En vecka med plugg, plugg och plugg.

Ja, som sagt så var gänget (jag, Sandra, David och Niklas) hemma hos Niklas hela helgen. Grillade i fredags, vilket var hur mysigt som helst... och gott =).

I lördags så satt vi ute nästan hela dagen, var väldigt bra väder. På kvällen gick vi på fest hos en kompis till Sandra, där var det trevligt men vi stannade inte så länge. Jag och Sandra käkade kött och grönsaker till nattmat i alla fall, resterna från grillningen. Grabbarna fick inte smaka =).

På söndagmorgon åkte jag och Sandra hem till henne, satt ute på balkongen och solade oss tills Jamie blev hämtad. Efter det åkte vi hem till David och satt utanför hans lilla stuga i solen och surrade, medans han höll på med bilen. Sedan tog vi en promenad på 6 km, det var hur skönt som helst. Var ju kanonväder hela helgen! På kvällskvisten gick vi hem till Jens och kikade på TV, när Sandra gick fick jag massera en skadad karl. Jag förstår verkligen varför han har ont i ryggen. Men jag gjorde vad jag kunde, och man kan ju hoppas att det blev lite bättre... för stunden i alla fall =).

Och hej hopp så var det plötsligt måndag. Vilket innebar plugg för min del, men blir jag klokare? Det får vi se på måndag då jag har tenta på delmoment 3. Har inte blivit så mycket plugg under tiden jag haft min VFU. På eftermiddagen mötte jag upp Jens när han slutat jobba, han bjöd på kycklingsallad på hans balkong. Det var snällt och gott tyckte jag. Efter vi ätit städade vi hans lägenhet, eller njaa... där ljög jag kanske. Jag diskade och torkade bänkar (läs diskbänken), resten stod han för. Han var den duktige, och jag den late =). Sedan blev det soffan och lite TV-tittande innan hockeyn började klockan 20. Han såg på hockeyn, och jag hade tänkt plugga. Men gnistan var inte riktigt där då!


Idag är det tisdag, och jag har pluggat hela dagen. Har varit riktigt duktig (intalar jag mig själv), fast att jag kan bättre! Imorgon måste jag verkligen ta tag i det ordentligt! Har bestämt möte med Begga klockan 08.20 på MSN för att bolla lite tankar och funderingar, i och med att jag just nu känner mig som ett stort frågetecken! Får hoppas det blir bättre efter det.


Nu blir det Hells Kitchen innan sängdags.



// Sandra ♥.


Sista dagen på vfu:n och årets första grillning!

Igår var det min sista dag på vfu:n, så otroligt tråkigt! Jag trivdes så himla bra där jag var. Nio dagar var jag där, dom dagarna gick så fort. När jag sa hejdå till barnen och berättade att det var min sista dag flög dom på mig. Jag fick pussar, kramar och så sa dom att dom tyckte om mig. Då blev det för jobbigt, så självklart började jag gråta. Underbara barn och en helt fantastisk personal! Jag har haft så otroligt roligt. Lovade att jag skulle komma och hälsa på, då blev dom glada. Funderar på om jag ska ta en promenad dit någon dag till veckan =).

Kvällen spenderade jag med mina tre stjärnor. Sandra, David och Niklas. Vi grillade och det var huuuuuuuuuur gott som helst. Jag åt två portioner, vilket inte hör till vanligheten. Riktigt gott var det! Trevligt hade vi också, med ljus och grejer.

Dock var jag så otroligt trött. Men för att jag skulle bli piggare spelade jag och grabbarna ett spel, "True or false", även fast att vi inte riktigt förstod hur man skulle göra. Vi hittade på ett eget sätt, vilket var mycket roligare, haha! Sandra satt ute och pratade i telefon, så grabbarna tog en rökpaus och gick ut till henne. När dom kom in då sov jag. Och kan jag somna när jag är bland folk, då är jag verkligen trött. Pratade lite i sömnen också, tydligen.

