★ Sundsvall.

Nu var det längesedan jag skrev igen. Men det har varit fullt upp.

Har nu flyttat upp till Sundsvall, så det jag gjort den senaste tiden är plugg (B-uppsats) och packat flyttkartonger. B-uppsatsen är inlämnad för opponering, så det är bara att hålla tummarna att det går vägen.

I allfall så kom jag upp till Sundsvall i Torsdags, och sedan dess har det varit full rulle. Var på Birsta City en snabbis i fredags, träffade Sandra och hennes arbetskamrat och blev bjuden på fest på kvällskvisten. Blev nyktert för mig och Sandra, men jag hade väldigt trevligt :)

I lördags var det kanonväder och jag åkte ut till Anna vid 14.30. Klockan 15 öppnades första ölen och sedan var festen igång! Riktigt roligt var det :). Längre ner bjuder jag på snyggaste bilden från den kvällen.

Igårkväll åkte jag in till stan och mötte upp Anna, för att sedan käka med henne och Sjögren på Mc'Donalds. Efter maten blev det bio. Sjögren skulle titta på Robin Hood, medan jag och Anna gick på Sex and The City 2. