★ Helt underbar!

Var som sagt på bio igår och såg Michael Jackson's This Is It! Och jag säger då det; FY FAN VILKEN UNDERBAR "FILM"! Den var riktigt bra, hade gåshud från förtexten till sluttexten. Vilket geni! :)

Den har fått många minus, men saken är den att det är ingen film som många tror. Det är hans sista repetitioner. Och är man inte intresserad av honom i vanliga fall, då ska man inte se den heller. Så är det!

När vi kom dit så spelades hans låtar inne på biografen, riktigt häftigt! Det var grymt! Och är man intresserad och tycker om honom, då är den verkligen sevärd! Helt fantastisk. Den bjuder även på riktigt många skratt :)



// Sandra ♥.

★ Biotajm.

Sitter på tåget nu, är framme i Sthlm vid 13.30, sedan blir det byte mot Sundsvall :)

Ikväll är det äntligen dags för Michael Jackson's - This Is It på bio med brudarna. Längtar!



// Sandra ♥.

★ Karlar och deras minnen.

Hur är det egentligen med karlar och deras minnen?! :)

Pappa... du skulle ringa mig idag vid 07.10, för att kolla om jag var vaken. Kockan är nu 07.33. Hur är det med minnet? :)

Tur att man kan ta hand om sig själv, att man inte är en sådan som somnar om på morgonen, även fast att man är hur trött som helst.

Om en timme ska jag vandra till busshållsplatsen, sedan blir det tåg hela dagen lång.

Sundsvall, here I come.



// Sandra ♥.



UPPDATE.

Han ringde strax efter att jag publicerat inlägget :)

★ Vilken lättnad!

Nu är jag glad kan jag säga!! :)

Fick hem uppgiften jag skrev om "Teorier om lekens betydelse", och jag fick betyget C. Jag är så glad!! Jag slet verkligen med den där uppgiften eftersom att jag hade ögoninflammation när jag gjorde den. Att läsa böcker och sitta vid datorn då var extremt jobbigt och ansträngande.

Man kan få betygen A, B, C, D, E, F, Fx. Där A är det bästa, sedan sämre och sämre.

Det här gjorde min dag!! :)



// Sandra ♥.

★ Nervööös.

Jag längtar tills imorgon så fruktansvärt mycket! Imorgon ska jag få se Michael Jackson på bio! Att få se honom på bio är det närmaste jag kommer få komma min största idol... någonsin. Det är inte samma sak att slå på dvdn hemma som att se honom på bio. Jag är så sjukt nervös. Det ska bli så spännande! :)

Kalla mig sjuk om ni vill, jag bryr mig inte. Jag har en idol. En person som har givit så otroligt mycket till människor världen över. Och då menar jag inte bara musiken. Han gav sig själv. Det finns ingen som har givit så mycket som han har gjort under sitt liv. Jag är stolt att ha honom som idol. Jag ser upp till honom. Inte enbart för musiken, utan även andra saker han gjort (exempelvis skänkt pengar till barnsjukhus). Grym människa på alla sätt och vis! Legend.





// Sandra ♥.

★ Tårarna sprutar!

Haha. Sebastian ringde, han hade hittat ett klipp han ville att jag skulle titta på, samtidigt som jag hade han i telefon. Han tänkte på mig när han såg det, men det är en annan historia. Och jag kan säga att vi skrattade. Tårarna bara sprutade på mig!

Have fun! :)






// Sandra ♥.

★ Tråk.

Dagen idag har bestått av plugg, adressändring, plugg, betalning av hyran, plugg, middag och plugg. Otroligt rolig dag! Nu ska jag plugga en timme till för att sedan titta på Desperate Housewives och Hell's Kitchen.

... efter det ska jag fortsätta plugga.



// Sandra ♥.

★ Dessa underbara djur!

Haha. Medans jag pluggar kan ni underhålla er med detta klipp :)





// Sandra ♥.

★ Gryningspatrullen?

Vaknade nu. Är jättetrött! Inte så konstigt eftersom att jag somnade vid 05 imorse, och vid 08 ungefär så hörde jag elefanten på våningen ovanför. Hon har inte varit hemma i helgen och det har varit så skönt att slippa höra hennes... hopprepsövningar..? Äh, jag vet inte! Jag vet inte alls vad hon sysslar med.

