★ 10-04-29.

Dagarna bara springer iväg! Jag hinner inte med mig själv.

I helgen som varit var jag ut på krogen både fredag och lördag, riktigt roligt var det :)

Under veckan har jag haft skola, och den här inneveckan har varit riktigt värdelös. Men uppgifterna är gjorda och det är väl huvudsaken, nu återstår bara en B-uppsats innan sommaren. Den skriver jag tillsammans med Jeanette och Johanna.

Jag har hunnit med Birsta City, och med mig hem har jag haft 5 linnen som jag är mycket nöjd med.

Imorgon är det sista april, och än så länge har jag inte bestämt mig för vad jag ska göra. Det bestämmer jag imorgon :)

Nästa helg blir det Stockholm för hela slanten. Vilket innebär vänner, shopping, god mat, fest och en massa annat skoj!




// Sandra ♥.


★ I'm a highway(wo)man, on the road again.

Jag har blivit helt förälskad i Rammstein - Frühling In Paris, och det hör verkligen inte till vanligheterna att jag gillar Rammstein.

I övrigt så har jag spenderat hela dagen idag på X:et (X2000). Medans jag rullade in i Sundsvall klockan 17:50 rullade mamma och Karla fram röda mattan åt mig. I alla fall nästan... dom stod på tågstationen med smilbanden uppdragna till öronen. Eller så var det inte alls så. Dom stod med ansikterna mot varandra och pratade om något som var mer intressant än jag var vid det tillfället. Men jag kan få skoja till det lite ändå :)

Imorgon klockan 10 tänkte jag och Jeanette vara flitiga och åka in på MIUN i Sundsvall för att plugga. Vi tänkte plugga oss svettiga och bli färdig med alla uppgifter. Undra om vi kommer lyckas?

Efter det tänkte jag åka med Jeanette till Timrå, fast det vet hon inte om än... så det får bli en trevlig överraskning. I Timrå tänkte jag möta upp Lina för att ta en sightseeing runt den lilla hålan. Man kanske får se något roligt man aldrig sett förut :)


Bye bye.



// Sandra ♥.

★ Wild Dances.

Sitter i soffan, med datorn på armstödet, och lyssnar på Ruslana - Wild Dances. Egentligen skulle jag behöva diska, gå ut med soporna, packa väskan och gå ner på affären för att köpa något att ha på tåget.

Imorgon åker jag upp till Sundsvall igen, och kommer att vara där från den 21 april - 5 maj. Försöker att få kontakt med Peter på MSN för att höra vad som händer i helgen... något måste väl vara planerat?

Rickard är fortfarande kvar i Stockholm så jag försöker få honom att ta samma tåg som mig upp till Sundsvall, undra om jag kommer lyckas? 

Nu funderar jag på att gå hem till Elin och hoppa på henne, har inte hört något från henne idag. Skrämmande.



// Sandra ♥.
 

★ Sommarvärme.

Vilken sommarvärme det har varit idag, och jag klagar inte!

Satt ute i solen på en filt med Elin och Sebastian, och när Sebastian cyklade ner på stan för att träna så tog jag och Elin en promenad ner på stan. Jag gick i tshirt och solbrillor, så otroligt skönt.

Väl nere på stan gick jag och Elin och kikade i några affärer, och när Sebastian hade tränat färdigt gick han och mötte oss... och då var det dags för käk! För min del blev det bakadpotatis med tonfiskröra och en iskall cola.

När vi ätit upp gick vi till parken och mötte upp några klasskamrater till Elin och Sebastian. Det blev brännboll, och en lek i lekparken som kallades "bollis". Småbarnen tittade på oss som om vi vore knäpp. Men höjdpunkten var när jag fick kicka lite boll med Alexander, det var sjuuuuuukt roligt :).

Alexander bjuppade även på en kall öl, mycket gott. Han kan han!



// Sandra ♥.

★ Hur har ni det i norr?

Hur har ni det i snön uppe i norr? Enbart för att jäklas med mamma:

Så här ser det ut i Sundsvall.




... och så här i Kristianstad.







// Sandra ♥.

★ Haha :).




Jag kunde inte hålla mig för skratt...



// Sandra ♥.

★ Hallonsaft och kaniner.

Vilken bra dag det är idag! :)

Något jag tycker är riktigt gulligt med Kristianstad är att det springer omkring kaniner överallt, för dom är otroligt söta. Man kanske ska plocka med sig några till Sundsvall? Fast där tror jag inte dom skulle trivas.

Jag vaknade, men klev inte upp, utan låg kvar i sängen och läste lite i Stephenie Meyer - När jag hör din röst. Fantastiskt bra böcker. Jag har lite lästorka under tiden jag pluggar, för då är det andra böcker som tar min tid... studentlitteratur.

Men nu har jag haft det lite "slappt" ett tag. Jag kämpade så fruktansvärt med tentorna så jag orkade ingenting annat. Men nu är det "bara" inlämningsuppgifter som står på schemat.

