irriterad för jag VET att jag betalat den, jag minns NÄR jag betalade den. Kollade igenom mitt kontoutdrag, det stod ingenstans att jag betalat räkningen. Jag förstod ingenting. Jag minns så väl att jag betalade den, och på fakturan stod det "Betald". Varför skulle jag ha skrivit att jag betalat den, om jag nu inte hade det?

I vilket fall så åker jag och Sandra iväg på Försäkringskassan för att fixa mitt ärende, och när jag kommer hem minns jag att jag skrev ett inlägg här i bloggen i februari att min dag startade med två räkningar att betala. En till e-on och en till Bokus.

Jag letade fram inlägget för att kolla vilket datum det var, den 25 februari. HA! tänkte jag för mig själv, tji fick ni... jag har betalat den. Ringde mamma och läste upp inlägget för henne, hon sa att jag skulle ringa banken för att undersöka problemet.

Så jag gjorde det. Fick prata med en riktigt trevlig tjej. Jag berättade att jag registrerat en räkning till e-on den 25 februari, men att jag nu fått en påminnelse om att jag inte betalat den, även fast att jag vet att jag har det. Så säger hon: "ja, du har registrerat den... MEN du har registrerat räkningen från ditt konto där du inte hade några pengar, inte från kontot där du hade pengar". Min första tanke är WHAT?! Näe, det kan inte stämma. Jag frågade om jag gjort samma sak med räkningen till Bokus, eftersom jag betalade dom samtidigt, skulle inte vara roligt att få en påminnelse därifrån också. Så säger hon: "näe, den betalade du från kontot du hade pengar på". Mitt svar till henne var, efter några sekunders tystnad: "Va? Skämtar du? Hur dum är jag då? Har jag först betalat en räkning från det konto jag har pengar på, och sen gått in där jag inte har några pengar och betalat den andra där?". Hon fnissade lite och svarade ja. Jag frågade henne av vilken anledning jag gjort så, vilket hon såklart inte kunde svara på. Men jag tyckte bara att det var riktigt, riktigt knasigt. Hur tänkte jag? Vad höll jag på med?!

Vi fortsatte prata på i 10 minuter till ungefär, jag är ju en pratkvarn så jag kunde inte sluta prata. Men hon skrattade, så det gick tydligen ingen nöd på henne. Sedan sa hon att hon kunde ändra på banken att jag blev "student" och slipper då betala årsavgiften av mitt bankomatkort. Hoppas jag får en liten slant tillbaka för detta år då =).

Men alltså, hur dumt var inte det här då? Klantigt. Men som rubriken lyder, det är jag i ett nötskal. Nog för att  jag alltid betalar mina räkningar i tid och så, men jag gör rätt knasiga saker. Så egentligen ska jag ju inte bli förvånad över att detta har hänt. Förstår bara inte varför jag gick in på kontot där jag inte hade några pengar och betalade en räkning, där hade jag väl ändå ingenting att göra =).


Det är sådana här grejer som gör mig till en "Mojjan", jag förstår verkligen mina kamrater. Men det är bara idag jag erkänner det... imorgon tar jag tillbaka det.


Ha en superbra fredag!


Taken.

Har glömt att skriva att jag, Sandra och Davve tittade på Taken häromkvällen. En riktigt bra film om Trafficking. Tyckte verkligen om den! Fick gåshud när jag såg den... fick det även nu när jag tittade på trailern.



Vart gömde sig John Blund?

Har varit uppe hela natten, har passerat stadiet trött, så nu är jag övertrött istället. Kan inte sova =).

Om ett tag kommer Sandra hit med frukost från Mc'donalds. Hon skulle bara ner med Jamie på dagis först, så strax får man mat i magen. Mumms. Hon tar med sig sin dator, så vi ska ligga här i min soffa och nörda lite båda två. Jag ska plugga, vilket går rätt bra. Känns som att jag förstår lite mer nu i alla fall. Hade varit roligare om jag förstått tidigare, har trots allt tentan på måndag.

Måste på försäkringskassan idag också... får dra med Sandra dit lite senare idag =).

Så underbar.

Var så ledsen förut... så frågade Underbar om jag ville att han skulle komma en stund. Såklart ville jag det =). Vi satt och pratade i två timmar, och det var så skönt. Jag behövde det.


TACK!


På superbra humör.

Jaha, då har man varit hos tandläkaren idag då. Det gick bra, inga hål =). Man är en duktig flicka!

