★ Idag har jag varit duktig!

Har varit ute och gått med Sjögren. 14 km gick vi! Hur skönt som helst =). Nu ska jag titta på Gordon Ramsay's the F-word, sedan blir det sängen. Upp tidigt imorgon.

Nu skriker magen efter fika.






// Sandra ♥.


★ Friday, saturday, sunday.

Fredag
Var på Birsta och sprang runt med Elin på dagen, och på kvällen var jag hemma och tog det lugnt. Vid 02 på natten kom Elin och hämtade mig, då åkte vi hem till Niklas för att överraska gänget som var där. Dom blev glada när vi kom, det är alltid roligt. Jag och Elin var nyktra, vilket gänget där inte var. Tänk vad man får se när man är nykter i ett onyktert sällskap. Två stycken där fick mig verkligen att bli avskräckt från att dricka alkohol. Hur vissa beter sig alltså! Det är inte klokt.

Lördag
Pluggade lite på förmiddagen, och vid 18 kom Niklas och Sandra och plockade upp mig. Vi skulle hem till David. Vi lattjade lite boll på den stora gräsmattan, kastade gris med en tändare (jag blev gris) och sedan med en snusdosa (jag blev gris). David tog hem segern båda gångerna. Vi funderade på vad vi skulle göra, antingen fiska eller åka till Sollefteå och titta på bilarna på cruisingen. Det blev fiska. Det första Niklas gör när han ska kasta ut spöet är att kasta flötet rakt in i trädet på andra sidan. Jag skrattade gott då vill jag lova. MEN det slår alltid tillbaka. Det första jag gör när jag ska kasta ut är att kasta upp flötet och den stackars masken på vägen, upp på bron. Bilisterna måste ju ha undrat vad det var som kom flygande. Jag försökte fånga en och annan cyklist tror jag. Mathias kom och gjorde oss sällskap också, det var trevligt. David grävde en djup grop i sanden, som vi sedan kastade ner lite trä med eld på i. Fick kläder av David också, som han skulle kasta. Snäll han är!




Söndag
Idag har jag pluggat och inget mer. Ska alldeles strax ut på en promenad med Sjögren.



// Sandra ♥.

★ En dag i Härnösand.

     



// Sandra ♥.

★ You're the voice.

We have the chance to turn the pages over, we can write what we want to write,
we gotta make ends meet, before we get much older,
we're all someone's daughter, we're all someone's son,
how long can we look at each other, down the barrel of a gun?

You're the voice, try and understand it, make a noise and make it clear...



// Sandra ♥.

★ Natt på museet 2.

Såg den på bio ikväll med Sandra, David, Niklas, Markus och Sandra. Den var helt okej, skrattade några gånger faktiskt. Fajah Pawah!






// Sandra ♥.

★ Ibland fungerar inte hjärnkontoret.




Elin skulle koka kaffe i lördagsnatt hemma hos Niklas, så hon bad mig fylla på vatten.

Jag: Hur mycket vatten behövs då?
Elin: Ja, jag vet inte. Sex koppar kanske. Fyll på bara du.
Jag: Men hur mycket vatten behövs då ungefär då?
Elin: Men fyll på med vatten du bara, så fixar jag resten.
Jag: Okej. (Fyller den nästan full med vatten)

Sedan ställer jag tillbaka den så fint som på bilden ovan. Elin och David trodde inte sina ögon när dom såg vad jag gjorde. David sprang ner till Niklas och hans kompis och berättade vad jag gjorde, så jag blev jättegenerad och skrek: "Jag använder faktiskt bara kaffekokare!!!!". Menade såklart vattenkokare. Elin var snabbt fram med kameran, detta ville hon ha bildbevis på.

Mycket kan gå snett...



// Sandra ♥.

★ Såååå svårt.

Uppgiften vi har nu i skolan tycker jag är så svååååår. Fast om man kommer igång med den riktigt kanske den inte är så svår, då kanske den går undan. Men just nu har jag i alla fall kört fast.



// Sandra ♥.

★ Vaken inatt igen.