Nu ska jag försöka vakna till liv och sedan blir det plugg :)






// Sandra ♥.

★ Nattmänniska.

Oj! Vad klockan är mycket, dags att sova... nattmänniska som jag är.

I alla fall så hade jag ju tvättstuga idag, och efter jag tvättat allting och plockat upp allting från tvättstugan så cyklade jag ner till Ica för att köpa en cola. Sedan lägger jag mig i sängen för att kika på Vänner, och vad gör jag inte då? Jo, jag spiller ut all cola i sängen. Roligt när man inte gjort annat än tvättat hela dagen. Tur att man är så smidig.

Nu har jag suttit och tittat på sju avsnitt av Ensam Mamma Söker. Jag fastnade för det programmet. Sedan har jag också suttit och skrattat på MSN med Lina, och surrat ett tag med Sebastian i telefon.

Nu är det i alla fall dags att sova, för senare idag är det plugg som gäller.

Sov gott! :)



// Sandra ♥.


★ En ensam lördag i Kristianstad.

Här i Kristianstad är det skönt väder, 7 grader för tillfället. Dock så har det regnat hela dagen. Men det har väl sina plus ibland det med?

Idag har det sitt plus för att jag har haft tvättstuga sedan klockan 10. När jag kommer in och ska börja tvätta så håller tjejen som tvättade innan mig fortfarande på med en maskin. Det var 40 minuter kvar på den, alltså 40 minuter in på min tid. Idag hade jag sådan tur att jag hade bokat tvättstugan från 10-22, men hade jag inte gjort det så hade jag blivit irriterad. Jag hade bokat både i mitt, Elins och Sebastians namn.

Igår gick jag hem till både Elins och Sebastians lägenhet för att lämna deras post dom fått, och då var jag snäll och tog deras tvätt dom hade så jag kunde tvätta det åt dom idag. Är jag världens bästa granne or what? :)

Dom hade inte så mycket. Några enstaka klädesplagg, handdukar och sängkläder (påslakan och sådant). Men jag tänkte att det kanske är skönt för dom att komma hem och ha den gjord. Dom har ju trots allt haft LIA i fyra veckor då. Och vi alla vet ju att det är tanken som räknas! :)

Nu ska jag bara vänta att det sista i tvättstugan blir torrt så jag kan hämta upp det, och sedan blir det väl lite plugg och någon film tror jag.

Trevlig helg! :)



// Sandra ♥.

★ Bio på torsdag.



(bild lånad från google)


Torsdagen den 29 oktober ska jag, Karla, Elin, Johanna, Amanda, Lina och Idun gå på Michael Jackson's This Is It. Synd att vi missar premiärdagen, men jag åker inte upp till Sundsvall förrän dagen efter. Ska bli trevligt i alla fall.


This is it, here I stand,
I'm the light of the world, I feel grand,
got this love, I can feel, and I know yes for sure it is real.



// Sandra ♥.

★ Svenska Hollywoodfruar - parodi.

Följde ni Svenska Hollywoodfruar som gick på TV3 nyligen? Jag gjorde det, och man fick sig ett gott skratt lite då och då. Här kommer två roliga parodier på de tre svenska damerna.

Enjoy!








Ha en bra dag! :)



// Sandra ♥.

★ Klockan är över 00, bara en vecka kvar.

Klockan är 03, vilket betyder att jag skulle ha sovit för längesen. Har varit vaken i 18 timmar. Kanske är det allt plugg och allt socker jag proppat i mig under dagen som håller mig vaken? Godis, väldigt bra när man ska plugga. Har varit riktigt flitig idag faktiskt.

Plus att jag inte kan slita mig från MSN heller. Helt omöjligt just nu. Borde sova, men vill inte slita mig från MSN. En vecka kvar, sedan bär det av upp till norr. Jag längtar. Längtar efter dig.

Nu till något annat. Idag damp det ner en till rolig pryl i brevlådan. En liten, liten, liten mp3-spelare.




Ha det bra! :)



// Sandra ♥.