Har sovit hos Davve dom två senaste nätterna. Jag och Sandra kom dit igår vid 22 tiden när han låg och sov. Då var det bara att kliva upp för honom! Men han fick en kexchoklad av mig, så lite glad blev han. Jag hade med mig halva lägenheten till honom tror jag, känns som att man bor där nu för tiden. Men vi har ju så himla roligt tillsammans, så varför inte? =).

Annars är jag på ett jättesuperbra humör idag, vet inte varför. Kanske för att solen skiner!!!! =). Vår, vår, vår, vår. Helst hade jag ju velat att snön skulle vara borta från backen den 3 april, men så lär det ju inte bli. Bort med snön, och hit med solen och värmen!

Idag blir det en hel del plugg...


Ha en bra dag! =).

Lite skojigt.

Jag och Sandra sitter och pratar stjärntecken just nu, så jag var tvungen att googla på mitt. Väduren. Och det är så otroligt sjukt vad mycket som stämmer in.

GODA EGENSKAPER
- Väduren är en god ledare som sätter vänlighet och rättvisa i centrum.
- Du är utåtriktad, glad och energirik och äger en stor portion humor.
- Mot dina nära och kära är du ömsint, mjuk och förlåtande vilket gör dig till en älskvärd person.

- Du ger ett glatt, tryggt och bestämt intryck.
- Väduren är innerst inne mycket stolt över vem han/hon är och vad den åstadkommer, men du skryter inte utan visar en ödmjukhet som gör dig väldigt omtyckt.

MINDRE BRA EGENSKAPER
- Väduren är ibland självisk och dominerande och allför pådrivande, du kör på i ditt eget tempo.
- Du blir kanske också lite för frispråkig ibland.
- Du har lätt för att bli sårad när du inte får igenom dina åsikter och idéer, eller då de möter motstånd.
- Ditt heta temperament känner många till.

- Väduren har gärna många projekt i rullning, men det är kanske alltför få som blir ordentligt slutförda.

SÅ TÄNKER DU
- Du vill gärna känna att du har rätt oavsett vad andra kanske tycker.
- Du strävar efter mycket glädje och aktivitet och vet att du "är" någon.
- Mitt i all aktivitet behöver du också få komma ifrån ibland, att i lugn ro få vara ensam med dina tankar.


YRKEN DU PASSAR INOM
- Väduren drömmer gärna om att starta ett eget företag och driva det långt och framgångsrikt.
- Dina goda ledaregenskaper skulle göra dig till en utmärkt lärare, psykolog, läkare eller journalist.
- Du har även konstnärliga anlag och kan också tänka dig hantverksmässiga arbeten.

KÄRLEK OCH VÄNSKAP
- För Väduren är kärlek och trohet det allra viktigaste i livet.
- Du är generös och fantasifull med din egen kärlek och godhet.
- Trygghet och värme är viktiga delar för dig, och du förväntar dig det tillbaka av en partner eller vän.



Sjukt mycket som stämmer in...


Då har jag och Sandra varit hjältinnor.

Kan tänka mig att personalen på Ica är rätt nöjda och tacksamma efter det vi gjort idag.

Vi var där och handlade, och när vi är på väg ut hör vi en ynklig röst ropa "hjälp mig!". Vi vänder våra huvuden åt vänster och där, vid panten, ligger det än äldre dam i ungefär 80 års åldern. Sandra kastar över grejerna på mig och springer fram för att hjälpa henne, och jag efter. Där ligger damen med ena benet över rullatorn, panflaskor runt omkring henne och ett förstoringsglas som fått sig en spricka.

Vi inser ganska snabbt att om vi ska få henne på benen måste vi hjälpa till båda två. Jag ställer det vi handlat på sidan. Vi frågar henne om hon har ont någonstans, och om vi ska försöka hjälpa henne upp. Hon säger att hon inte har ont någonstans, men att hon slagit huvudet i väggen. Jag frågar henne om det är okej att jag lyfter hennes högra ben så jag kan få bort rullatorn som låg under. Det var okej. Efter jag flyttat lite på rullatorn skulle jag och Sandra försöka få henne på benen, men det var inte det lättaste. Det var väldigt tungt, för damen kunde inte själv hjälpa till med benen på grund av att det var lite halt på golvet. Hon ville ha hjälp av väggen. Men så frågar jag henne om det var lugnt att jag drog upp hennes ben lite, så hon kunde hjälpa till att "skjuta upp" sig själv. Det var också okej. Och då gick det bättre. Vi fick upp henne på benen.

