★ Snart klar.

Jag är dålig på att uppdatera bloggen, jag vet! Men just nu händer det inte mycket. Dagarna består av VFU, och på kvällarna blir det plugg. Redovisningar till veckan.

Ikväll har jag tittat på Det Okända, och i pauserna gjorde jag en presentation i Power Point på en av aktiviteterna jag gjort med barngruppen. Det gick snabbt, och nu är det klart. Det enda jag har kvar i skolväg (förutom två rapporter som ska lämnas in vecka 15) är en postersredovisning. Ett stort gult papper är fixat, imorgon ska mamma köpa lim, sedan ska jag bara skriva det sista, skriva ut det jag skrivit och limma fast på papperet. Sedan är jag klar! =).

Klockan 22 blir det apelsinklyftor och True Blood. Vilken härlig dag!

Och på fredag blir det myspys på VFU'n. Det ska bli roligt =).



// Sandra ♥.

★ En helg bestående av plugg.

Jag har pluggat lördag och söndag. Vilket inte är roligt när man tittar ut och ser att det är bra väder, därför drog jag ner persiennerna igår och spenderade hela dagen i mörker. Det resulterade i att jag åstadkom väldigt mycket i pluggväg!

Vecka 12 är sista veckan på VFU:n, och det känns lite både och faktiskt. Skönt på det viset att det ibland är lite jobbigt att först ha VFU och sedan åka direkt hem för att plugga. Orken finns inte. Tråkigt på det viset att jag måste säga hejdå till alla underbara barn som jag varit med i fem veckor.

Vecka 13, mån-tors, kommer jag att spendera uppe i Härnösand för redovisningar av uppgifter under VFU:n etc. Just nu är det väl ingenting jag direkt längtar till. Hade varit skönt med en veckas "uppehåll" för att ha mer tid till uppgifterna. En del har ju den möjligheten, men jag hade ju "Sportlov" vecka 10 i och med att det inte skulle vara mycket barn på fritids. Så jag får göra min sista vecka under vecka 12.

Tisdag vecka 14 åker jag hem till Kristianstad, och det ska bli riktigt skönt. Nu visar det sig att jag kommer vara ensam där till söndagen, alltså fem dagar. Det kommer att vara välbehövligt! Då har jag inte fått vara ensam på nästan fyra månader, och något jag behöver just nu är att få vara ensam. Jag har svårt för att vara med folk dygnet runt.

That's it!



// Sandra ♥.

★ En Sandra. En Lördag.





// Sandra ♥.

★ Grattis på födelsedagen!

Idag fyller Eliza 4 år! Grattis och hipp hipp hurra =).






// Sandra  ♥.

★ Fotboll och filmkväll.

Ikväll har jag, Lina, Ann och Sandra varit på Nordichallen och hejat fram Selånger till två vinnande matcher. Vilka pärlor vi är! =).

Efter det åkte vi hem till mamma och pappa för att kika efter några intressanta filmer, för ikväll blir det filmkväll hos Lina. Myspys!

Imorgon ska jag på barnkalas, och jag hoppas Eliza blir glad över presenterna.


Michael Jackson.



// Sandra ♥.

★ Erfarenhet.

Idag har det varit en otroligt spännande dag. Jag har inte gjort någonting alls.

Jag har suttit hemma och tittat på när mamma har bytt gardiner och gjort vår i lägenheten. Det blev riktigt fint! Jag längtar mer och mer för varje dag som går hem till min lägenhet i Kristianstad, och självklart så saknar jag Elin och Sebastian en hel del.

Efter sommaren är det tänkt att jag ska flytta upp hit till den norra delen igen, för i längden så orkar jag inte åka fram och tillbaka enbart för skolan. Jag får flytta någonstans efter jag har pluggat färdigt helt enkelt, eller så kanske jag blir kvar här uppe? Det vet man aldrig. Jag har i alla fall bott någon annanstans än i den här hålan och fått bygga på mina erfarenheter, och det är definitivt ingenting jag ångrar. Och jag ser det inte som ett misstag, eller som det dummaste jag gjort att jag flyttade 100 mil. Man lever bara en gång, och så länge man är ung ska man passa på och testa saker och ting. Nu är det dock så att det tyvärr inte håller i längden att hålla på och pendla fram och tillbaka. Men grejen är den att man måste testa saker och ting innan man vet.

Ikväll ska jag få sova i en säng, och det ser jag vekligen fram emot.

Dagens musik: Darren Hayes album; Spin.



// Sandra ♥.

★Tionolltretio.

Idag vaknade jag klockan 09. Sitter och försöker få i mig lite frukost nu, men det går segt. Har fortfarande svårt att få i mig något direkt på morgonen, även fast det bara är yoghurt. Dricksyoghurt dessutom.

När jag har fått i mig frukosten ska jag plocka ordning mina grejer. Alla mina grejer ligger utspridda över hela lägenheten, mamma och pappa blir galen på mig. Men jag ska säga er; det är riktigt svårt att veta vart man ska stoppa sina grejer när det inte finns någon plats! Om en månad åker jag äntligen ner till Kristianstad igen, då får både jag och mina föräldrar lite lugn och ro.

När jag har plockat undan det mesta tänkte jag slå en signal till Studentkortet och fråga varför mitt kort inte har dykt upp än. Jag börjar bli lite fundersam.

Efter det ska jag slänga mig i soffan och titta på Andra Avenyn.



// Sandra ♥.

★ Ännu en seger för mig!

Idag kom tentamensresultatet... och med glädje dessutom =).

Har gjort tre tentor efter varandra nu, och jag har klarat alla tre. Märks det att jag är mer engagerad nu än jag var första terminen?

Nu känns det precis som att tyngden från mina axlar försvann, och jag blev 10 kg lättare. Nu är det bara att fokusera på VFU:n och våra nuvarande uppgifter. I'm done.



// Sandra ♥.

★ Nytt inhandlat.

Tre linnen från Gina Tricot.




En t-shirt från Cubus.



En sjal från Cubus.



Och två BH:ar, två par leggings och en massa strumpor.




// Sandra ♥.

★ Bullbak, tacos, lera, pärlplattor och film.

I fredagskväll åkte jag ut till Mariah och Eliza. Jag och Mariah skulle titta på Luftslottet som sprängdes, men båda två somnade i soffan.

Upp tidigt på lördagen, redan vid 08. Strax efter klockan 10 började vi baka bullar, och vi var inte klar förrän vid 13 ungefär. Resultatet blev bra. Jag, Mariah och Eliza gjorde riktigt goda bullar.

Vi åt tacos också. Usch, så vi åt! Jag var så mätt efter maten att jag bara ville lägga mig och sova.

Resten av kvällen ägnade vi oss åt lera och pärlplattor.

Upp klockan 09 på söndagen, gjorde väl inte allt för mycket innan mamma kom och hämtade mig vid 13:30.

När jag kom hem blev det mat, potatisgratäng och fläskfilé. På kvällen spelade jag yatzy med mamma och pappa, där pappa vann. Efter det tittade vi på film; The Terminal.

Det var min helg.


Bilder















// Sandra ♥.

RSS 2.0