★ Vilka dagar!

På midsommar åkte jag först ut till Nina, där vi satt ute på altan och surrade en massa. Sedan började det regna. Efter regnet kom det sol och vi åkte ut till en arbetskamrat till Nina, och där satt vi ute på bakgården och surrade ännu mer. Sedan började det spöregna. Efter regnet kom det... lite bättre väder, men en hel del fuktighet.

Jag och Nina bestämde oss för att åka ut till Berga för att se vad som hände där. Det hände inte mycket. Efter knappt en timme ville vi därifrån, plus att jag såg ut som ett vandrande troll på grund av all fukt i luften. Vi åkte på MAX, köpte hamburgare och åkte hem.



Lördagen spenderades ute i Patriks stuga i Tynderö. Vi hade riktigt roligt. Det var jag, Anna, Jerry, Glenn, Micke, Rickard, Mathilda, Markus och Patrik såklart. Först partajade vi i stugan, sedan vidare till Idyllen och där var det väldigt mycket folk. På hemvägen åkte vi båt, stannade till på Kattskär och tände en brasa och en stund efter det tog vi båten tillbaka till stugan. När vi kom tillbaka ställde sig Micke vid grillen och grillade korv, det satt fint i kistan efter den natten. Tror vi gick och lade oss vid 04 tiden, och klockan 06 klev Glenn (som sov i tält) in i stugan och skrek att klockan var ett på dagen. Sedan somnade alla om. När vi klev upp upptäckte vi att jag sovit i ketchup.



När vi kom hem på söndagen käkade vi alla tacos tillsammans, och efter många om och men tittade på på Wallander - Vittnet. Jag tyckte inte den var bra.



Idag har jag och Anna legat ute i solen på dagen, och på kvällskvisten tittade på Småstadsliv 3 med Marre.





// Sandra ♥.

★ 1 år sedan.

Dagarna bara rullar på, och jag "bor" fortfarande hos Sjöström. Just nu är jag hemma hos mamma och pappa, för i eftermiddag ska jag hem till Nina. Var riktigt längesedan jag träffade henne!

Vad gör vi på dagarna då? Oftast glider vi runt lite här och där, och kvällarna spenderas i soffan tillsammans med grabbarna framför en film. Sedan nattar vi oss själva med Jönssonligan.

Igår spelade vi kubb. Jag och Anna mot Jerry och Glenn. Fyra matcher spelades, och resultatet blev 3-1... till mig och Anna såklart.

I onsdags så blev det lite "fest". Jag, Sjöström, Sjögren och Marre bestämde oss för att grilla. Det var väldigt roligt! Vi hade förrätt: ost och kex. Varmrätt: grillad fläskfilé, potatissallad och grönsaker. Efterrätt: jordgubbar och glass. Dryck: läskande godsaker från systembolaget. Vi var rätt så sprickfärdiga när kvällen var slut.



Idag är det precis 1 år sedan Michael Jackson avled. Men han lever fortfarande kvar och musiken strömmar ur högtalarna!





GLAD MIDSOMMAR FOLKET!



// Sandra ♥.

★ Toppen, toppen.

Idag sov jag och Sjöström fram till 12:40, vilken sovmorgon det blev! Vi som skulle in på Birsta City med Linn och ta en fika. Det var bara att kliva upp, titta ut genom fönstret för att se det "vackra" vädret sommaren erbjuder för tillfället, ta på sig kläder som passade vädret, sätta på sig ansiktet och platta kaluffsen och sedan iväg på Birsta.

Det blev en sallad på Charm, dyrt men gott. Vi var där strax innan 14 och Marwan gjorde oss sällskap någon timme senare. Tillslut blev klockan 17, och vi hade suttit på Charm i tre timmar.

Det ryktades om att det var REA på HM så vi var tvungen att gå dit och kika. Och nog var det REA alltid. Jag och Anna köpte oss en jätteläcker jacka, lägger in en bild på den senare. Marwan köpte en jättefin t-shirt.

När vi var färdiga på HM bestämde vi oss för att åka hemöver. Först in till stan med Linn, och sedan hem till mor och far. En fågel hade viskat i mitt öra att mormor hade köpt något snyggt till mig, så jag ville åka hem och se vad det var. Hon hade köpt en supersnygg väska till mig, i leopardmönster. Skitsnygg! Bild kommer. Tack snälla mormor!

