★ Då bär det av igen.

Sitter på tåget. Är framme i Stockholm om lite mer än en timme. Tur man har datorn att fördriva tiden med.

Har en galning som sitter framför mig, och då menar jag verkligen galning! Kul. Just nu sitter han och dricker sprit ur flaskan. Och det luktar inte gott här... en blandning mellan kaffe, avgaser och fis. Usch!



// Sandra ♥.

★ "This Is It" - Michael Jackson.




Den 28 oktober. DÅ SMÄLLER DET! Lääääääääääääääääääääängtar!



//Sandra ♥.

★ "nobody puts baby in the corner".




Världens absolut bästa film! Och bästa scen!
Patrick Swayze har nu somnat in efter att ha kämpat mot cancer i 20 månader. Vila i frid!



// Sandra ♥.

★ På bättringsvägen.

Jag är så dålig på att uppdatera!

Dagarna rullar på i full fart. Jag har legat med hög feber från torsdag - söndag. Det högsta jag haft var i fredags, då hade jag 39,7. Och det lägsta var igår, då hade jag 38,3. Trots alvedonintag! Idag har jag bara 37,7 och jag känner att jag är på bättringsvägen =). Hostmedicinen har hjälpt otroligt bra mot min rossliga hosta, och ett plus är att den är supergod.

Helgen har bestått av massa film och kurering. Meningen var ju att jag skulle ut med folket i fredags. Men jag tänker inte berätta hur sur jag blev då!

Idag har jag pluggat, ligger lite efter nu känner jag. Men rätt så förståeligt.

Idag upptäckte jag och Sebastian att vi hade en megaspindel som kröp omkring alldeles utanför vårat fönster. Inte så roligt med tanke på att vi sovit med fönstret öppet. Vi som trodde vi lyckats döda alla. Elin hade också en goding utanför sitt fönster, och den växer och växer för varje dag. Förutom spindlarna så har vi för tillfället tre sniglar som sitter fastklistrade på fönsterrutan. SÅ mysigt att komma hem till alla husdjur. I Sundsvall slapp jag dom.

Justja, många som frågat... så jag skriver det här också. Den 23 september kommer jag upp till Sundsvall igen! Vad mamma och pappa ska längta efter att ha mig sovandes bakom soffan igen.

Nu ligger jag och Sebastian och tittar på Svenska Hollywoodfruar... jisses säger jag bara.

Jaja, back to the TV.



// Sandra ♥.


★ Sjukis.

Blir galen! Det var ju tänkt att vi skulle ut ikväll. Jag, Sebastian och några från hans klass. Men givetvis blir jag sjuk. Väldigt förkyld, ont i kroppen och över 39 grader i feber. Och som vanligt så är det bara att någon behöver hosta i närheten av mig så blir jag jättesjuk!

Så ikväll har jag inte gjort någonting. Tittat på Idol... skrattat lite. Tittat på Pirates of the Caribbean... dreglat lite (tycker om Jack Sparrow). Och spenderat nästan två timmar i telefon med en gammal, gammal, gammal klasskompis. Har inte pratat med honom sedan jag gick i nian. Typ sex år sedan. Det var trevligt!

Nu väntar jag bara på att Sebastian ska komma hem från krogen. Och imorgon har han lovat att vi ska äta tacos, mummsigt. Även fast jag inte känner smaken av något. Vilket jag kom på nu! Här ligger jag och dricker KRANVATTEN. Jag hatar Skånes vatten. Men jag känner ju ingen smak. Det tänkte jag inte ens på.

Nej... undra om man ska göra ren brillorna. Björn Gustafsson är ju på kanal 5!



// Sandra ♥.

★ Hemgång.

Efter två veckor i Sundsvall med skola, filmkvällar, fest och mys sitter jag nu på tåget tillbaka till Kristianstad. Hem till Sebastian och Elin.

Har haft riktigt trevligt i norrland... och i helgen vankas det fest i K-town!

Om två veckor kommer jag tillbaka till Sundsvall igen. Resorna blev väldigt nära inpå varandra dom här gångerna, men så kommer det inte vara sedan.

I övrigt är allt bra, lite smått förkyld, men det vänder väl så småningom. Har även åkt baklänges hela resan så jag börjar fundera på om jag kommer minnas hur det är att färdas framåt när jag väl kliver av tåget.

Justja, får inte glömma!! Grattis gumman till eran lilla pojke som äntligen har tittat ut =).


På återhörande! =).



//Sandra ♥.




★ Växter.

Idag, på eftermiddagen, hade vi natur. Vi studerade växter. Det var inte så roligt! Kan bero på att jag inte är ett dugg intresserad. Men vi har det för att vi ska lära oss växternas arter, släkte och familj för att underlätta om barnen på förskolan frågar oss eller så.

Vi delades in i grupper på två och två, och sedan skulle vi leta reda på en blomma som vi skulle beskriva. Vi skulle skriva ner blommans signalement. Vilken färg den var, hur många pistiller, hur många ståndare, hur bladen såg ut etc. Sedan skulle vi ge signalementet till en annan grupp som skulle leta reda på den blomman. Vi var detektiver med andra ord. Efter det fick vi spela memory med blommorna!

Imorgon ska vi studera svampar, lavar och mossor... suck!

Annars trivs jag väldigt bra med allting utbildningen har att erbjuda. Och klassen är superhärlig!


Världens sötaste Theodore.




// Sandra ♥.


★ En vecka kvar.

Nu har jag varit i sundsvall en vecka... och en vecka återstår. Bor hemma hos mamma, pappa och brorsan.

Dagarna rullar på. Skolan började i måndags. Äntligen börjar vi med inriktningen! Det är väldigt intressant faktiskt, och föreläsningarna har hittills varit väldigt bra. Det här har jag längtat till! Har hunnit träffa lite vänner också, vilket alltid är trevligt =). Har även spenderat några av mina dagar med ett annat hjärta här uppe i norr... som jag trivs väldigt, väldigt bra med.

Om en vecka befinner jag mig återigen nere i Kristianstad, och då får jag mysa med mina kärlekar Elin och Sebastian. Saknar dom!

Snart börjar True Blood, och efter det blir det sängen. Imorgon väntar naturstudier uppe i Härnösand.



// Sandra ♥.


RSS 2.0