Ja, vi är fortfarande vakna. Fast inatt är Elin här och gör oss sällskap också =).



// sandra ♥.

★ Mitt nya sätt att fördriva tiden.

Det slutade inte gott för myran. David drack upp den! HAHAHAHAHAHA =).

Jag är så trött nu så jag vet inte vad jag säger, eller vad jag håller på med överhuvudtaget;

Jag: Kan du hämta mig hos Niklas imorgon?
Mamma: Ja, men jag har tvättstuga imorgon klockan 11.
Jag: Men jag behöver inget tvättat.
Mamma: Eeh... det var inte det jag tänkte på.


Mitt nya tidsfördriv har blivit att lägga pussel. Det tar tid det vill jag lova.







// Sandra ♥.

★ Äckligt!




Jag skulle ta en klunk av min cola, som jag nästan nyss hade hällt upp, och vilken tur att jag tittade ner i glaset. För vad låg inte där då?! Jo, en MYRA!! Och det är så äckligt. Jag tycker inte om småkryp, uscha. Jag rös i hela kroppen. Så äckligt! Vad skulle den dit och göra? Jag har ju suttit och druckit därifrån. Hur länge har den legat där? Nej, usch. Konstigt att inte David vaknade av mitt skrik, han ligger ju och sover i rummet bredvid. Usch!!





Mamma sa förut idag att det haglade, och Sandra S sa för ett tag sedan på MSN: "Fan vad det regnar". Jag tittade ut, det var soligt. Så jag gick ut en snabbis för att titta om det dåliga vädret var på väg hit. Och på någon enstaka minut så såg det ut så där, sedan regnade det i tre minuter. Nu ser det fint ut igen =).



// Sandra ♥.


★ Bättre sent... än aldrig.

Niklas: Men jorden snurrar mer än 1000 km i timmen.
Jag: Jaha, inte undra på att man blir yr i huvudet ibland då.

En trött Sandra, och en trött Niklas satt uppe riktigt länge inatt. Jag satt och byggde ett pussel på Internet i nästan två timmar, ögonen åkte i kors på mig ett antal gånger. Och det kändes som att man bara svammlade när man pratade. Niklas skulle läsa i TV-tablån för att se vad det var på TV:n. "Barnporr" hör jag honom säga, men det stod barnprogram. David gav upp vid 06 tiden tror jag, och 07.45 gav jag upp. När jag fick veta att Niklas inte skulle lägga sig, för han skulle vara i Birsta klockan 08. Vilket dom hade pratat om också, men jag hade inte hört det eftersom jag haft hörlurarna på mig.

Jag vaknade i alla fall för 30 minuter sedan, men David sover fortfarande. Även fast han var det första som lade sig. Vek kille! =). Jag har vaknat flera gånger av att jag hört Niklas prata i telefon, jag tror inte ens han har sovit. Nu när jag kom ner så ser jag tre burkar med energidryck, det säger väl sitt i och för sig.


Niklas stod i köket och fikade när jag klev upp, men nu är han borta. Undra vart han tog vägen? Han är bara ute och ränner hela tiden. Jag som klev upp för att göra honom sällskap.




// Sandra ♥.


Fortfarande vaken.

Ja, här är vi fortfarande vakna. Jag tänker inte somna innan grabbarna, så är det bara =). Har suttit och spelat lite spel på Internet nu, kan vara roande ibland faktiskt.

Det är fruktansvärt kallt här inne hos Niklas i alla fall, som det alltid är. Fingrarna är alldeles stela och det gör ont i lederna (okej, låter kanske som en gammal pensionär nu). Men det är riktigt kallt här. När grabbarna är hos mig gnäller dom på att det är för varmt, att jag har 200 grader inne. Och jag har alltid en filt på mig när jag är hemma. Tror det är kallare här än vad det är hemma hos mormor och Bertil. Och då är det kallt, eller hur mamma?



// Sandra ♥.

Djur är ju så underbara!

 


 


 


 






// Sandra ♥.

Helg.

