★ Så här på kvällen.

Har nyss tittatSolsidan, och den absolut bästa kommentaren idag var; "Jag tror musslan slöt sig". Då vek jag mig av skratt.

Idag bytte jag ut middagen till varma koppen, innan har jag bara druckit naturdiet. Från och med nu ska jag äta varma koppen till middag och när jag gjort det ett tag ska jag ändra mina måltider igen. Det gäller att börja med myrsteg. På två veckor har jag tappat 4,1 cm runt magen, det tycker jag är mycket. Hoppas det fortsätter med 2 cm i veckan, då skulle jag bli glad. Får se på fredag hur veckan har gått.

Nu ska jag fördriva tiden fram till klockan 21, då är det dags för Big Brother.



// Sandra ♥.

★ Har hämtat ut ett paket.

Idag var jag och hämtade ut ett paket som legat och väntat på mig sedan i fredags. För ett tag sedan beställde jag några nummer av tidningen Amelia för att få några presenter. Det var en grå poncho, en rosa klocka, läppbalsam och ett halsband det står "Fånga Dagen" på.





Nu har jag tre klockor att variera mellan. Vill även ha en riktigt knallgrön klocka och en knallgul klocka.







// Sandra ♥.

★ Besök Gallerica!


Tryck HÄR för att komma till Ericas gårdsbutik Gallerica! Hon gör jättefina grejer.



// Sandra ♥.


★ Lördag hela dagen.

Igår var det dags för vägning och mätning. Jag hade gått ner 0,5 kg, mindre än förra veckan. Runt magen hade jag tappat 1,9 cm och runt midjan hade jag tappat 0,5 cm. På vinterjackan syns det nu att jag blivit mindre runt magen. Det är nice!

Jag jobbade igår, så kul. Var ute i nästan två timmar på eftermiddagen och det var hur skönt som helst. Slutade klockan 16.30 och då gick jag hem till mamma och pappa en stund. Ungefär 45 minuter senare kom Karla, så vi åkte och handlade middag. När vi ätit färdigt blev det soffläge hela kvällen.


Idag har jag tittat på ett avsnitt av Vampire Diaries och ett avsnitt av Gossip Girl, nu tänkte jag slänga mig i soffan och titta på film. Det är trots allt lördag hela dagen.

Sedan tänkte jag dammsuga, skura och ta en dusch... för jag har ett nytt munstycke!



// Sandra ♥.


★ Skitdag.

Idag har jag en skitdålig dag. Vilket för övrigt är tillåtet att ha.

Inte nog med att min dator för ungefär två veckor sedan bestämde sig för att börja krångla så där huxflux genom att inte starta när man slår på den. Det gäller att trycka igång den flera gånger, och tillslut går det. Nu har min TV fått fnatt också genom att sätta igång sig själv för att sedan också stänga av sig själv. Normalt? Nej.

Nu när jag stod i duschen och precis hade skrubbat in shampoo i håret så lossnar munstycket på duschslangen. Det blev ett hejdundrande tryck i duschslangen och jag hade vatten över hela golvet, på spegeln och i taket. Jag var nära att göra nummer 2 i duschen, för så rädd blev jag. Det kändes som om någon vred om duschen eftersom att det bara sprutade överallt. Jag insåg vad som hade hänt och försökte laga, men det gick inte. Efter lite om och men stoppade jag huvudet under handfatet, men det var inte till någon stor hjälp. Nu sitter jag här och kliar mig i huvudet för jag har fortfarande shampoo kvar i håret.

Om någon hade tänkt ringa mig idag och småprata lite så kan jag säga redan nu att jag är på riktigt pissigt humör, för alla grejer runt omkring mig går bara sönder hela tiden. Så det är ingen idé att ringa för då går nog telefonen sönder också.



// Sandra ♥.

★ Tisdag, 2011-02-22.

Ja, det har i alla fall hänt en sak sedan jag skrev sist. Det har blivit en ny vecka.