Men hon var väldigt skakis i benen och chockad över det som hänt så hon ville ha rullatorn bakom sig så hon kunde sätta sig på den. Så samtidigt som vi håller henne skulle jag försöka flytta rullatorn. Men hon håller i den samtidigt för att få lite stöd. När jag väl får den bakom henne och hon ska sätta sig ner så går det inte. Då har hennes reflex fastnat på ena sidan. Sandra pillar loss den och tillslut kan damen sätta sig. Sandra frågar om det känns bättre nu, och damen svarar: "ja, om den kunde vara still". Så Sandra låste bromsarna. Medans hon sitter där och vilar lite plockar vi upp förstoringsglaset och flaskorna och pantar det som låg på golvet.

Efter det gick jag till kassörskan och sa att dom skulle torka golvet vid panten för en äldre dam hade ramlat där med rullatorn. Hon tackade för att jag sa till och ringde på en i personalen. Sedan fick vi hjälp av en ur personalen att få damen till en bänk där hon kunde få sätta sig och vila lite, för hon var fortfarande väldigt skakis och chockad.

Vi frågar gång på gång hur det är med huvudet och om vi ska ringa någon, men dumtjurig som hon var ville hon inte det. Sista gången jag frågar henne fick jag detta till svar: "vad menar du med ringa någon egentligen? och göra någon orolig?". Vi tänkte väl mer på att hon faktiskt skulle ta sig hem därifrån också, och om hon nu slog huvudet så vet man ju inte hur pass allvarligt smällen tog. Vi satt i alla fall med henne på bänken ett tag och pratade lite. Hon skämtade och fortsatte vara dumtjurig. Sa bland annat att hon hade träskalle, och förstår inte att just hon lyckades halka. Hon fick lite kolsyratvatten av personalen och det verkade hyffsat bra med henne när vi gick.

Personalen ville inte släppa iväg henne, dom ville ringa hemtjänsten istället. Men damen vägrade, "vad ska det vara bra för?". Rätt rolig var hon.

Dom tackade för hjälpen ännu en gång och vi var väldigt nöjda över oss själva när vi lämnade affären.


DET SOM GÖR MIG MEST FÖRBANNAD ÄR ATT FOLKET SOM LÄMNADE ICA INNAN OSS INTE HADE STANNAT OCH HJÄLPT HENNE. TÄNK OM DET HADE VARIT ERAN MAMMA/FARMOR/MORMOR ELLER NÅGOT. HADE INTE NI VELAT ATT NÅGON SOM GÅTT FÖRBI HJÄLPT HENNE?




Davve goes Woody.

Haha, igårkväll gjorde Davve något fult med ansiktet så kinderna dallrade. Och det fick mig att tänka på flyttscenen i Toy Story. Vad jag skrattade!

Spola fram till ungefär 5.37 minuter och kolla in kinderna på Woody =).
 


Ett sista inlägg innan sängen.

Tycker det är så roligt att jag äntligen kan "leka" lite med bilderna jag har på mobilen, i och med att det inte gick att göra någonting med mobilen jag hade innan. Bjuder på en bild på Sandra som jag "lekte" med förut idag.

Godnatt, och sov gott förresten =).



 

While She Was Out.

Såg den filmen idag. Den var inge bra.



Inge bra.

Det gick inge bra för Timrå idag heller... vilket var väntat.

Kom igen Timrå!


Paus i pluggandet.

Känner att jag behöver en liten paus i pluggandet nu. Håller på att läsa om Liberalismen. Hyffsat ointressant. Delmoment 1 och delmoment 2 var/är jättetråkiga och ointressanta. Jag har fått höra att dom andra delmomenten är intressantare.

Jag har jättesvårt att plugga när det är så här ointressant.

Så jag känner att jag behöver titta på en film nu innan jag somnar, ögonen åker i kors och jag har gäspat ett antal gånger.



Babysitter Wanted.

Tittade på den nu på morgonen innan jag ska börja plugga, tyckte den var riktigt dålig.



Extrem saknad.






Förlust och "fest".

Timrå vann inte igår!! Tröttsamt. Jävligt taskig tajming. Skenan på skridskon gick sönder. Hur lyckas man med det? Det finns inte på kartan. Bortamatch imorgon, hur kommer det sluta? Kommer Timrå kunna vinna nere i HV's arena?