Sitter hos Niklas nu med honom och David. Alla tre sitter med varsin dator och nördar =).

David har tagit en liten paus från datorn nu för att Eminem är med på Jimmy Kimmel Live på kanal 5. Han är helt galen i Eminem, det är helt sjukt!

Annars så är jag riktigt trött på det vi gör i skolan just nu, det är riktigt tråkigt... och svårt. Det är väl det som gör det tråkigt i och för sig. Jag måste gå med böckerna till Glennemo också, så hans sambo får tillbaka dom. Har inte riktigt hunnit med det. Men hon använder dom ändå inte nu, så det är nog ingen fara =).



// Sandra ♥.

Tävling hos Ellas inspiration!


Julianas nya ansikte.

Igår kom mamma hit med middag åt mig, fläskfilé och potatisgratäng. Det var gott, och snällt av henne =). Tack!

Efter att jag ätit gick jag till Jens, tog med mig mat till honom också. Det uppskattades, och jag fick känna mig lite snäll =). Skulle plugga hos honom var det tänkt, men lessnade ganska snabbt. Så vi mötte varandra i Robinson istället, där jag var den bättre av oss.

Sedan kikade vi på TV, bland annat Vänner och Bonde söker fru. Men vi såg även en dokumentär innan det blev sängen, och gud så fascinerad jag blev av den flickan. Dokumentären hette Julianas nya ansikte. Hon föddes utan ansikte, och får hjälp av en läkare att bygga upp det. Jag blev verkligen imponerad av henne, satt som fastklistrad i soffan. Så glad och duktig, trots att hon lever som hon gör och har det handikapp hon har. Här gnäller man över att man har för stor mage, eller för stora lår. Man får ju skämmas! Det finns ju andra som har det värre. Jag kan ju göra något åt min mage och mina lår, och det är något så enkelt som att röra på sig mer. Men hon kan inte göra så hon får ett ansikte. Visst, hon kan genomgå operationer efter operationer. Men hon kommer ju aldrig få ett riktigt ansikte, likt oss andra. Och hur bra och roligt är det för henne att genomgå en massa operationer? Hon var fem år när dokumentären spelades in, och hade då opererats 28 gånger tror jag.

Nej, jag blev verkligen imponerad av henne! En grym tjej!



// Sandra ♥.

All night long.

Sebastian kom och hämtade mig inatt vid 00, då åkte vi hem till Elin där hon höll på permanenta håret på Ann-Catrine (hennes mamma). När rullarna togs bort från håret höll vi på att skratta ihjäl oss, tårarna bara rann. Men efter att hon fixat till frisyren såg det bra ut =).

Efter det åkte vi hem till Mattias, som Elin lånar lägenheten av nu när han inte är där, för att titta på film. Men istället spelade vi Buzz och knäppte så otroligt "snygga" bilder så det är sjukt. När vi tittade på resultatet av bilderna skrattade vi så vi fick hur ont i magen som helst och tårarna bara SPRUTADE. Grymt roligt hade vi alla fall! Jag och Sebastian åkte hem vid 06. Jag kollade på Vänner tills jag somnade, och vaknade för en liten stund sedan med ett antal missade samtal på telefon.

Tyvärr kommer inte bilderna hamna på bloggen, för det kommer resultera med noll besökare och inga vänner kvar. Istället får Elin och Sebastian ta med sig bilderna till Kristianstad som ett minna av hur roligt man kan ha här i Timrå ändå =).


Jag                                                        

                      

Elin
Elin Andersson

Sebastian




// Sandra ♥.


Fiiiiilmtajm.

Ikväll blir det film med Elin och Sebastian, ska bli mysigt =). Annars har jag pluggat på eftermiddagen, suck så tråkigt det är. Har suttit och försökt översätta en engelsk vetenskaplig artikel om IKT (Informations- och kommunikationsteknologi), har väl gått sådär. Har hunnit översätta 6 sidor av 16. Är ganska less nu! Får ta nya tag imorgon.