Efter den snabba visiten hos mamma och pappa åkte vi hem till Anna. Ett besök på ICA och sedan var kvällen räddad. Korv med bröd till middag, och olika frukter som vi doppade i choklad på kvällskvisten tillsammans med Marwan. Samtidigt som vi kikade på Ciao Bella. En kanondag med andra ord.



// Sandra ♥.

★ "Vad ska vi göra?"

Som jag skrev i inlägget tidigare skulle vi slänga in varsin panpizza i ugnen. Anna hade inget galler, hon hade bara en plåt och jag ville ha något att lägga mellan plåten och pizzorna. Anna kom med den smarta idén att vi kunde lägga pizzorna på pappret pizzorna legat i. Sagt och gjort.

Efter 20 minuter gick jag in till köket för att se om pizzorna var klara. Ugnen var så het att jag knappt kunde vrida på knapparna, och det rök lite ur ugnen. Hade jag kommit 1 minut senare hade vi nog haft eldsvåda i köket.

Vi är superduktiga i köket jag och Anna! :)

Igår när jag skulle grädda våfflor blev jag less på slutet, så jag hällde i all smet på den sista våfflan. Det svämmade över rätt så rejält. Ska bli spännande och se vad som händer nästa gång vi ska kocka något!

Nu på kvällskvisten har vi varit uppe hos Jerry och tittat på Jönssonligan och den svarta diamanten med honom, Rickard och Glenn. Framåt slutet tittade även Patrik in en stund.



// Sandra ♥.

★ Waka Waka.

Kvällen igår spenderade jag och Anna med Jerry, Glenn och Rickard. Vi tittade på Beck - Levande Begravd, den var helt okej. Tror den hade varit bättre om det hade varit bra ljud. Vi fick liksom spetsa öronen lite extra för att höra vad dom sa :)

Idag, medan Anna var på sjukan med knäet, käkade jag lunch med Sebastian och efter det tittade jag på Wallander - Indrivaren. Man är ju egentligen väldigt trött och less på Beck och Wallander, men när man sett varenda rulle hittills är det bara att följa dom till slutet.

Ikväll blir det antingen att vi åker och tittar på fotboll, eller så slänger vi oss i Jerrys soffa för ännu mera film. Det återstår att se! Men först och främst ska vi väl kasta in två panpizzor i ugnen så vi får i oss någon middag.



// Sandra ♥.

★ Damer på vift.

Igår:

Jag, Anna och Micka bestämde oss för att vi skulle åka ut till Matfors och titta på Marre när hon skulle lira match. Jo, det är sant. Matfors. Bort från civilisationen. Mitt i Ingenmansland. Där man varken har mottagning på mobilen eller på radion. I vilket fall... vi tog oss till Matfors.

Vi snurrade omkring ett bra tag i Matfors så kallade centrum, men ingen av oss kom ihåg hur man tog sig till fotbollsplanen. Efter många om och men, och ett telefonsamtal till pappa hittade vi det vi sökte.

När vi kom fram till ingången såg vi till vår fasa att det kostade 40 kronor per skalle att gå in. Micka var den enda med lösa pengar på sig, men inte så det skulle räcka till inträde för alla tre. Vi stod och diskuterade ett tag, och kom fram till att halva matchen hade ju gått. Klockan var ungefär 19:40, och matchen började 19:00. Det var bara en halvlek kvar, så vi tyckte att vi skulle få gå in gratis. Micka drog på smilbanden och sa till gubben vid ingången:

- Är det lugnt om vi går in eller?
Gubben, med ett brett flin: - Jag brukar egentligen ta betalt.
Anna: - Jo, men nu har ju halva matchen gått.
Gubben, återigen med ett brett flin: - Jo, den har ju det. Ni har inte missat något.

Vi tog hans kommentar som att matchen varit riktigt dålig hittills, och så gick vi in.

När gick ner mot planen så tittade vi på matchtavlan, och där stod det "10". Vi tog det som att det var 10 minuter kvar av första halvlek, men sedan stod det helt plötsligt "11". Det var alltså så att matchen började 19:30 och inte 19:00, så vi hade bara missat de 10 första minuterna.

"Jo, men nu har ju halva matchen gått". Det var lite småroligt just då.