Efter hockeyn åt jag pizza, den satt fint i kistan vill jag lova. Var riktigt hungrig efter matchen. Var för lat för att laga något hemma. Som vanligt =). Plus att det är jättetråkigt att laga middag till sig själv. Annat är det på Banérgatan, där delar man på maten och äter nästan alltid tillsammans. Tänk om man kunde ha så roliga grannar här.

Efter jag käkat kastade jag mig in i duschen för jag skulle följa med Viktoria, Johan, Marcus och Linus på fest. Det var i alla fall den stelaste "fest" jag varit på. Men sällskapet var roligt i alla fall, vi skrattade en hel del, och det är ju huvudsaken =).

Nu måste jag plugga... måste måste måste.


Vi är lördagens änglar som virvlar i stan, vi är dom som du hatar en söndag på dan,
vi är dom som kan skratta åt allt som är svart, vi är dom som har hjärtan av ädel titan.

Vi är änglar med blickarna högt i det blå, vi är dom som förlorar men jublar ändå,
vi är dom som kan skratta åt allt med varann, vi är dom som kan gråta när ingen ser på.

Vi har solen i ögonen, och spilld mjölk överallt, det stinker av gammalt groll,
men vi har skuggorna bakom oss trots allt...


GE MIG SOL OCH VÄRME!

Hockey!

Timrå leder just nu med 2-0 mot HV71... blir det vinst??


Vacker flicka.

Seriöst... mamma och pappa, vad har ni gjort med mig?!




Stämmer detta? Vad tror ni?!

Kvinnors svenska i vardagen:

1. Ja = Nej.
2. Nej = Ja.
3. Kanske = Nej.
4. Vi behöver... = Jag vill ha...
5. Jag är ledsen, men... = Du kommer att få ångra det här.
6. Vi behöver prata... = Nu har du ställt till det.
7. Okej, du gör som du vill = Passa dig jävligt noga.
8. Jag är inte alls arg = Klart jag är arg, din idiot.
9. Vad du är uppvaktande ikväll = Tänker du bara på sex?


Mäns svenska i vardagen:

1. Jag är hungrig = Jag är hungrig.
2. Jag är trött = Jag är trött.
3. Snygg klänning = snygg urringning.
4. Jag älskar dig = Jag vill ha sex.
5. Jag har tråkigt = Vill du ha sex?
6. Ska vi dansa = Vill du ha sex?
7. Kan jag ringa dig någon gång? = Vill du ha sex?
8. Ska vi gå på bio? = Vill du ha sex?
9. Får jag bjuda dig på middag? = Vill du ha sex?
10. Dom skorna passar inte till dräkten = Jag är homosexuell.


Lite lustigt ändå...

Jag ska vara som alla andra för en stund =).

HEJA, HEJA, HEJA TIMRÅ!!!!


Denna ljuva musiken.

Kände bara att jag behövde poppa lite musik på hög volym.

Oh hot damn, this is my jam,
keep me partying till the A.M.,
y'all don't understand, make me throw
my hands in the ayer, ay-ayer, ayer, ay-ayer.

VILL, VILL, VILL, VILL.

HIT VILL JAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bortsprungen?!

Jag hade tänkt krypa ner i soffan nu med mitt varma täcke och en film, för att sedan återgå till pluggandet. Men jag insåg just nu att jag inte har sett min vattenflaska sedan i lördags. Och den hade jag velat ha just nu. Är väldigt törstig efter vatten.

Jag fick den här vattenflaskan av mormor, och den används flitigt.



Gordon Ramsay's Cookalong Live.


Desperate Housewives.


Mumms.

Jag och mamma ska på Ica sedan, då tänker jag köpa tacos. Fick ett extremt sug efter just tacos.

Pluggtorka.

... low low low low low low low low.

Jag vet inte vad jag ska säga.

We need to cross the ocean of misunderstanding,
and talk deep into our hearts, we need to sort out all our complications,
and find out who we really are...



FÖRLÅT.

Lista.