Dagens Musik
Akon - Beautiful.
Akon - Clap Again.
Akon - Right Now (Na Na Na)
Akon & Kardinal Offishall - Dangerous.
Alexander Rybak - Fairytale.
Eminem - We Made You.
E-Type - Ding Ding Song.
Gym Class Heroes feat. The Dream - Cookie Jar.
Ironik - Stay With Me.
Lorentz & M. Sakarias - Mayhem.
Ne-Yo - Closer.
Pitbull - I Know You Want Me.
Promoe - Svennebanan.



// Sandra ♥.

Blixtrar och dunder.

Idag har det tydligen både åskat och blixtrat, jag har inte märkt något. Jag satt och letade vetenskapliga artiklar, sedan blev jag less så jag lade mig i soffan och tittade på Vänner. Då var väl klockan runt 13 ungefär, och tydligen måste jag ha somnat. Vaknade av att telefon ringde, och då var klockan 16.26. Måste ha varit trött!

Men jag vaknade trots allt klockan 05 imorse också, så jag hade all rätt att vara trött =). Grejen med mig är också att om jag sover, så vaknar jag väldigt lätt av minsta lilla ljud. Så eftersom jag inte hört att det åskat och blixtrat måste jag ha sovit djupt!

Lite besviken att jag missade det dock, jag gillar blixt och dunder, och helst ska det SPÖREGNA också. Riktigt hårt regn! Coolt.



//Sandra ♥.

Lite meningslöst.

VEM.
Vem är i rummet med dig? Mina dammråttor.
Vem fick du sms av senast? Jens.
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma.
Vems hus var du senast i? Elins mammas.
Vem önskar du att du var med nu? Mina kamrater.
Vem sa du senast "jag tycker om dig" till? Det var faktiskt till Jens tror jag.

VAR.
Var är din telefon? Bredvid mig.
Var är din mamma?
På stan med mormor och Lotta.
Var sover du? Där jag känner för det.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Från Niklas garderob.
Var åkte du senast bil? Jag och Elin gjorde massa ärenden, bland annat på Birsta.
Var i ditt hem är du? Vardagsrummet/köket.

VAD.
Vad åt du senast? Ett rött äpple.
Vad drack du senast? Kranvatten.
Vad är det för färg på dina byxor? Blå.
Vad är den närmaste saken som är blå? Mina byxor.
Vad har du på fötterna? Strumpor.
Vad är din favorithemsida? blogg.se.
Vad hör du just nu? Akon - Beautiful.

NÄR.
När var senaste gången du tände ett ljus? Fredagen den 24/4, när vi grillade hos Niklas.
När träffade du din pappa senast? Förra helgen.
När duschade du senast? Idag.

HAR DU NÅGONSIN.
Hånglat i mer än tre minuter? Ja.
Sovit i någon annans säng? Ja.
Hånglat på en bio? Nej.
Hånglat i skogen? Det har nog hänt.
Målat om ditt rum? Ja.
Sovit i en säng med någon av samma kön? Ja.
Sett någon dö? Kusar.
Varit på ett plan? Ja.
Sovit till tre? Ja.
Älskar eller saknar någon just nu? Saknar.

Tävling hos Nikita!


Jag tävlar om en valfri väggtext från VinylaHem i Nikitas blogg
Tävla HÄR du också!

"Sidan kan inte visas".

Idag känner jag mig trött, beror förmodligen på vädret. Ingen sol, bara grått. Inge kul.

Och självklart kommer jag inte in på sidan där jag ska söka mina artiklar för att kunna göra mitt skolarbete. Som tur är hade jag två artiklar, så jag fick börja att skriva om det jag valt att fördjupa mig inom. Så lite har jag gjort idag. Men det är ytterst lite, ska skriva mer om ett tag. Vill ju liksom inte riktigt börja med del 2 egentligen, vill ju börja med del 1. Så kan sidan jag vill in på börja fungera? =).



// Sandra ♥.

Silent Hill.

Är alldeles strax klar i tvättstugan, skönt. Har tvättat nio maskiner =).