Nu sitter jag hos Sandra, vi ska tillbaka till grabbarna sedan. Vad vi ska göra vet jag inte. Just nu ligger i alla fall Jamie och sover, och vi ska sätta oss på balkongen för där är det just nu nästan 30 grader. Skönt!

Ha en trevlig lördag!



// Sandra ♥.

Ägd dom blev!

Ni måste kolla här!

Ja, kolla på länken ovan. Snacka om att man kan ha förutfattade meningar om människor. Hur grym som helst!

Minnet börjar svika.

Gick bra på vfu:n idag med, började 07 och slutade 13.30 =).

Dagen gick extremt fort, vet inte vart tiden sprang iväg någonstans. Spelade en massa roliga spel med barnen, och jag kan ju tala om om att jag ständigt förlorar på Memory. Mitt minne sviker mig hela tiden. När vi var ute satt jag i sandlådan och bakade tårtor med pojkarna, riktigt goda blev dom. Vi byggde ett slott också, och vi hade många krokodiler som vaktade så inga bovar skulle kunna ta sig in. Och för att krokodilerna alltid skulle vara friska och starka fick dom äta hundben =).

Sedan kom jag hem, var superhungrig så jag tog mig en yoghurt. Men vad gör jag då? Jo, jag spiller ut den över hela mig och halva soffan. Jag lyckas då med allting.

Efter det gick jag och mötte Jens, vi gick på ICA för att handla mat. Jag tog med mig lappen där jag ansökt om ett nytt ICA-kort i och med att jag tappade bort mitt förra (som jag nu hittat). När vi kommer till Jens ringer telefonen, jag svarar och hör att det är från ICA. Då har jag ju glömt att fylla i vad jag vill ha kortet till. Bara bonus, eller mer. Mer säger jag. När jag lägger på hör jag i huvudet vad jag svarade. Jag ska ju BARA ha bonus, så då tänkte jag ringa upp. Men då ringer dom igen. Jag har inte fyllt i namnteckning eller datum heller. Så jag gick ner och fyllde i. MEN jag glömde passet, det måste dom ju också ha. Tur dom är van mig. Springer där 14 gånger om dagen för att jag alltid glömmer något, tror dom är hyffsat vana vid det här laget =).

Nu ska jag grejjsa med lite homework tills imorgon.



// Sandra ♥.

Mulle-samling.

Idag har det varit jätteroligt på vfu:n! =). Började 07.30, och slutade 15.30.

Klockan 09 skulle storbarnen gå till skogen på Mulle-samling, och jag ville följa med. Det var jätteroligt! Vi lekte lekar, fikade och så fick jag höra sagan om hur Mulle blev till =). Jag upptäckte även att jag är riktigt dålig på vilka fotspår som hör till olika djur. Jag trodde rävens fotspår var harens och tvärtom. Plus att jag trodde rådjuret var en ren eller en hjort. Vilken naturmänniska man är!

När vi kom tillbaka var det lunch, och efter lunchen genomförde jag min aktivitet som jag planerat. Det var roligt och det gick jättebra! Ska alldeles strax skriva en utvärdering om det.

Efter det gick jag ut en stund och lekte med barnen, innan det var dags att gå hem för dagen.



// Sandra ♥.

VFU + promenad.

Idag var vi ute hela dagen, det var skönt! Från 09.30 - 16.00 =). Och klockan 17 slutade jag. Skön dag!

Sedan kom Sandra förbi mig en sväng, innan jag skulle ut på min efterlängtade promenad med Jens. Vi var ute och gick  i lite mer än en timme. Även att han sprang ifrån mig, roligt sällskap. Jag var för lat för att springa (läs jogga). Det är så skönt att vara ute och promenixa, speciellt när man har sällskap med sig.

Nu blir det sängen, börjar 07.30 imorgon.



// Sandra ♥.

090420.

