★ "Du skriver aldrig någonting du!".

... säger min mamma. Då menar hon förstås i bloggen. Annars tycker jag inte att jag gör annat än skriver; tenta, hemtenta, skoluppgifter, på facebook etc.

Nu var det extremt längesedan jag skrev, i slutet av augisti. Dagen innan skolan skulle börja. Två dagar innan jag fick nyckeln till min lägenhet. Jag skrev också om hur jag gruvade mig inför våra kommande tentor.

Nu har ungefär 2,5 månad gått, och hittills har det gått jättebra i skolan. Vecka 39-41 hade jag VFU (Verksamhetsförlagd Utbildning), det vill säga praktik. Jag var på en småbarnsavdelning där jag trivdes som fisken i vattnet. När arbetsdagen var slut ville jag inte gå hem. Är det inte så det ska vara?

Jag har gjort två tentor, en salstenta och en hemtenta. Hemtentan skickade jag in igår, så nu är det bara att vänta i 15 arbetsdagar för att se hur det gick. Salstentan gick bra, den klarade jag. Så nu är delmoment 1 ur världen!

Idag har jag suttit på Mittuniversitetet i stan med studiegruppen och gjort färdigt uppgifterna till nästa vecka, så idag har vi gjort helg! Hur skönt som helst.

Förutom skola/skolarbeten och tenta har jag jobbat. Hur roligt som helst!

Nästa vecka är det
innevecka på skolan med redovisningar och lite annat, det känns mindre roligt. Men då har jag också två saker att se framemot; bio den 17/11 med Sebastian (Harry Potter och dödsrelikerna). Show - The Highway to Vegas den 27/11 med Karla och Lina. Showen är en hyllning till Michael Jackson och den sker på Casino i Sundsvall. Behöver jag säga att jag längtar? Tror det kommer bli riktigt, riktigt roligt!

I övrigt trivs jag superbra i lägenheten, några bilder är inte knäppta ännu. Det kommer med tiden. Köket är inte färdigt än, så när det är klart då kanske jag knäpper lite kort.

Nu tror jag att jag slänger mig i soffan och tittar på film.




// Sandra ♥.

RSS 2.0