Igår såg jag och Jens på film, Silent Hill. Den var okej tyckte jag, varken mer eller mindre än det. Lite väl lång, två timmar. Trodde den skulle vara läskigare än vad den var, men ibland tyckte jag det blev otäckt.






// Sandra ♥.

Tvättstugetajm!

... det var på tiden =).



// Sandra ♥.


Tävling hos Svenskk!

tävling valfri väggdekor från unik dekor

Jag är med och tävlar om en valfri väggdekoration från Unik Dekor i Svenskk's blogg. Tävla HÄR du med!

Rätt låt vann!

Jag är inte så stort fan av Eurovision Song Contest, men jag måste ju bara säga; Alexander Rybak, vilken kille! Hur duktig som helst... och hur söt som helst! Man vill ju bara äta upp honom =).

Rätt låt vann ju, helt klart.






// Sandra ♥.

Äntligen Spotify!

Nu har jag äntligen Spotify på datorn, tackvare Glennemo! =). Han är snäll han! Har velat haft det länge nu, men nu för tiden är ju allting så invecklat. Men han skickade en invite till mig =). Han gjorde min dag helt enkelt! Musik är livet =).

Tack, tack Glennemo! =).



// Sandra ♥.

Starstruck.

Blir aldrig less på låten =).






// Sandra ♥.

Friday I'm in love.

Idag har det varit en trevlig dag/kväll. David kom hit, vi tittade lite på Vänner och sedan gick vi och käkade =). Sedan följde jag med Elin och Sebastian när dom skulle göra ett ärende på Birsta. Efter det åkte jag hem och surrade med Eldin i telefon riktigt länge. Längesen vi pratade med varandra nu! Han har ju varit i Bosnien. Och nu var han på väg till Boden, och vi kom på att han hade glömt mig hemma.

Sedan fick jag besök av E.S, vi skulle hem till Jens, där han, Sandra, David och Niklas var. Dom grillade, medans jag och E.S tittade på Talang 2009. Vi skrattade hysteriskt några gånger. Jag och Sebastian skulle ställa upp i Talang 2009, vi skulle lätt vinna =). Sedan åkte E.S, så då satt vi andra ute på balkongen och surrade. Efter ett tag kom Sandra på att vi skulle åka och spela fotboll, sagt och gjort. Det var riktigt roligt. David sköt bollen rätt på mina glasögon, så jag har ont på näsroten nu. Tur att jag satte på mig mina gamla. Synd bara att det är en helt annan syn på dom, ser lite konstigt i dom. Konditionen ligger fortfarande på noll, det är hemskt alltså.

Nu blir det sängen, för ögonen åker i kors.



// Sandra ♥.

Dessa ÄCKLIGA djur!!!!!!!!!

Nackdelen med sommaren är ju alla äckliga djur som kryper fram! Framförallt spindlar!!!

Idag när jag satt i telefon och pratade med Micke så ser jag något krypa på låret, jag gallskriker att jag har en myra på mig. Sedan ser jag att det är en spindel, så jag kastar iväg telefonen i vild förtvivlan och sprätter iväg spindeln. Sedan kunde jag inte hitta den. Så jag ringer mamma och vet inte vad jag ska göra! Har inte hittat den än.

Och nu när jag satt i bilen med Elin och Sebastian så skriker Sebastian att jag har en spindel på mig. STOR var den, som en 50-öring. Svart med ben!! Världens panik! Elin vägrar ta bort den så jag får springa runt bilen och Sebastian ska vifta bort den med ett papper. Den kröp ju bara längre upp mot halsen. Så jag börjar vifta med armarna och slänger av mig tröjan så den flög ner på backen!

Två spindlar på en dag!!! Och dagen är inte slut än. Nu ska jag duscha för det känns som dom kryper på mig fortfarande!

Åååååh, det är så äckligt!!!!!!!!!!

Great!

Full rulle har det varit dom här dagarna, vet inte alls vart veckan tagit vägen. Har inte gjort mycket skolarbete, fy på mig. Fick låna dom två sista böckerna av Glennemo's sambo idag. Jättesnällt av henne tycker jag!