Klockan 09 ska jag ta bussen till min vfu, jag hoppas min llu:are tycker att jag kommit på bra aktiviteter som jag vill genomföra med barnen. Slutar 17.30, men ska fråga om jag får sluta klockan 17 så jag kan ta bussen hem. Annars måste jag ta en promenad hem, och det är jag inte så sugen på. Ska ta en promenad med Jens ikväll.

Har hunnit med mycket nu på morgonen. Duschat och lagat ägg och bacon till frukost. Jag gjorde även så det räcker till lunch idag.

Jag ska få en inneboende i maj, det ska bli sååååå roligt!! =).



// Sandra ♥.


Mina grabbar är bäst.

Efter inlägget igår blev jag trött och gick och lade mig i sängen för att vila ett tag. Men så får jag ett sms från David, så jag ringde upp honom. Han frågade om han fick komma till mig, och självklart fick han det. Det var bara att hoppa in i duschen och göra sig klar för kvällens aktiviteter. När han kom hit satte han sig i soffan och läste min Cosmopolitan,
medans jag sprang omkring och gjorde mig ordning.

När jag var klar gick vi på Ica, och efter det gick vi till Jens. Vi satt ute på Jens balkong och surrade och skrattade. Hans balkong är så mysig =). Länge satt vi där, med musik i bakgrunden, så vi tillslut blev sugen att gå ut på krogen allihopa. Men det gjorde vi inte. Efter en stund blev David hungrig, och snäll som jag är gick jag och värmde mat i micron åt honom. Maten jag och Jens hade ätit dagen innan. Det blev lite kyligt senare mot kvällen, men med Jens varma jacka kunde jag sitta kvar. Ska bli skönt när sommaren kommer, då kan man sitta där ute lääääänge =).

Vid 19.30 blev vi godissugen, så medans Jens duschade gick jag och David ner på Ica och handlade... igen. Massa godis blev det, som vi käkade med uppknäppta byxor framför Robinson.

I mitten av programmet anslöt sig Niklas också, och med sig hade han datorn. Såklart. Han hade massa filmer på datorn, men dom jag ville se (som verkade bra) såg vi inte. Istället såg vi en film grabbarna valde, minns inte vad den hette, men den var inte så bra. Jag skrattade några gånger, men mest för att den var så löjlig. Jag förstod inte handlingen. Somnade gjorde jag också, på Jens axel. Låg som en ostkrok mellan honom och Niklas. När jag vaknade var filmen slut, och ska jag vara ärlig så tror jag inte dom förstod vad den handlade om heller.

När filmen var slut satt vi bara och kikade runt på alla kanaler på TVn för att se om det var något roligt vi kunde titta på, men det var det inte. Så strax innan 01 drog grabbarna hem, och några minuter efter gick jag och Jens också. Jag skulle hem, och han skulle gå och möta en kompis.

Jag har alltid mobilen på ljudlöst när jag sover, men inatt kände jag på mig att något skulle hända så jag hade ljudet på. Och mycket riktigt. Vid 04.30 ringde Jens, han var väldigt less och frågade om han fick komma hit och sova. Självklart fick han det, vad gör man inte för sina vänner? =).

Kvällen igår var i alla fall jättemysig. Tack grabbar!



// Sandra ♥.

Den nya kronan.




"Den underbara sagan om ett land på andra sidan hafvet"
. Trodde jag fick en utländsk peng idag, men det fick jag inte. Det här är den nya kronan =).

Har jobbat idag, det gick bra och dagen gick väldigt snabbt. Synd bara att det var så kallt om fingrarna. Sandra och Jamie kom förbi ett tag också, och mat hade dom med sig. Sötisar! Jag var jättehungrig.

Nu ska jag läsa Cosmopolitan, som jag fick av mamma och efter det blir det plugg antar jag. Vad händer ikväll då? =)



// Sandra ♥.

Fredag.

Pluggade lite idag på förmiddagen, men jag blir inge klokare. Är så trött på det här nu!

