Awareness test.


NHL, FIFA och film.

Igår var jag hos Ida till klockan 21, sedan kom brorsan och hämtade mig. Han skjutsade först hem mig så jag kunde sätta på mig en tröja och sedan skjutsade han ut mig till Davve, där han och Niklas spelade NHL.

Jag fick möta Davve i straffar, och jag vann 1 gång av 12 ungefär. Vi bytte till FIFA, för jag sa att i fotboll är jag bättre. Men det var ju inte riktigt sant. Davve vann även där.

Sandra kom efter några timmar också. Vi slog på en film och som vanligt somnade jag. Förstår inte varför jag jämt ska somna i Davves säng, jag gör det även när jag inte är trött.

Blev väckt vid 04 tiden eller något, och då skulle vi åka hemöver =).

Dom får mig att le.

Nu ska jag sätta på mig ett ansikte och byta kläder, sedan ska jag traska bort mot Ida. Kan inte sitta här hemma och uggla inte =). Ska ta en sväng förbi OK också och titta om jag hittar något roligt där, någon baguett eller något. En joghurt kanske. Har inte ätit något än, måste få i mig något.

Nathalie var förbi förut, hon överraskade mig. Det var roligt =). Vi tog en kort premenad och surrade lite. Så skönt att promenera. Vi måste ta en längre och snabbare promenad någon dag, men just nu ligger inte det så högt upp på listan. Vill bli av med förkylningen ordentligt. Har inte tid att vara sjuk nu, har så mycket roligt som ska hända framöver.

Annars har jag legat i soffan och tittat på Vänner, dom får mig alltid att skratta. Speciellt Phoebe, hon är så korkad =).



Charmigt!

Alla dessa av Nalle Puh (A.A. Milne):

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig.
Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."


"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till,
kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig."


"Ingen kan vara nere med en ballong!"


"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken
som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra."
 

"När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker
man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när
den kommer ut i det fria och andra människor ser på."



"När man ska ta honung med ballong är det förfärligt viktigt, att man inte låter bina
veta att man kommer."


"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det."


"Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som
översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två."


Vill inte vara förkyld.

Igår var jag med Kate, vilket var mysigt som vanligt =). Hon är söt. Åkte hem med 20.35 bussen, skulle hem och skriva det sista på uppgiften som ska vara inlämnad idag.

Jag var så himla trött, och det blir ju inte bättre av att man är förkyld. Hade inte så stor lust att sätta mig ner och plugga egentligen, kändes inte som att hjärnkontoret var som det skulle.

I vilket fall så hamnade jag inte hemma så länge, efter lite tjat hamnade jag hemma hos Davve. Niklas kom och hämtade mig. Jag hade arbetet på ett usb-minne, och Niklas erbjöd sig att låna mig hans dator. Och jag var fortfarande jättetrött när jag kom dit, men medans dom spelade tv-spel så pluggade jag.

När jag suttit en stund kom Davve och lade sig bredvid mig, och tyckte att det jag skrev inte var riktigt klokt. Så det var ju bara att ge upp. Så jag lade mig under täcket och tyckte synd om mig själv istället. Tror inte att uppgiften blev så bra direkt, tror mest att jag svammlat mig rakt igenom den. Men jag är inge pigg i kroppen, och får ingen sömn när jag är förkyld så det får gå som det går med den =).

Efter jag varit där någon timme kom Sandra. Davve fortsatte spela tv-spel, medans jag, Sandra och Niklas kröp ihop i sängen och tittade på Transformers på Niklas dator.

... men jag somnade såkart! Tog två alvedon, sedan sov jag. Var verkligen inte pigg igår!

Fryser, fryser, fryser.

Det jobbigaste med att vara förkyld är man inte hittar några kläder att ha på sig. Allt man sätter på sig fryser man i. Idag blir det fasiken tjocktröja och halsduk tror jag!

Blir så less, jag som trodde att jag varit sjuk nog under denna vinter. But the universe thought something else!

Förkyld.

Klev upp klockan 08 idag, kände att det inte var någon idé att ligga kvar. Är så himla förkyld och då kan jag ändå inte sova. Sist jag tittade på klockan innan jag somnade inatt var den 03.37, och när jag sedan vaknade var den 04.02. Många minuters sömn denna natt. Jag som druckit Esberitox som en tok för att jag inte ville bli sjuk, men det fungerade visst inte.