Micke var här i tisdags och hälsade på, det var inte igår man träffade honom precis. Men det var trevligt! Elin kikade även förbi och fick träffa honom ett tag innan hon skulle jobba.

Idag tittade David in ett tag, vi kikade på Vänner och sedan följde jag med honom och Marcus när dom skulle äta. Vi satt ute ett bra tag och surrade. Efter det gick jag hem till Jens, hjälpte honom att kasta lite grejer. Snäll jag är =). Sedan skulle vi se film, men istället åkte vi, Sandra och Niklas hem till David och traskade iväg och grillade.

Imorgon blir det förmodligen grillning igen. Nu ska jag fortsätta titta på Vänner.



 



// Sandra ♥.

Ja, vad säger man?!




Ja, matchen ikväll då... det kunde ju ha gått bättre! För min del alltså. Jag tyckte det skulle bli så otroligt roligt, trots att min kondition ligger på NOLL. Men hann inte spela speciellt mycket innan min vänstra ljumske totalt låste sig. ONT, ONT, ONT vill jag lova att det gjorde. Skulle springa mot bollen, och mitt upp i alltihopa så smäller det till i ljumsken.


Det kändes som att hela vänstra benet fastnade i marken, men högra fortsatte att springa. Riktigt skum känsla! Jag kände mig som en seriefigur i en tecknad film. Allting hände i slowmotion. Obekvämt var det i alla fall.

Så det var min debut det. Uscha, så otränad man är! Man får ju skämmas. Hade i alla fall nummer 11 på tröjan, like the old days. Då man faktiskt kunde spela fotboll, och hade kondition =).

I övrigt så tyckte jag brudarna spelade riktigt bra, dock så förlorade vi. 1-2 blev slutresultatet (vi var hemma).



// Sandra ♥.


Ikväll gäller det.

Ikväll har jag första matchen med Korpen, vårat lag heter Trasdockorna. Jag har inte spelat fotboll sedan jag var 16, så jag är supernervös. Ska bli spännande och se hur detta kommer gå!

Igår var jag med Jens, vi tittade på Wipeout, käkade godis och såg Twilight. Nu har jag sett den filmen fyra gånger, men jag får aldrig nog. Den blir bara bättre och bättre för varje gång. Och Jens gjorde mat, enchiladas, det var huuuuuur gott som helst. Bland det godaste jag ätit! =). Han är duktig han! Tog en bild på honom när han stod där i föreklädet, men jag tänker inte vara så elak så jag lägger upp det här =).






// Sandra ♥.

... för ett år sedan =(.




















Idag är det ett år sedan du fick somna in. Det går inte en enda dag utan att man saknar dig. Världens vackraste och snällaste Albert. Vi vet att du har det bra där du är, men vi saknar dig!



// Sandra ♥.


Hejja Sverige!

Sverige vann ikväll i hockeyn. Duktiga killar vi har! =).



// Sandra ♥.

Twilight.

Såg Twilight igår, äntligen. HUR BRA SOM HELST! Tyckte verkligen om den filmen. Plus att det fanns ögongodis med också, och då syftar jag på Robert Pattinson =).






// Sandra ♥.

Nööööööt!!

Det ringde privat nummer till min mobil:

Jag: Aaaa.
Tjejen i telefon: Hej, jag ringer från biblioteket i Härnösand.
Jag: Hej!
Tjejen: Har du varit hos oss och kopierat idag?
Jag: Ja, hur vet du det?
Tjejen: Du har glömt orginalet i kopiatorn.
Jag: (skrattar till lite) Ja, jag blir inte ens förvånad.

Typiskt mig. Jag tog en kopia för att jag ska lämna ett av papprerna till en av mina lärare imorgon.



Jag och Elin 30/4 -09.





// Sandra ♥.

Justja! Jag har ju klippt mig.








Jag vet, jag ser inte så glad ut. Men tro mig, det är jag. Tycker bara inte om att vara med på bild =).



// Sandra ♥.

Mayhem.





// Sandra ♥.

RSS 2.0