Vid 15 kom Elin och hämtade mig, vi åkte till Emelie H som hade babyträff. Där var hon, Karla, Lina och Emelie W med sina bebisar. Det var trevligt där. Men jag är fortfarande lite förkyld, så jag höll mig lite i bakgrunden.

Efter vi varit där åkte jag och Elin in till stan och gjorde ett ärende, och efter det åkte jag till Jens. Han hjälpte mig att plugga. Vi fick lite gjort i alla fall. Han lagade mat till oss också, det var gott. Sedan blev det soffan och TVn. Kom hem för en timme sen ungefär.

Nu blir det sängen, ska upp tidigt imorgon.



// Sandra ♥.

Bortrövad.

Inte blev det någon promenad ikväll, istället kom David och Mathias och rövade bort mig till Sandra. Jag hade ingenting att säga till om, det var bara att ta på sig skorna och följa med.

Hos Sandra satt vi och surrade och skrattade som vanligt. När vi skulle åka hem ser Sandra sin försvunna sopkvast hos en granne lite längre bort. Det finns ingen som har en sådan kvast som hon har, så är det bara. Så jag tog tillbaka den! Hon får aldrig ha något ifred där hon bor. Nu får hon helt enkelt ha den inomhus!

Imorgon ska jag kliva upp hyffsat tidigt för jag SKA plugga, och på eftermiddagen ska jag vandra bort till Jens så han får hjälpa mig med lite grejer till vfu:n nästa vecka. Så snäll han är. Och om han inte har något planerat för kvällen ska jag tvinga med honom på en promenad, så är det bara! =). Jag vet att han kommer säga nej, men då kommer jag tjata på honom.



// Sandra ♥.

Mirakelpiller + promenad..?

Är på riktigt bra humör idag, trots förkylningen. Jag får hoppas att mammas mirakelpiller ger förkylningen den kick den behöver för att försvinna! Inte har jag tid med det här eller =).

Har inte hittat motivationen till att plugga än, vet inte riktigt vart den har gömt sig. Jag har letat i varenda vrå. Skulle vara skönt att ta en promenad och få lite frisk luft, blir nog lättare då. Man kanske ska ta sig en promenad..?



// Sandra ♥.

Ge mig motivation!

Jag har varit så trött hela dagen. Försöker plugga, men känns inte som om det går framåt. Tycker bara att allt blir mer snurrigt, och det blir inte lättare eftersom att jag känner mig stressad.

En fågel viskade alldeles nyss en intressant nyhet i mitt öra...



// Sandra ♥.

Förkyld... igen.

Igår var vi hos J hela högen, det var trevligt =). Sandra, Niklas och J satt i soffan och tittade på Gran Torino, jag låg på golvet och läste Cosmopolitan, Elin satt vid köksbordet och David låg ute på balkongen. Vilken samlad trupp vi var! Men vi hade trevligt ändå =).

Och jag har blivit lite småförkyld IGEN. Förstår inte... det går runt, runt. Jag har inte tid att vara förkyld nu. Mamma ska komma förbi med några mirakelpiller, får se om dom hjälper. Jag som skulle träffa Karla och Theodore idag, men så blir det inte nu. Vill inte smiitta dom.

Nu blir det plugg!

Missnöjd.

Är INTE nöjd över mitt pluggande idag. Har verkligen inte varit koncentrerad. Jag vet inte riktigt i vilket hörn jag ska börja känns det som. Får ta nya tag imorgon!

Nu ska jag slänga mig i duschen och ta på mig några gamla trasor, för sedan ska jag vandra bort till J. Vi ska käka middag... tur det, för jag är hungrig nu känner jag. Sandra, Niklas och David kommer också förbi och umgås med oss. Ingen aning om vad vi ska hitta på, men det visar sig väl =).

Pictures.

Jag 4/4



David, Niklas och Sandra 4/4



David och Niklas slöar framför TVn 4/4



David 4/4



Så här ser Elins mosters katt ut jämt (tungan ute)



Han är så frän



Hur söt som helst


Love, Sex, Magic.