Igår var jag hemma och gjorde absolut ingenting. Eller jo, jag fick besök av vaktmästaren. Jag ringde nämligen igår och klagade lite på kylan i min lägenhet. Alla element i lägenheten står på max, trots det måste jag tända ljus i hela lägenheten på kvällen för att på så vis värma upp lägenheten till det är time att sova. Även om jag värmt upp lägenheten i ungefär fyra timmar blir jag tvungen att sova med pyjamas, strumpor och dubbla täcken. Ventilationen ovanför min säng sänder ut RIKTIGT kall luft. Tydligen så fungerar inte ventilationstrumman i min lägenhet, men det var ingenting min vaktmästare kunde fixa själv. En ny ventilationstrumma är beställd och som jag fattade det skulle någon firma komma och fixa det. Ska bli trevligt med lite värme, speciellt när jag ska sova.

Idag blev det jobb mellan 08-15! Det är så jag älskar att fördriva mina dagar. Älskar också mitt val av yrke, vet inte hur många gånger jag säger det. Att jobba med barn är det roligaste som finns. Enligt mig alltså.

Oh, jag upptäckte en trevlig sak idag. Jag tog på mig mina jeansleggings. De satt lite lösare än de gjort tidigare. Roligt att jag själv får bevis på att jag faktiskt går ner i vikt.


Nu tänkte jag fördriva tiden fram till 22, då Big Brother börjar. Efter det blir det Criminal Minds.



// Sandra ♥.

★ Ett stycke haremsbyxa.

Var på Birsta en sväng med Sandra idag, och då köpte jag haremsbyxorna som hemsökt mina drömmar i en vecka typ. Jag är supernöjd med dem. Det blir ingen bild för kortet blev inte bra med min telefon, däremot hoppas jag att mamma knäpper kort på sina eftersom att hon har likadana. Då kan jag tjuva hennes bild.

Efter vi varit på Birsta åkte vi hem till mig en sväng och kikade på TV.

Nu ska jag diska och invänta Sebastian som slutar jobba klockan 20, och när han kommer hit blir det Big Brother.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Bye bye.



// Sandra ♥.

★ Söndag.

Nu får det fan vara nog! Jag vill inte ha vinter längre! Jag HATAR vintern. Jag har gärna snö i december och januari, men sedan kan det försvinna. Kylan tänker jag inte ens diskutera, då kommer det här inlägget bli skittråkigt.

Igår var jag hos Sandra. Den kvällen blev ju som den blev. Tycker det är väldigt lustigt att det alltid börjar bra, men sedan rinner allting ut i sanden... som vanligt.

Vi var också in på Birsta igår, och jag köpte supertunna svarta tights. Jag ska nog åka in idag igen för jag ska köpa nya brallor, om de finns kvar.

Nu ska jag se ett avsnitt av Vampire Diaries.


Bye bye.


// Sandra ♥.

★ Det var den fredagen det.

Idag hade jag som sagt ingen skola eftersom att vi bara hade skola måndag - torsdag den här veckan. Istället blev det jobb, vilket jag ääääälskar! Det bästa jag vet är att jobba med barn, tycker att man får sååå mycket tillbaka.

Dagen började superbra! Jag har börjat med en diet för jag vill bli av med lite mage. Tycker jag har jäst lite väl mycket nu under hösten och vintern. Jag har följt den här dieten i två veckor. Första veckan gick jag ner 0,2 kg, ingen höjdare. Jag blev jättebesviken, men samtidigt är det inte vågen man ska gå efter. Den här veckan har det gått bättre för jag har gått ner 1,2 kg. När jag sätter på mig vissa klädesplagg känner jag också att det blivit en förändring, så det känns bra. Brorsan har inte sett mig på ett tag och idag när jag klev in i bilen sa han:

- Har du nya glasögon?
- Näe, svarade jag.
- Men de du har på dig nu ser större ut på ditt ansikte.

Kan ju hoppas att det innebär att det börjar synas lite skillnad på mig också.


