★ Adjö du fruktansvärda termin, må vi aldrig ses igen.

Igår lämnade jag in det absolut sista arbetet vi gjorde i AUO2, examinationsuppgiften. Jag kan helt ärligt säga att det var den tråkigaste terminen vi haft sedan jag började utbildningen. Är något tråkigt, och nu menar jag suuuuuupertråkigt, då engagerar man sig inte speciellt mycket. Nu är det i alla fall inlämnat, och jag hoppas att jag inte behöver komplettera något.

Den här veckan hade jag skola måndag, tisdag, onsdag och torsdag och den här terminen läser jag Specialpedagogik. Väldigt, väldigt, väldigt intressant. Ett stort plus är att det är en lugn termin, känns som att det vi ska göra inte är allt för jobbigt. Nästa innevecka på skolan, då uppgifterna ska vara färdiga, är inte förrän vecka 7. Nu hoppas jag att det blir en massa jobb fram till dess.

Jag har sagt till mig själv att jag inte tänker plugga på en vecka, jag känner att jag behöver vila lite från skolan. Igårkväll började jag med en filmkväll med Sebastian. Dock så såg vi två dåliga filmer; den nya A nightmare on Elm Street och The Ghost Writer. Trots två dåliga filmer hade vi roligt, och Sebastian skrämde mig så jag trodde hjärtat skulle flyga ur kroppen på mig. Han var i köket och jag var i vardagsrummet, på väg in till köket och han kommer utspringandes med en jäkla fart gående på alla fyra. Jag skrek för allt jag var värd och Sebastian bröt ut i en skrattattack så han inte fick någon luft. Han trodde att jag skulle börja grina när han såg mitt ansiktsuttryck när jag blev rädd, och det resulterade i att han inte kunde sluta skratta. Han fick ingen luft och jag fick hans saliv på golvet. Det var längesedan jag såg honom skratta så mycket. Kul för honom.

Idag har jag spenderat dagen i soffan, men kvällen kommer spenderas hemma hos Lina. Vad vi ska göra vet jag inte, det visar sig.


Trevlig lördag på er!



// Sandra ♥.

★ Studentlitteratur lärarutbildning säljes!

Säljer blandad studentlitteratur till Lärarutbildningen: http://www.blocket.se/vasternorrland/Saljer_studentlitteratur_till_lararutbildning_31627004.htm?ca=4&w=1

Jag är jätteduktig att skriva i den här bloggen, stor eloge till mig.

I vilket fall är jag ÄNTLIGEN klar med AUO2, eller ja, ska knåpa lite mer med examinationsuppgiften som ska vara inlämnad senast på fredag. Men jag ser mig själv som klar när jag gjort färdigt allt inom delmoment 3 (Hållbar utveckling). Det var skittråkigt! Alla tentor på delmoment 1, 2 och 3 klarade jag... yes! Och på redovisningen av Hållbar Utveckling fick jag och min studiegrupp 20 poäng av 20 möjliga. Hurra för oss. Igår tog vi oss en liten sväng på stan (After Study) för att fira.

Ikväll kommer
Sebastian, då blir det film och käk.


Bye bye.



// Sandra ♥.

RSS 2.0