Elin kom hem från skolan, och vi gick ut och satte oss i solen en stund och sedan gick vi ner på ICA där Sebastian väntade.

Sedan har vi suttit hemma hos Elin och surrat.

Jag fick ett sug efter hallonsaft idag. Så jag köpte det, och gud så gott det var!

Jag mosade en spindel idag, en gul rackare som tydligen trodde att han skulle få bo i min lägenhet. Jag är jätterädd för spindlar, de har långa ben och är supersnabb. Man kan helt enkelt inte lita på dom. Jag tog fram min vintersko ur garderoben, mosade krypet och sprang sedan ut och flaxade med skon i vädret. Grannarna satt utanför min dörr och spelade poker, och lyfte brytt på huvudena när jag kom springandes. Men vid det här laget är dom nog ganska vana oss norrlänningar, dom ser oss rätt ofta när vi springer ifrån spindlar, getingar och alla andra snuskiga djur.



// Sandra ♥.

★ Välkommen till Skåne!

Uscha!!!







// Sandra ♥.

★ Snygg, färgglad klocka.

Jag har länge gått och drägglat efter en klocka från Ur och Penn, och när jag fyllde år fick jag den av mormor och Bertil. Den är så jäkla läcker!! :)







// Sandra ♥.

★ Nytt i garderoben.

Eftersom att jag befinner mig flera mil från Birsta City så skickade jag iväg mamma för att inhandla två nya plagg till mig:









Och detta var en påskpresent som mamma klär sig i på bilden.





// Sandra ♥.

★ En lördag i Kristianstad.

Idag kände jag att det behövdes städas i min lägenhet, för det finns nog ingen mer än jag som har så mycket papper och så många böcker utspridda över HELA lägenheten. Nackdelen med att studera är just att man får så otroligt mycket pappar, och att man måste köpa så oändligt mycket böcker.

Och inte nog med det... man ska använda sig av dom också! Vilket resulterar i att jag plockar fram allt det jag ska använda när jag gör mina uppgifter, när jag är färdig med dom plockar jag inte undan dom utan jag tar fram nästa pappershög och fyller på med ännu mer skit istället.

Nu har jag bara en hög med papper och böcker framme, och dom använder jag mig faktiskt av just nu. Så det är helt okej.

Jag gjorde även inbrott hos Elin idag, det var väldigt enkelt i och med att jag har en nyckel hem till henne. Jag snodde hennes dammsugare, och sedan dammsugade jag lägenheten. Ja, pappa... jag dammsugade. Jag dammsög inte :).

Det enda jag har kvar att göra nu är skura, och det gör jag innan jag går och lägger mig. Jag tror även att jag måste dammtorka en gång till, för jag går runt och nyser exakt hela tiden.

Vilken rolig lördag jag har! Ikväll tänkte jag plugga också, helt fantastiskt vad roligt man kan ha vissa dagar.




// Sandra ♥.

★ Rastlösheten svämmar över.

I tisdags kom jag hem till Kristianstad, och vad skönt jag tyckte att det var... DÅ.

Det enda positiva just nu är att vädret är helt fantastiskt! Solen skiner, och igår var det 17 grader varmt. Just nu är det 13 grader.

Tisdag, onsdag och torsdag tyckte jag att det var hur skönt som helst att få vara ensam. Men idag är jag så rastlös att jag inte vet vad jag ska göra. Det är fredag och det är bra väder, men jag är helt ensam. Boooooooring.

Om jag bara kunde komma igång med rapporterna så dom blev klar... jag tror det är mycket det som gör att det kryper i kroppen på mig. Jag har kört fast. Johanna skulle komma ut på MSN ikväll, får se om hon kommer med lite tips.

Blä, vad jag har tråkigt!



// Sandra ♥.

★ Födelsedagsbarn!

Igår var det min födelsedag och den firades hemma hos Mariah, och det var riktigt roligt! När kvällen var slut (04.30 på morgonen) var jag alldeles hes efter att ha skrattat konstant.

Jag måste tacka alla söta vänner jag har som gjorde min kväll; Mariah Eklund, Sandra Nilsson, Emil Sjöström, Lina Högkvist, Johanna Lidin, Mikaela Strömberg, Johanna Lindqvist, Sanna Söderberg, Anna Sjöström, Peter Johansson, Mikael Johansson, Rickard Winberg, Jerry Öberg och Patrik Pettersson. Jag hade hur roligt som helst, tack så jättemycket för presenter och sällskap :).

Bilder kanske kommer... en kan jag bjuda på! (Den enda jag har just nu)


Kvällen till ära fick jag bära krona.

Det som händer när denna bild togs;

Mariah (knäpper kortet): Sandra, huka dig, annars syns inte Patrik! (jag böjer på knäna)
Peter (samtidigt som jag står med böjda knän): TA MITT BEN!!! (jag och Peter utbryter i skratt)




TACK FÖR EN SUPERKVÄLL!



// Sandra ♥.

RSS 2.0