Idag:

Vid 10 tiden imorse hörde jag Anna ropa: "Hägga, det är finväder!". Jag, som inte trodde på det hon sa, svarade: "Skojar du med mig?". Nej, det gjorde hon inte. Vi bestämde oss för att ta med datorn och frukost ner till bryggan och sitta där istället för inomhus.

Det slutade med att vi åkte dit och satte oss på bryggan, drack saft och åt mackor... och sedan åkte vi hem. Solen vägrade titta fram från träden, så det var riktigt kallt i skuggan.

Istället lade vi oss i soffan för att titta på film, men Anna somnade. Hon sover fortfarande.

Senare idag blir det i alla fall middag på balkongen; våfflor med glass.



// Sandra ♥.

★ Gillar't!










// Sandra ♥.

★ Biljakt.

Bilderna stal jag från min mamma.






Polisen jagade en bil, men det gick åt pipsvängen för polisens del då de hade för hög fart i kurvan. Det gick i alla fall bra för passagerarna i bilen, och det var ju tur.

Det var en skaplig smäll dock. Jag låg med hörlurarna på mig i soffan, med väldigt hög volym, medan mina föräldrar såg på film. Jag trodde att det smällde på TV:n, men mamma och pappa flög upp från soffan och sprang till fönstret med en jäkla fart. Sedan var det bara att slänga på sig skorna och springa ut.



// Sandra ♥.

★ Vem vare? Vem vare som tuta?

Det blev en promenad till idag :) Gick en runda med Karla.

En bil tutade till oss. Det enda jag såg var att den var silverfärgad. För när föraren tutade vände jag bort ansiktet. Karla vinkade och frågade sedan vem det var, men jag har ingen aning. Vem tutade? Jag är nyfiken :)



// Sandra ♥.

★ Morgonpromenad.

Har nyss varit ute på en promenad i värmen! :)

Nu blir det frukost, sedan vet jag inte alls vad jag ska hitta på.


// Sandra ♥.

★ Finally!

Idag var det sista dagen i Härnösand för den här terminen, huuuuur skönt som helst. Dagen bestod av opponeringar på uppsatser. Intressant att få ta del av de andras uppsatser, men även lite småjobbigt att sitta still och lyssna. Alla fick vi lite justeringar vi måste göra, men jag och mina kamrater tänker inte göra något förrän till veckan. Nu tar vi lite ledigt :)

Vid 19 tiden kom Sjöström och plockade upp mig för en fika hos henne. Efter ett tag kom även Sjögren och hennes kompis för att göra oss sällskap. En trevlig kväll helt enkelt :)

Nu tänkte jag titta på ett avsnitt av Halv åtta hos mig. Vet inte vad det är med mig och matprogram! Efter det ska jag börja läsa första boken av Sagan om Isfolket, och den heter Trollbunden. Har läst de första 10 böckerna förut, men det var ett tag sedan så jag minns inte. Det är bara att börja om helt enkelt!



// Sandra ♥.

★ Om 40 minuter.

Just nu sitter jag och dricker ett glas juice, och om ungefär 40 minuter ska jag och Jeanette åka till Härnösand. Sista dagen på skolan för den här terminen!! :) UNDERBART!


Karla och jag i Stockholm





// Sandra ♥.

★ Laaaaast day.

Nu har jag precis druckit en kopp kaffe, enbart för att det ökar fettförbränningen när man ska ge sig ut på en promenad. Jag och pappa tänkte gå en liten runda innan Halv åtta hos mig börjar.

Jag tog mig även en promenad i det fina vädret med Karla imorse, det var både skönt och välbehövligt. Försöker gå minst två promenader om dagen, en på morgonen och en på kvällen. Imorgonbitti blir det dock ingen promenad på morgonen för då ska jag åka till Härnösand. Sista dagen på skolan för den här terminen, hallelujah!!

Satt nyss och messade lite med Mariah, och jag tyckte att vi skulle göra något roligt med Eliza om det är fint väder i helgen. Eventuellt en tur på stan och käka glass, en picknick, ta en tripp upp på Norra Berget eller spela minigolf. Det går nog hem tror jag! Ska fråga Sandra om hon är ledig i helgen, för i så fall kanske hon och Jamie vill göra oss sällskap.

Nu blir det promenad! :)



// Sandra ♥.


RSS 2.0