★ Half past midnight.

Nu är det snart dags för mig att sova, eller ja, lägga mig i sängen i alla fall.

Men först tänkte jag diska upp disken jag använt idag, trevligare att vakna upp utan disk. Det första jag ska göra imorgon är att ta en cykeltur ner till Ica och köpa lite näring (läs godis) till pluggandet. Det är så mycket lättare att plugga när man får en sockerchock!

Jay Sean feat. Lil'Wayne - Down. Får inte nog av låten!

Nu ska jag lägga mig och titta på Vänner innan jag somnar.

Ha det bra! :)



// Sandra ♥.

★ Blir galen!



(bild lånad från google)


Man hinner knappt bli klar med en uppgift innan man ska ge sig på en ny. Jag blir galen! Har precis suttit och skrivit om "musik i förskoleverksamhet", och är i princip klar med den uppgiften. Så imorgon är det bara att ta tag i den sista uppgiften, "miljöer för lärande". Det är en gruppuppgift. Sååååå tråkigt!

Nåväl, nu är det dags för Desperate Housewives... och efter det Hell's Kitchen.



// Sandra ♥.

★ Henrik Larsson lägger av.



(bild lånad från google)


Nu lägger min fotbollsstjärna av med fotbollen. Han är i alla fall en av Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna! Just det, lägg märke till hans tröjnummer!



// Sandra ♥.

★ A remarkable life.



Ja, det här ögat har fått utstå mycket denna vecka. Bok efter bok, och sedan en uppgift om "teorier om lekens betydelse" på det. Det har inte varit roligt! Men nu är uppgiften äntligen klar och inlämnad, och ögat mår efter omständigheterna bra! Vilken lättnad... och vilken befrielse att äntligen vara klar med den där hemska uppgiften. Nu är jag och ögat redo för att ta tag i gruppuppgiften imorgon.

Kvällen ska spenderas framför TV-apparaten, för idag damp det ner en trevlig pryl i brevlådan. Och det var inget mindre än "Michael Jackson - A remarkable life". Har man en idol så har man. Den största även!



Dagen innan Elin åkte upp till Timrå så kollade vi på "Michael Jackson live in Bucharest: The Dangerous Tour". En helt grym konsert med honom! Jag vet inte hur många gånger jag sett den, men den är lika bra varje gång.



// Sandra ♥.

★ Fortsättning på den nya praktikanten.

Haha. Dom är så härliga!






// Sandra ♥.

★ Idolerna floppar MJ.

Rumpan har varit parkerad i soffan sedan klockan 20. Har tittat på Idol, det var Michael Jackson - tema ikväll! Spännande, spännande. Vad tyckte jag då?

Två stycken imponerade, Rabih och Erik. Resten var en flopp enligt mig. Vilken tur att man får ha egna åsikter. Rabih hade definitivt rösten, hans röst liknade verkligen Michael's. Coolt! Erik gjorde Thriller rätt bra också.

Jag säger hatten av till Rabih, han var den som lyckades bäst.

Men det FINNS bara en Michael Jackson!


michael_jackson.jpg Michael Jackson Bad Tour image by kukimiki

(bild lånad från google.se)




// Sandra ♥.

★ Sveriges sjukvård?!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5966103.ab

Ska dom ha tumme upp eller tumme ner?

Jag vet inte vad jag ska säga. Inte bara om det som står i artikeln ovan utan det är så många gånger man läser om människor som åkt in på sjukhuset med till exempel magsmärtor, och skickats hem med en diagnos. Senare har dom åkt tillbaka för att dom fortfarande har magsmärtor, dom har fått åkt hem med en annan diagnos.

Människor har åkt in med huvudvärk, fått en diagnos och åker sedan hem igen. Huvudvärken sitter fortfarande i och dom åker tillbaka, men får åka hem med en ny diagnos.

Sedan har det resulterat i dödsfall. Cancer i magen och hjärntumör.

Vad håller den svenska sjukvården på med? Jag vet inte hur många gånger jag läst om sånt här, och jag blir lika förbannad varje gång. Ren jävla lathet skulle jag vilja säga! Fel och engagera sig lite mer i patienterna.



