★ Ingen rubrik.

Förra veckan hade jag skola alla dagar utom fredag. Nu har jag bara två inneveckor kvar på skolan, och sammanlagt bara fyra dagar. Skönt!

Fredag morgon började med att jag vägde mig, jag hade gått ner 0,6 kg. Jag hade tappat 1 cm runt midjan, men dock ingenting runt magen. På kvällskvisten åkte jag in till stan för att möta upp Sebastian och sedan gick vi på bio och såg Black Swan. Filmen var seg i början, men när det väl började hända saker... ja, då hände det verkligen saker. Så den blev faktiskt helt okej till slut.

På lördag blev det Birsta med mamma, mormor och moster. Jag köpte smycken, två sjalar och en tröja.


// Sandra  ♥.

★ Skolvecka!

Den här veckan har jag skola måndag - torsdag. Idag när jag gick på toaletten på skolan ramlade jag av toastolen. Jag tror att städtanterna hade fuskat lite. Toasitsen satt inte fast, så när jag satte mig ner åkte både jag och den i golvet. BOOOOM sa det bara och jag fick ont på rumpan. Inte roligt för mig, men jag kan tänka mig att de utanför skrattade eftersom att jag skrek också.

I alla fall så började vi 10.15 idag med en redovisning. Med lite inprovisation så gick det bra! Tur man är duktig att improvisera.

Imorgon har vi litteraturseminarium, det kommer nog också gå bra.


// Sandra  ♥.


★ Söndag.

Nu var det några dagar sedan jag skrev sist, men jag har haft fullt upp.

Hela förra veckan blev det jobb, vilket jag som sagt älskar. När jag kommer hem brukar jag vara dålig att starta datorn.

I helgen har det bara blivit skolarbete, har innevecka till veckan. Har skola måndag till torsdag, och på fredag hoppas jag på jobb.

På lördag har jag bestämt med mamma att vi ska gå på Birsta, favoritsysslan på lediga dagar! Jag hade tänkt att köpa en present till mig själv eftersom att jag snart fyller år.


I fredags var det ju min vägar/mätardag, men jag vägde mig bara. Hade gått ner 0,4 kg. Anledningen till att jag inte mätte mig runt magen var för att det är "veckan" nu och då sväller jag som en ballong. Så nu vet ni det.



// Sandra  ♥.

★ Lördag, 2011-03-12.

Hade en sjukt rolig kväll igår! Jag skrattade HELA kvällen.

Idag ska jag åka hem till Mariah och gratta Eliza som fyller 5 år. Hon fyller år imorgon, men jag passar på att åka dit idag istället. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig färdig.

Ha en bra lördag!






// Sandra  ♥.

★ Fundersam.

Jaha, då var det fredag igen. Det innebär som sagt att jag både ska väga och mäta mig. Vågen visade att jag gått ner 0,1 kg den här veckan, för mig är det ingenting. Däremot hade jag tappat 2,2 cm runt magen och 1,3 cm runt midjan. Jag förstår inte! De cm jag tappar, väger dem ingenting?

Kolla här! På fem veckor har jag gått ner 2,5 kg, MEN på fyra veckor har jag tappat 7,6 cm runt magen och 4,4 cm runt midjan. Hur kommer det sig? Vågen bryr jag mig egentligen inte så mycket om, det är måtten jag går efter... men samtidigt så förstår jag inte hur det kan vara så stor skillnad.



// Sandra ♥.


★ Lite smått irriterad.

Jaha, idag var det bara att kliva upp 06.30. En hund, på våningen längst ner (jag bor längst upp), grinar, gnäller och skäller. Den har gjort det i en timme. Jag skrev en lapp till ägaren och kastade ner den i brevinkastet (ifall han inte vet om att den blir ledsen när den blir ensam). Sedan hoppas jag att han börjar tränar hunden att kunna vara ensam.

Vi har nyss haft en hund här i trapphuset som grinat så fort den blivit ensam, blir lite less att en ny börjar när den ene slutat.

Näe, vad gör man på en ledig dag när man måste kliva upp 06.30? Känns inte som om det finns så mycket att göra den här tiden. Det blir en lång dag helt enkelt!



// Sandra ♥.


★ ... ännu mera shopping.

Har varit på stan, och där hittade jag äntligen en vårjacka som föll mig i smaken. Den är armégrön och jättefin på. Bilden ger ingen rättvisa tycker jag.





Här kommer en bild på skorna jag fick av mormor igår.






// Sandra ♥.


★ Shopping, shopping.

Igår blev det en dag på Birsta City med mamma, mormor och moster. Jag köpte en tunika, en ring med en stor turkos blomma och två sjalar. Jag fick också ett par skor av mormor, som hon tyckte hade blivit för små. De var jättesnygga och kommer att användas redan idag!

På kvällskvisten kom mormor och Bertil och fikade. Bertil satt även upp mina rullgardiner. Det blev superbra. Tack!


Jag ska strax åka in till stan och träffa Mariah. Får se vad man kommer hem med... någonting blir det nog.



// Sandra ♥.

★ Min fredag.

Igår åkte jag in till stan för att möta upp Mariah för en lunch och en snabbis på stan. Jag hittade ingenting. Jag tycker det är mycket roligare att gå på Birsta City än vad det är att gå på stan.

Efter det åkte jag hem och någon timme senare kom Elin och då åkte vi till Birsta. Där hittade jag inte heller något.

Sedan åkte jag hem för att dammsuga lägenheten och strax innan 22 kom Elin och gjorde mig sällskap. Vi tittade på Big Brother och surrade lite.

Nu är jag sjukt sugen på förändring i vardagsrummet. Det ska bli turkost nu när våren kommer.



// Sandra ♥.

★ Väga och mäta.

Idag är det fredag, och fredag betyder att jag ska ställa mig på vågen och ta fram måttbandet. Vågen visade att jag gått ner 0,3 kg den här veckan. Runt magen har jag tappat 1,3 cm och runt midjan har jag tappat 1,2 cm. Nöjd tjej idag!

Igår var det faktiskt en person som sa till mig att jag blivit mindre runt magen och ansiktet, och hon visste inte att jag försöker gå ner i vikt. Det var roligt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig färdig för dagen, ska in till stan senare och träffa Mariah.



// Sandra ♥.

★ Väskan packad.

Vid 18 tänkte jag ta min väska och bege mig hem till mamma och pappa och sova där till i morgon. Jag börjar jobba imorgon klockan 07 och då är det smidigast att sova hos dem.

Innan jag åker tänkte jag sticka in näsan hos farmor för att säga hej till mina två andra fastrar som kom dit idag, de är från Övik. Var ett bra tag sedan jag träffade dem.

Resten av kvällen kommer spenderas framför TV'n.



// Sandra ♥.

★ Skor och linnen.

Vaknade imorse strax efter 08 av att det var 35 grader i lägenheten, men jag ska inte klaga... var 38 igår. Måste på IKEA och köpa skruvar till rullgardinerna, orkar inte ha så varmt i lägenheten på morgonen.

Fick spunk vid 10 och åkte till Birsta City för att möta upp Mariah för en liten shoppingrunda. Tyckte inte att det fanns så mycket roligt där idag, men ändå kom jag inte hem tomhänt. Något finns det alltid.

Skor från H&M, jättesköna:



Två linnen från Ginatricot:






Efter turen på Birsta gick jag hem till farmor och hälsade på, där var också min faster från Örebro. Det var roligt att träffa henne.

Hörs!



// Sandra ♥.

RSS 2.0