Var är din mobiltelefon? Där den alltid ligger, i soffan bredvid mig.
Var är din äkta hälft? Han väntar på mig =).
Ditt hår? Blött.
Din mamma? Världens bästa.
Din pappa? Världens bästa.
Syskon? Världens bästa bror.
Det bästa du vet? Att skratta. 
Din dröm inatt? Något om potatismos och bildäck. 
Din dröm/ditt mål? Lycka. 
Din skräck? Ensamhet.
Var var du igår kväll? I Sandras soffa, med henne och Davve.
Vad du inte är? Motiverad till att plugga.
En sak du önskar dig? ...fred på jorden?
Var du växte upp? På Alnö... bland annat.
Det sista du gjorde? Pratade med Sandra. 
Dina kläder? Mjukisbyxor och mjukiströja.
Din TV? För liten.
Ditt/dina husdjur? Mina dammråttor under soffan och sängen.
Dator? Den bästa. 
Ditt humör? Trött.
Saknar någon? Karla.
Din bil? Ingen.
Något du inte har på dig? Nagellack. 
Favoritaffär? Gina Tricot.
Din sommar? 2006, Bulgarien.
Älskar någon? Absolut.
Favoritfärg? Många det.
När skrattade du senast? Riktigt ordentligt igår. Jag, Sandra och Davve.
När grät du senast? Igårkväll. Jag vill inte såra någon... speciellt inte dig.

Single Ladies.

Up in the club, we just broke up,
I'm doing my own lil' thing.

You decided to dip, now you wanna trip,
cause another brother noticed me.

I'm up on him, he up on me,
don't pay him any attention.


...and like a ghost I'll be gone.

Hur fel kan man höra? HAHA.

Jag, Sandra N och Davve har umgåtts hela dagen idag... och roligt har vi haft. Vi satt och pratade om utekvällen igår och vi skrattade så vi fick ont i magen. Sedan kom vi in på något samtalsämne om en låt och Davve visste inte vilken jag menade för jag mindes varken låtens namn eller artisten.

Så först började jag nynna, och sedan sjöng jag refrängen. Men jag är tondöv och sjunger som en kråka så melodin var inte riktigt rätt. Jag sjöng Kate Ryan - Ella elle l'a på detta vis: "ella, elle l'a Elle l'a Ou ou ou ou ou ou ou". Och Davve säger helt allvarligt: "Så går den ju inte. Det är ju så här "you can stand under my umbrella ella ella eh eh eh, under my umbrella ella ella eh eh eh".

Jag har ingen aning hur han kunde få min version av Kate Ryan - Ella elle l'a till Rihanna - Umbrella. Jag VET att jag inte kan sjunga, men sååååå fel kan det inte bli. Snacka om att vi skrattade efter vi hade kommit på vilken jag menade.

Jag skrattade så jag fick riktigt ont i magen.



 


Oplanerad utgång.

Med mitt 15:e försök kom jag äntligen in här...

Blev en spontan utgång igår. Niklas och Davve ringde efter 22, då jag var i stan med Sandra S och käkade, och sa att dom skulle ut och att jag skulle med. Jag blev såklart sugen på en gång!

Vi skulle åka in vid 23, så det var bara att bege sig hemmåt och byta kläder och försöka sätta på sig ett ansikte. Blev hämtad av grabbarna och det var bestämt att vi skulle på Aveny. Jag messade Mariah och sa att vart jag skulle och tyckte att hon och Jessica kunde komma dit. Vilket dom gjorde =).

Det var väldigt mycket folk och vi hade riktigt roligt. Oplanerade utgångar är det bästa som finns, jag har alltid riktigt roligt då. Vi dansade och härjade fram till klockan 03 då det stängde.

Vi tog en taxi upp till Max och käkade... eller dom käkade, jag fick inte i mig något. Träffade även Rickard där, han har jag inte träffat på länge.

Sedan tog vi taxi hem till Davve och hos honom spelade vi NHL. Jag mot Niklas. Davve låg i sängen och undrade hur jag lyckades med att få ut målvakten till halva plan hela tiden. Jag förlorade på grund av att målvakten aldrig stod i målet.

Efter lite spelande somnade vi och klev inte upp förrän vid 12.30 idag. Sandra N kom ut med läsk åt oss. Det var välbehövligt. 

Jag gick in till hans farmor och farfar och skrämde livet ur dom tror jag. Håret stod åt alla håll och kanter och sminket satt inte som det gjorde igår =). En trevlig syn för dom sådär på förmiddagen =).

Vi bestämde att vi skulle åka hem till Sandra och ligga bakis i hennes soffa. Så jag och Davve ligger här nu och Niklas är på släktträff. Sandra och Jamie sitter i köket och äter. Niklas kommer lite senare skulle jag tro.

Riktigt roligt var det igår alla fall! 

Biljetterna bokade!

13 maj, Beyonce i Stockholm!!! =). Jag och Kate =). FY FAN VAD ROLIGT!