Laserhallen.

Nu ikväll har jag, J, Elin, Sandra, David och Niklas varit på Laserhallen och skjutit på varandra. Sandra spelade inte... men vi andra gjorde det. Sjukt roligt var det! Jag, David och Elin mot J och Niklas. Jag skrek och skrattade heeeeeela tiden, till och med när vi slutat spela. Det var så grymt roligt! =).

Nu slöar jag framför Harry Potter och de vises sten, ska lägga mig efter den tror jag. Har tvättstuga klockan 06 imorgon, plus att jag måste plugga.


Tack för ikväll mina söta!

Påskhelgen.

Torsdag
Var på förskolan från 06-12.30, riktigt skön dag! Var nära att jag missade bussen på morgonen, hehe. J gick bakom och jag sprang framför och skrek: "action, action". Stackarn.. han skulle inte med någon buss, han skulle hem =). På eftermiddagen, när J slutat jobba, kom han förbi en stund innan han skulle hem och förbereda maten till han och hans vänner. Dom skulle käka middag och sedan skulle dom ut. Vid 22 tog jag mig i kragen och gick hem till honom jag med. Trevligt sällskap och en kväll som avslutades på Oleary's.


Fredag
J sov hos mig, och hans vänner hemma hos honom. Vid 11 gick vi hem till honom och surrade med dom, och vid 12 gick vi och köpte mat som vi sedan åt hemma hos J på hans balkong. Vilket väder det var! Hur varmt som helst =). Jag till och med tog mig två öl i solen. Vi var hos honom hela dagen, och på kvällen kom Elin förbi och gjorde oss sällskap. Vid 21.30 åkte jag och Elin hem till hennes moster, tror jag det var. Hennes moster hade världens coolaste katt. Vid 23 åkte vi för att hämta upp J och grabbarna på Oleary's, vi skulle skjutsa dom till Parken. Efter vi gjort det åkte vi hem till Niklas, där han och David var. Vi överraskade dom =). Satt där och surrade och skrattade ett tag. Elin och Niklas satt och pratade om något, och jag lyssnade med ena örat. Vilket gjorde att jag kläckte ur mig en dum fråga:

Niklas: Om sydpolen och nordpolen smälter svämmar hela jorden över, förutom en bit av kebnekaise kanske.
Jag: Vad fan har Arne Weise med det att göra?

Det blev en liten skrattattack där =). Efter det åkte jag och Elin och käkade. Sedan åkte vi hem till J, surrade lite och sedan blev det sängen.


Lördag
Vaknade hyffsat tidigt, la oss i soffan och slötittade på Flykten från hönsgården och Rädda Willy 3. Sedan vandrade vi hem till mig så jag fick duscha och byta kläder. På kvällen blev det mat och Robinson.


Söndag
Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Just nu sitter vi hemma hos mig och väntar på att Sandra, David och Niklas ska dyka upp. Ingen aning om vad vi ska hitta på. Eventuellt att Elin kommer förbi senare också =).

Long time ago.

Nu har det inte skrivits på en vecka, men har haft mycket att göra. Har inte haft tid... eller ork.

Började min vfu i måndags på en förskola. Trivs riktigt bra och alla är jättesnälla =). Hela veckan har gått riktigt bra, ska tillbaka vecka 17 igen. Nu till veckan blir det att plugga hemma. Till tentan. Har inte öppnat böckerna än!

Nu är jag hemma hos Niklas med honom, David och Elin. Jag och Elin åkte hit och överraskade dom =). Dom blev riktigt glada. Tidigare idag var jag med J och hans kompisar. Dom är på Parken just nu. Vi skjutsade dom innan vi åkte hit till grabbarna.

Är riktigt hungrig nu vill jag lova, vi ska åka och käka sedan. Nu ska jag umgås med folket.

Födelsedagskalaset.

Födelsedagen igår var kanon! =).