Jag slutade jobba 16.30 och då mötte jag upp Mariah och sedan fick vi skjuts hem av mamma. Snälla mamma.

Idag valde jag att ha min "svullodag", vilket innebär att jag får äta vad jag vill. Vi åt rostade mackor med tonfiskröra... mumms.

När vi ätit färdigt kom Sandra och så tittade vi på Avatar. Har haft en kanonkväll.

Förresten... jag var iväg och postade ett brev idag och när jag skulle skriva på framsidan vem avsändaren var, då måste jag ha fått hjärnsläpp. Jag skrev "Avs:" och efter det skrev jag min mailadress. Eller så var det inte hjärnslapp. Det kan vara så att i dagens samhälle så ska ALLTING ske via datorn och Internet, så jag skrev nog bara min mailadress av ren vana. Tur att jag upptäckte det och hann ändra.

En sak till! Min lägenhet är så sjukt kall, så jag måste tända ljus i hela lägenheten på kvällen för att värma upp den innan jag ska sova. Sedan sover jag i pyjamas, strumpor och dubbla täcken. Jag har trott att det bara är kallt för att det är jättekallt ute. Men så ser jag att ventilationsgrejen jag har i vardagsrummet har en STOR glipa, och när jag stoppar dit handen så blåser det riktigt kall luft därifrån. Jag når inte upp till den, så jag kan inte skruva fast den själv. Det ser också ut som om den har gått sönder lite, så det kanske inte går att skruva fast den. På måndag får jag ringa hyresvärden och sedan får vaktmästaren komma hit och fixa det.

Nu ska jag lägga mig och läsa.


Bye bye.


// Sandra ♥.

★ Specialpedagogik.

Idag var det sista dagen på skolan för den här veckan, jätteskönt tycker jag. Vi började dagen med en föreläsning, bland annat fick vi titta på en kognitionssimulator. Man får testa vad det innebär att ha ett kognitivt funktionshinder som exempelvis ADHD, aspergers syndrom eller dyslexi. Det är en simulering av ett klassrum, och i klassrummet har en högstadieklass svenska och de ska göra en diktamen och en övning i läsförståelse. Jag tyckte det var intressant och det var absolut höjdpunkten av föreläsningen.

Sugen att titta? Klicka HÄR.

Efter föreläsningen hade vi ett litteraturseminarium på en bok som examinerades genom akvariemodellen. Jag var inte så förtjust i den modellen, för den blev för långdragen. Vi var 13 personer som skulle lyfta en frågeställning var och sedan skulle den diskuteras. Jag hade helst velat göra det genom speakers corner, det är inte lika långdraget och hjärnan orkar hålla igång. Idag kände jag att jag slutade lyssna flera gånger och hade ingen aning om vad resten av gruppen diskuterade. 

När vi var färdiga med det var klockan 12 och vi slutade. Egentligen var det studiegruppstid då, men vi hade redan gjort det vi skulle göra. Nu är det inte innevecka förrän vecka 12 igen, underbart! 



Imorgon ska jag jobba, slutar klockan 16.30 och då ska jag hem och umgås med Mariah.

Nu tänkte jag se ett avsnitt av Gossip Girl och sedan ska jag städa.

Ikväll blir det TV hela kvällen känner jag; Halv åtta hos mig, CSI Miami x2 och Criminal Minds. Kanon!


Bye bye.



// Sandra ♥.


★ Jag håller inte vad jag lovar.

Är det något vi människor är duktiga på så är det att skylla ifrån sig och komma med dåliga bortförklaringar. Därför tänkte jag börja med det.

För det första så skrev jag att jag skulle skriva ett inlägg varje dag, och det inlägget skrev jag i lördags. Vilket betyder att jag höll det löftet i två dagar. Jag skrev ett inlägg i lördags och ett i söndags, igår fanns det inte ens på kartan. Jag tänker skylla på att jag inte orkade, att hjärnkontoret strejkade efter en skoldag från 8.15 - 17... med enbart föreläsningar hela dagen lång. Så, det var en bortförklaring.