Färgat håret.

Mamma har varit här idag, hon hjälpte mig att färga håret. Och hon diskade även upp min disk som jag hade samlat på mig. Det var jättejättejättejättesnällt tyckte jag =).

Gammal bild, men nu har jag denna hårfärgen i alla fall.


Patrik 1,5.

Har nyss tittat på Patrik 1,5. Blev lite besviken faktiskt, trodde den skulle vara bättre.



En ny älskling!

Idag sa min telefon adjö, den slutade fungera. Den dog. Jag fick världens panik, jag använder telefonen till nästan allting. Jag släpper till och med in min vänner till mig genom telefonen (porttelefonen går till min mobil).

Så då var det bara att tjata på mammsen om att åka in på Elgiganten och köpa en ny. Klockan 18.40 åkte vi in och dom stänger klockan 19. Men jag hittade en! Och jag tycker faktiskt om den =).

Nu måste jag sova, har nyss tryckt i mig en tacos med Nathalie. Vi har varit hos Sandra och druckit lite Bacardi Breezer =). Har varit en trevlig kväll.



Sony Ericsson w595.

Onsdag och lill-lördag.

Mycket plugg det blev idag då. Försökte plugga lite imorse, blev lite läsning. Skulle hinna plugga innan Karla kom, men så skickade hon sms att hon skulle träna. Så vi skulle ses en annan dag istället.

Satte mig vid datorn en stund, risken är väldigt stor att man fastnar där. Jag tittade på två avsnitt av The City, sedan tänkte jag börja plugga igen. Så ringer mobilen, och så ser jag att det är nummret från porttelefonen. Jag svarar och hör någon säga "Öppna!", visst tänkte jag. Kände inte igen rösten. Efter en liten stund knackar det på dörren. Jag öppnar och där står två figurer och ler. Det var Davve och Mathias =). Det var roligt att dom tittade förbi.

Vi busade lite som vanligt och surrade lite skit. Dom är så knäpp =). Men alltid roligt att bli överraskad!

Nu blir det duschen, ska möta Sandra snart.



Snart väntar sängen.

Då har jag fått träffat Martin då =). Trevlig prick! Jag hoppas dom också ska ut på fredag, skulle vara riktigt roligt. Vi tittade på film, jag minns inte vad den hette. Men den var bra.

Snart väntar sängen, ska upp tidigt imorrn och plugga. Har mycket annat att göra imorrn också.

The City och Whitney Port.

Jag är ju helt galen i The Hills som dom flesta vet och alldeles nyss har jag sett ett avsnitt av The City. Måste ju se hur det går för Whitney i New York. Men nu ska jag hoppa in i duschen. För kvällen ska spenderas med Sandra och Martin =). Det ska bli riktigt roligt!

... det ryktades om att dom ville spela Geni med mig. Hur kan det komma sig? =)



Whitney Port.


Ett år tillsammans.

Idag firar jag och lägenheten 1 år tillsammans! Oooooh =).

There's nothing else I can say.

Boy, we've had a real good time,
and I wish you the best on your way.
I didn't mean to hurt you, I never thought
we'd fall out of place.

I had something that i love long long,
but my friends keeping telling me that somethings wrong,
then I met someone... and eh, there's nothing else I can say.

I wish he never looked at me that way.

Det här med tiden.

Hur ska man hitta tid till allting?!

Min stora favorit!

Lady Gaga. Så läcker.


Barn - och hundvakt.

Ida berättade för mig idag att hon skulle bara barn och hundvakt. Så jag frågade om hon ville ha sällskap, och det ville hon.

Jag vandrade bort till henne vid 19.30 ungefär och strax innan 20 kom Ulf till henne. Han har man inte sett på 100 år. Vi kikade på Melodifestivalen... jag gillar INTE det. Tycker dom flesta låtarna suger.

Vid 21 traskade vi bort till Åsa och Leif, vi skulle vara barnvakt åt deras sööööta lilla pojke Max. Vi skulle även ha tre hundar där. Deras hund Dogge, Jens hund  Nalle och Idas hund Majsan.

Jag är för trött nu för att berätta om kvällen, men är det något vi har gjort ikväll så är det i alla fall skrattat. Så roligt man kan ha! Får skriva... ja, hmm, senare idag. Måste lägga mig nu.

Josef Daif var snäll och skjutsade hem mig i alla fall så jag slapp gå själv i mörkret. Det var supersnällt av honom =).


RSS 2.0