Först kom Marcus förbi efter träningen och hälsade grattis, och strax efter det kom Sandra och Jamie. Sedan rullade det på... faster och Ove, mamma och pappa, Karla och Theodore, mormor och Bertil.

Vid 19 kom David och Niklas också... Sandra åkte och hämtade dom. Då blev det middag, vilket jag inte hade hunnit med. Vi käkade Kebab Tallrik =). Sedan poppade vi musik och laddade inför ikväll, måste börjas i tid.

Strax efter 22 kom brorsan och Jutman. Dom kom, åt och gick.

Grabbarna och sandra åkte hem vid 23.30, då väntade sängen på mig. Hade tenta imorse. Jag hoppas den gick bra, skrev 9 sidor.

Ikväll blir det utgång, kuuuuul =). Måste ju fira att jag blivit gammal. Nu ska vi ut till Bergeforsen och hämta grabbarna!


TACK ALLA FÖR EN FIN FÖDELSEDAG OCH BRA PRESENTER! =).


Jag och Theodore

HIPP HIPP HURRA!!!!!!!!!!!!!

3 April 2009, och jag blir hela 22 år gammal. Nu känner mamma och pappa sig lite gamla skulle jag tro =).

I septemper sa jag så här till en jag känner: "Snart fyller du 20, och jag fyller 22. Då har jag varit 20 i två år". Vad jag tänkte då vet jag inte riktigt, men det är inget jag tänker spekulera i.












Kände för att vara lite ego idag, det är trots allt min dag. Grattis också till Tjuren Ferdinand som har namnsdag idag =).


April, april... din dumma sill!

Idag har det stått plugg på schemat, och jag har varit riktigt duktig. Har skrivit väldigt mycket =). Även fast att jag inte började plugga förrän vid 15, när jag kom hem från Sandra. Jag och David sov där inatt, i hennes sköna soffa!

Hon var så söt också som åkte och köpte frukost och dukade fram och så medans jag och David låg och snarkade. Vi var supertrötta. Vilket inte var så konstigt eftersom vi var vakna efter 04 inatt. Låg och tittade på Knight Rider och Våra Värsta år. Jag somnade ifrån David i alla fall, det är ett som är säkert.

Skulle åka på Ica med mamma idag, men när vi kommer dit klockan 19:30 var det stängt. Dom stängde klockan 19 idag på grund av att det är första april. Jag som skulle handla fikabröd till min födelsedag på fredag. "April, april" fick vi rakt i ansiktet när vi skulle gå in och handla... kändes det som i alla fall =).

Då blev det Konsum, där hade dom ju inte en kakgnutta! Då blev jag less och köpte en cola, vilket INTE stod på min kom-ihåg-lista! Men jag blev törstig av allt spring.

Klockan 22.30 fick jag helt plötsligt en massa energi så jag började diska och städa sovrummet. Vad är det mamma brukar säga till mig?! "På kvällen vaknar den late". Något i den stilen alla fall.

Nu ska jag fortsätta plugga lite, sedan ska jag sova.


Förresten, någon som blivit lurad idag?

Lite trött tror jag.

Nu tänkte jag småjäklas lite tillbaka på David. Tog en bild på honom idag när han sov så sött på soffan hos Sandra =). Han pratade även i sömnen inatt, jag skrattade som en gris kan jag lova. För jag var ju bara tvungen att prata med honom under tiden, tyvärr så var jag så trött så jag minns inte allting.

David: JAG HÖRDE!! JAG HÖRDE!! JAG HÖÖÖÖR!!
Jag: Vad hör du för något? (fnissar enormt)
David: Det är någon som skriker en bit härifrån.

Jag skrattade något så otroligt efter våran lilla konversation. Lite less att jag inte minns allting, men jag var som sagt jättetrött. Jag tror att han drömde att hans alarm var igång, och att hans farmor stod och skrek till honom att han skulle kliva upp och åka och jobba.



Världens finaste Ester!

Hon hade namnsdag igår! =) GRATTIS!





RSS 2.0