Det andra, som jag bestämde i söndags, var att jag från och med den dagen hade shoppingförbud. Jag skulle inte shoppa något mer denna månad, och det skadar inte om jag är rätt lugn nästa månad också. Jag har den senaste tiden köpt en hel del kläder och ett köksbord. I vilket fall, jag höll det i en dag. EN DAG!!! Idag åkte jag in till Birsta City med Jeanette och Linn, och det jag skulle göra var att byta en av tröjorna jag köpte i söndags på Ginatricot (fickorna var sneda). Det första jag gjorde var att byta tröjan, men sedan gick jag in på Vero Moda och köpte en likadan tröja jag köpte sist, fast en annan färg. De är ju så sköna! Vad hände sedan då?! Jo, jag gick tillbaka till Ginatricot och köpte två tröjor till. Jag kom alltså hem med tre nya tröjor, plus den jag bytte. Jag vet inte vad jag ska skylla på i det här fallet. Jag tror bara att jag är shoppingberoende. Dock så ångrar jag mig inte, jag tycker jag är värd dem.

Den här blev det från Vero Moda:




Dessa två från Ginatricot:





Bilder lånad HÄR.


Nu ska jag slänga mig i soffan och invänta ett avsnitt av Criminal Minds, och efter det blir det godnatt. Har en lång dag på skolan imorgon, med föreläsningar från 8.15 - 17. Glömde bland annat mammas överdragsbyxor på skolan idag, hoppas de är kvar.

Just det... tack Anna för hjälpen med bilden!


Bye bye.



// Sandra ♥.

★ Ännu en tur på Birsta City.

Idag har jag spenderat några timmar på Birsta City med mamma och mormor... för ovanlighetens skull. Ärligt talat så springer jag där så fort jag får en ledig stund. Även idag kom jag hem med lite nya kläder och två ljuslyktor. Nu har jag shoppingförbud ett tag framöver för jag har handlat sjukt mycket den senaste tiden, både kläder och grejer till lägenheten.


Från Ginatricot:




Bilder lånad HÄR


Från Cubus:




Från Vero Moda:




Från H&M:




Från Indiska:





Det var vad
som fick följa med hem idag. Nu ska jag se ett avsnitt av Gossip Girl.


Bye bye.



// Sandra ♥.


★ Ett inlägg varje dag.

Okej, jag ska försöka ta tag i det här med skrivandet. På allvar. Jag ska skriva i alla fall ett inlägg varje dag. Försöka. Även fast jag inte har mycket spännande att berätta.

Igår var jag med Elin och Sebastian. Vi käkade och surrade lite skit, sedan var det dags för Elin att åka hem för hon skulle jobba idag. Jag och Sebastian tände ljus och lade oss i soffan och tittade på Vampyrer Suger. Jättedålig film. Efter det lekte jag modell och provade kläder medan Sebastian skrev ett träningsschema till sig själv. Vi lade oss vid 02.30 och när jag vaknade 09.40 trodde jag att jag hade otroligt hög feber. Jag svettades som en gris. Gick in i köket och tittade på termometern för att se hur varmt jag hade inomhus:



Jag fick en chock och öppnade balkongdörren för att få in lite kyla. Det tog ett bra tag, men tillslut blev det lite svalare. Får jag det så här varmt nu när solen lyser på, hur kommer jag då att få ha det under sommaren?!

Idag blir det lugnt, just nu tvättar jag. Har slut på rena underkläder och strumpor. Har inte varit ledigt i tvättstugan de dagar jag har haft tid att tvätta. Men idag var det min tur mellan 16 och 19. Tur för mig. I tvättstugan var det inte städat, mindre tur för mig. Jag städade.

Nu ska jag titta färdigt på Vampire Diaries, jag ligger efter med två avsnitt.

Bye Bye.



// Sandra ♥.


RSS 2.0