// Sandra ♥.

★ Sena nätter och bus.

Jag och Sebastian var uppe rätt sent inatt och tittade på film... han tvättade även lite kläder (vilket man oftast får göra på natten här). Bara då det finns tid. När vi skulle gå ner till tvättstugan kände vi att vi var lite busiga, så vi bestämde för att busa lite med Elin. Vi gick dit och hörde att TV:n var igång, så då tog vi det som att hon var vaken. Hon hade ett par skor utanför, så jag ville göra något med dom. Sebastian hängde ena skon på dörrhandtaget, men jag ville hänga upp en sko på en sopkvast eller något liknande. Då hade hennes granne en sopkvast, så Sebastian tog den så jag fick sätta dit skon. Sedan ställde vi kvasten mot fönstret.

När vi kom hem till mig lite senare skickade vi ett sms där det stod typ: "det är någon som rycker i dörren hos Sandra, hos dig också?". Så Elin drog undan gardinen som hänger för fönstret för att titta ut, och det första hon såg var skon på kvasten. Ja... det var rätt roligt! Vi fnissade en hel del

Idag har jag pluggat, det har gått bra. Visserligen sov jag nästan till 12, men det beror ju på att jag har elefanter som bor på våningen ovanför. Man får ju inte sova! Det börjar vid 06 på morgonen och håller på framtill kvällen.

Vid 15.30 gick jag upp till Sebastian och packade ner det sista han behövde ha med sig till Småland, så han slapp stressa när han kom hem från skolan. Så nu sitter han på tåget till Småland, och där ska han vara i fyra veckor. Han ska göra sin LIA där.

Efter jag kramat han hejdå tog jag en cykeltur till biblioteket för att låna en bok jag behöver till skolarbetet, och vi som pluggar på distans får tydligen låna böckerna längre än vanligt. Vilken tur vi har!

Snart kommer nog Elin hem, ska passa på att umgås med henne innan hon också åker. Hon tar nattåget till Sundsvall, och där ska hon ha LIA i fyra veckor. Jag blir ensam här nu i två veckor, vad mycket skolarbete jag ska få gjort. Men jag kommer sakna dom!

Nej, nu ska jag gå till Elin!



// Sandra ♥.

★ Grus, slätsten och löööv.

Jag älskar den här brevduvan, han är så klockren!














// Sandra ♥.

★ Gegga.

Ännu en dag har passerat.

Har pluggat och gjort klar en uppgift, men har inget tålamod att sitta vid datorn på grund av ögoninflammationen. Har egentligen inte tålamod att sitta framför TV:n heller, men det gör jag ändå.

Sebastian, Elin och jag har spelat lite kort idag. Det var inge roligt! Och Sebastian har blivit sjuk igen... vad är det för skit som cirkulerar runt i luften?!

Just det! Brandlarmet gick igång hos mig idag efter att jag rostat mackor. Då vet vi att det fungerar!

Nej... nu blir det lite gegga (läs ögonsalva) och sedan sova.



// Sandra ♥.

★ Reklam.

En del reklamer kan jag verkligen inte sluta skratta åt, här kommer tre stycken:











// Sandra ♥.

★ Ögoninflammation.

Som en följd av min 5 veckorsförkylning har jag fått ögoninflammation. Det är inte det roligaste! Fick ögonsalva idag, får se om det hjälper. Kletade nyss in lite i ena ögat, kändes som att hälften hamnade utanför. Svider gör det också så tårarna bara rinner, och suddigt ser jag. Måste försöka sova för så här kan jag ju inte ha det.

Idag har jag i alla fall spenderat dagen i soffan med Sebastian, vi har tittat på Vänner. Ska fortsätta titta nu och förhoppningsvis så somnar jag under tiden.

... på tiden att bli frisk nu kanske?




// Sandra ♥.

★ Höst på min planet.

Bilder på lägenheten som jag lovade:





















// Sandra ♥.

★ Nattuggla.

