★ Nu är det dags igen.

Imorse vaknade jag med en härlig känsla; ögonen var trötta, magen kändes inte okej och smaken i munnen var definitivt inte smultron. Jag var på krogen igår.

 

Kvällen började med sminkparty hemma hos Karla, det var väldigt trevligt. Vi gjorde allt från att skrubba och rengöra ansiktet ordentligt till att sminka oss fina till kvällens utgång. Jag valde två ögonskuggor i olika grönfärger, och dessa två gillade jag skarpt!

 


 

Imorgon börjar skolan. Är jag redo? Jag vet inte. Gruvar mig för tentorna jag vet att vi kommer ha längre fram, men det är väl bara att tuta och köra på.

 

Nackdelen med att skolan börjar just den här veckan är att jag samtidigt flyttar in i min nya lägenhet. Får nyckeln på tisdag. Det känns som att det är mycket som ska göras; tapetsera eller måla, packa upp alla kartonger, inhandla lite nya saker etc. Jag har varken bestick eller tallrikar för jag kastade allt sådant i Kristianstad. Jag har som sagt en hel del att göra denna vecka, men ack så skönt när allting är färdigt. Det bästa av allt är att jag faktiskt snart bor själv… igen.

 

Nu ska jag se film med mamma och pappa.

 

 

// Sandra ♥.

★ Bra låt.





// Sandra ♥.

★ En liten present :)

Från mamma:





// Sandra ♥.

★ Ny sjal.

Mamma modellar:





// Sandra ♥.

★ Nya glasögon.

Igår fick jag svar på varför jag alltid blir trött vid 19-tiden på kvällarna, och varför jag väldigt ofta har huvudvärk på kvällarna. Jag har fått sämre syn. Sandra goes trocadero-bottnar.

Igår fick jag en tidig inflyttningspresent av min kära pappa; en synundersökning + nya glasögon. Tag 3, betala för 1. Jag har under lång tid sagt att jag tycker att jag ser lite sämre och att jag kisar med ögonen väldigt ofta.

När synundersökningen var färdig, vilket jag inte förstod att den var, såg jag en tavla med bokstäver framför mig. Allt var suddigt, jag såg inte en enda bokstav. Då säger jag till optikern: "på den här bilden ser jag ingenting, det var väldigt suddigt". Då svarar han: "Ehh, hmm, det är sådär du ser nu i dina glasögon du bär varje dag". Jag fick en chock. Nog för att jag visste att synen blivit sämre, men inte sådär mycket. Min första tanke var: HEJ TROCADERO-BOTTNAR! Under den senaste tiden har jag gjort ren mina glasögon flera gånger om dagen, för att jag av någon anledning ska tro att jag ser bättre då?!

Jag hittade i alla fall två par riktigt fina bågar till dagliga glasögon, och ett par lite större bågar som ska bli mina solbrillor.

Om en månad får jag dom, jag längtar! Tack pappa.

Idag ska jag på Birsta med mamma, så det är väl dags att göra sig ordning.



// Sandra ♥.

★ Jag har klippt av mig håret :)

Före:




Efter:





// Sandra ♥.


★ 100811.

Idag har jag sprungit runt på både Birsta City och IKEA med Anna.

Vid 18-tiden kom mormor och Bertil på besök, och det blev en promenad i det soliga vädret.






// Sandra ♥.

★ Ointressant pladder.

Igår var jag hos Sandra och Jamie hela dagen. Jamie fyllde 4 år för några dagar sedan, så igår firades han. Han fick väldigt fina presenter, och av mig fick han två vattenpistoler. Det kanske inte var något som stod högst upp på önskelistan, men glad blev han i alla fall. Vi testade dom på en gång och det resulterade i att jag blev väldigt blöt.

Idag har det varit en riktigt tråkig dag. Regn och ingenting att göra. Vid 18-tiden tog jag med mig mamma ut på en promenad, för då var jag så otroligt rastlös. Imorgon ska det också regna... tydligen. Roligt! Det blir alltså en lika rastlös dag då också.

Ja, men då har jag skrivit ännu ett inlägg som inte intresserar någon. My job is done!



// Sandra ♥.

★ Snyggt påslakanset.

Jag har klickat hem detta påslakanset! :)



Bild från H&M Home!



// Sandra ♥.

★ Man kan inte annat än älska Maria Montazami!





// Sandra ♥.

★ Gårdagen.

Igår var jag med Sebastian hela dagen. Först åkte vi till Skönsberg och spelade minigolf, han vann. Efter det åkte vi till MAX och han bjöd mig på en Lyxshake... som var riktigt, riktigt god.

När vi hade druckit upp den och surrat ett tag bestämde vi att vi skulle åka hem till mig och titta på Sex and the City 2, då han inte hade sett den än.

Det blev en riktigt mysig dag, och nu ses vi inte förrän i oktober-november igen. När han kommer upp då blir det andra bullar, för då har jag flyttat in i min nya lägenhet. Så det blir skoj! :)



// Sandra ♥.

★ Möblerna är äntligen på hemmaplan.

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa... igen.