Har i alla fall fått lite skolarbete gjort nu på morgonen. Ska fortsätta senare tänkte jag, men det blir ikväll. Efter att jag har kommit hem från Kate =).

Igår var det full rulle hela dagen, efter att alla Sandror hade lämnat byggnaden gick jag hem till Ida. Vi surrade, drack lite kaffe och så där. Jens kom också förbi en stund.

Snart blir det duschen, vid 17 beger sig en snorig Sandra in till staden. 

Varför fungerar det inte att länka?

Nu är min blogg helt färdig, och all cred ska Anna (http://annasara.net) ha! Det går inte att skapa länk för mig, någon som vet vad det kan bero på? Jag trycker på "skapa länk", men det händer ingenting. Det fungerar på andras datorer, men inte på min. Saknar jag något speciellt program? Jag förstår inte varför det inte fungerar. Jag måste skriva hela adressen istället för att bara skriva namnet på personen. Ja, ni ser ju ovan vad jag menar!

Har inte pluggat idag heller, jag är helt låst när det gäller uppgiften. Blir galen!

Jag hatar dig.

Idag strax innan 13 någongång kom Sandra Sjögren hit, vi drack kaffe och surrade huuuur mycket som helst. Så mycket som har hänt i bådas liv så det tar aldrig slut på historier. Himla roligt måste jag säga! Det var jättekul att träffa henne, vi måste börja ses lite oftare nu.

Efter någon timme kom ännu en Sandra. Sandra Nilsson och lilla Jamie. Han ville titta på Boog och Elliot, men efter ett tag kom han på att han ville titta på "fisken", det vill säga Hitta Nemo. Så han satt och tittade på det medans vi tre satt och surrade. Sedan ringer min telefon, och då var det Sandra Berglund. Hur var det på 80-talet egentligen alla mammor och pappor? Tycker alla heter Sandra. Man måste säga efternamnen för att man ska veta vilka man menar =).

Efter att Sjögren åkt och tränat gick vi och köpte mat. Jag köpte sallad, och den var inge god alls. Eller så är det bara så att jag inte har någon matlust på grund av att jag är lite förkyld.

Nilsson och Jamie åkte för en liten stund sedan. Vi försökte få Jamie att titta på Dunderklumpen, det gick inte så bra. Kanske när han blir lite äldre.

Nu ska jag titta på Unga Mödrar, sedan blir det plugg.


Förövrigt så hatar jag dig så otroligt mycket att det inte går att beskriva med ord.

Bra start på dagen..?

Den här dagen började med två brända mackor, ett glas Esberitox, och två räkningar att betala. En elräkning till e-on och en studentlitteraturräkning till Bokus.

Kunde dagen ha börjat bättre? =)

Godnatt!

Nej, det här går inte. Jag har suttit och "nördat" framför datorn alldeles för länge nu =). Det är en dag imorgon också. Ska försöka kliva upp 08 och ta tag i uppgiften ordentligt, för vid 13 tiden tittar nog Sandra Sjögren förbi.

Godnatt, sov gott!

Jämställdhet.

Har pluggat lite idag. Började läsa en av böckerna som heter Jämställdhet - en del av skolans värdegrund. Den var faktiskt riktigt intressant... hittills i alla fall =). Jag hoppas att den fortsätter vara intressant, annars finns det stor risk att jag tröttnar på den. Men den var lättläst och det var inte många sidor. Ett plus!

Nu ska jag titta lite på TV, sedan ska jag fortsätta läsa.

Ut med det gamla, in med det nya.

Nu har jag bytt bloggadress, anledningen till det var väl i stort sätt att jag inte ville kännas vid någon jag skrivit väldigt mycket om i min tidigare blogg. Jag kände att varje gång jag gick in för att skriva någon rad eller två så fanns han fortfarande kvar.

Jag vill känna att det är nytt och fräscht, och det gör jag nu. Tack Anna! (http://annasara.net). Jag har inte lärt mig än hur man länkar riktigt. Haha, hjälp mig någon? =).


I vilket fall så är jag supernöjd med designen, som vanligt efter att Anna har varit där och pillrat lite. Bilden ska bytas dock, vet inte riktigt vad det är för häxa som syns uppe i det vänstra hörnet.

Jag kanske återkommer så småningom om vad som har hänt, några vet redan.


Ut med det gamla, in med det nya =).


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0