Jag trivs superbra i min lägenhet, den är jättemysig. Ska kolla med Elin om hon kan knäppa kort med sin kamera i och med att jag inte har någon. Sedan ska jag lägga upp lite bilder på den.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, är fortfarande förkyld. Har varit det i mer än fyra veckor, så jag tänker ta det lugnt tills jag blir riktigt frisk. Så kvällen spenderades i soffan framför Idol medans Elin och Sebastian var ut och käkade med klassen. Sebastian fortsatte kvällen på krogen, men Elin kom hem till mig. Vi gick över till henne där vi hade lite grönsaker och dipp. Skulle titta på film också, men hon somnade. Stackarn! Hon var supertrött efter att ha varit vaken hela natten och fixat i min lägenhet, sedan gick hon direkt till skolan och så middagen med klassen. Så jag tog hennes nycklar och låste in henne så det inte kommer någon objuden gäst inatt.

Nu ligger jag i sängen, meningen var at jag skulle kika på någon serie och sedan läsa lite innan jag somnar. Men Sebastian är på väg hem från stan så han ville komma förbi, och han är så välkommen så!

Idag hände en sak också, en otrevlig sak. Blev så ledsen och rädd. Du ska vara rädd om dig kära, kära du! Det är ingen lek. Att vara nästan 100 mil ifrån kändes inte alls bra. ALDRIG MER!



// Sandra ♥.

★ Fix i lägenheten.

Vad vi sliter idag! Började vid 12 och bar alla mina grejer till min lägenhet, och jag har inte lite grejer heller. Elin och Sebastian var snäll och skruvade ihop min soffa.

När alla mina grejer var flyttade var det Sebastians lägenhet som skulle städas, och efter det tog vi en promenad ner till Ica och Ö&B för det skulle handlas. Nästan 700 kr spenderades där, och det sved i plånboken. Vi hade sjukt mycket grejer så vi visste inte hur vi skulle få hem allting i och med att vi gick. Våran lösning kom när vi tänkte på hur kineserna brukar göra, vi tog med oss hela kundvagnen hem! Nu står den på gården här utanför tillsammans med kinesernas.

Efter det gick jag hem till mig och började ställa in tallrikar och glas etc. i skåpen, och Elin och Sebastian gick hem till honom för att städa ordning där. Det blev jättebra! När de var klara där kom Elin till mig och hjälpte till och det mesta är faktiskt färdigt. Lite småprylar kvar bara, men det ska vi snart ta tag i. Har en liten paus nu bara. Klockan är över 03... stackars Elin som ska på skolan om några timmar. Men vi ville bli klar med min lägenhet idag. Sebastian har ingen aning om att vi håller på här, han kommer nog bli förvånad när han ser att vi är klara.

Njae... återgå till arbetet kanske.

TACK FÖR ALL HJÄLP MINA VÄNNER! NI ÄR GULD!



// Sandra ♥.

★ Imorgon flyttar jag in.

Har fått min lägenhet i Kristianstad nu. Jag, Elin och Sebastian var och tittade på den och den såg bra ut. Ett spindelnät i ena hörnet bara, men det överlåter jag till Sebastian. Men det BÄSTA var att lägenheten var anpassad efter min längd! Spegeln inne på toaletten var i min höjd, nu slipper jag stå på tå för att se mig själv. Elin och Sebastians speglar sitter högre upp. Lite komiskt var det. Handfatet var också lägre.

Annars så kom jag hem för två timmar sedan efter att ha varit i Sundsvall i två veckor. Har haft riktigt roligt och mysigt! Shoppade kläder gjorde jag också. Om tre veckor åker jag upp igen. Jag har nämligen tre hem nu för tiden. Mitt första hem är Kristianstad, mitt andra hem är bakom mammas och pappas soffa, och mitt tredje hem är på tåget.

Var hungrig och jättetrött när jag kom hem! Ställde mig direkt vid spisen för att laga mat. Satte på plattan, ställde dit kastrullen och började blanda i carbonarapåsen i vattnet. När jag står där och rör om kommer Sebastian och säger: "du kanske ska ställa den på rätt platta!". Där står jag och lagar mat på en iskall platta, inte undra på att det inte hände något. TRÖTT var ordet.

Nu ska jag lyssna på Sebastian när han sjunger... opera?!



// Sandra ♥.

RSS 2.0