Klockan 08 i måndagsmorse kom mormor och Bertil och hämtade mig, för att sedan åka vidare till Skåneland. Närmare bestämt till Kristianstad.

Resan gick bra, dock väldigt mycket trafik på vägarna och ÖSREGN i Stockholm. Det var riktigt längesedan jag såg det regna så mycket som det gjorde då. Det blev till och med djupa vattenpölar på vägen, "vägsjöar" som jag kallar det. En bil körde om oss, och när han körde i vattenpölen stänkte han ner hela Bertils bil. Med hela menar jag verkligen HELA. Man såg ingenting. Det var precis som att en våg svämmade över oss. Jag slutade andas, jag tror till och med mitt hjärta stannade några sekunder. Bertil sänkte farten och styrde bara bilen rakt fram. Man såg verkligen INGENTING. Men bortsett från detta gick allting bra, och jag är djupt imponerad av Bertil som körde nästan 100 mil helt själv. Vi kom fram vid 20-tiden, så resan tog 12 timmar.

När jag öppnade dörren in till min lägenhet, där ingen varit på över två månader, möttes jag av en otrolig värme. Fy sjutton vad varmt det var i lägenheten. Efter att vi plockat in våra saker från bilen gick jag och mormor bort till Elin, där hon och Alex satt och väntade på oss och sedan följde dom med hem till mig för att hjälpa till att packa ner det sista i kartongerna; glas, skålar, gardiner och lite småsaker. Mormor tog tag i toalettstädningen på en gång, så vi hann med väldigt mycket på kvällskvisten.

När vi var färdiga med det så gick vi (jag, Elin och Alex) hem till Elin igen. Jag och Alex skulle sova hos Elin, och mormor och Bertil i min lägenhet. Hemma hos Elin tittade vi på CSI NY och Criminal Minds innan jag lade mig i sängen för att sova.

Morgonen efter, vid 08 tiden, när jag gick till lägenheten hade mormor och Bertil pysslat på ännu mer där inne; putsat fönstren och torkat ur skåpen etc. Dom är så snälla! Bertil och Alex åkte iväg på macken för att hämta släpet vi hyrt, och medan dom gjorde det bar vi ut kartongerna från lägenheten. Sängen och soffan lämnade vi till karlarna. När dom kom med släpet var det bara att börja lasta in alla grejer. Under tiden vi andra lastade in grejerna skurade mormor golven. Hyresvärden var på plats samma dag, så när vi var klara besiktade hon lägenheten på en gång. Allting gick väldigt snabbt, vi kom iväg redan klockan 10. Hade inte besiktningen tagit så lång tid hade vi kommit iväg tidigare till och med.

Den dagen skulle
vi inte åka hela vägen hem till Sundsvall, utan vi skulle övernatta i Stockholm hos Birgitta och Håkan. Mormors syster och hennes karl. När vi kom fram bjöd Birgitta på Fresita, ett mousserande vin som var riktigt gott. Vi var framme vid 18-tiden och efter middagen spenderades kvällen framför TV:n. Det var Allsång på Skansen och Morden i Midsomer.

Idag lämnade vi Stockholm vid 10, och hade regn hela vägen hem till Sundsvall. Klockan 16 var vi framme hos Erica och Peter, där jag ska ha mina möbler tills jag flyttar in i min lägenhet. Förhoppningsvis blir det om tre veckor. Snällt av dom tycker jag! Mamma och pappa mötte upp oss där för att hjälpa oss att lyfta grejerna. När vi var klar gick vi på en liten rundtur på gården och tittade på Ericas konst och deras nykläckta kycklingar. Ja, det är inte Erica som kläckt kycklingarna, utan deras höns. Efter det tittade vi runt i huset för jag och pappa har aldrig varit där förut. Sedan blev det fika och en massa prat.

Återigen ett stort TACK till mormor och Bertil som hjälpte mig att få hem möblerna, till Erica och Peter som låter mig ha möblerna hos dom och till Elin och Alex som hjälpte till med städ och bärhjälp nere i Kristianstad.

Nu är klockan snart 22 och jag ska flörta lite med pappa och höra om jag får se Sjätte Sinnet som visas på TV ikväll.


Mormor i skrattattack när hon provar en inte så jättesnygg mössa.





// Sandra ♥.

★ Imorgon åker vi.

Igårkväll efter att vi grillat kom Sandra och Jamie förbi. Jag skulle följa med dom hem, men innan det ville Jamie låna några filmer. Han valde The Incredible Hulk och Planet 51, jag tog även med Sex and the City 2 till mig och Sandra. När det var dags att välja film valde han såklart The Incredible Hulk.

Idag var det meningen att jag och Sandra skulle gå omkring på Birsta City för att hitta några kläder åt henne, men efter att hon varit in i två-tre butiker så tappade hon tålamodet och ville åka hem.

Väl hemma har jag bland annat städat bland mina kläder jag har i ett av hörnen i mammas och pappas sovrum. Gissa om jag längtar till den 1/9!!

Imorgon klockan 08 åker jag, mormor och Bertil till Skåneland. Äntligen ska jag hämta hem mina möbler!



// Sandra ♥.

RSS 2.0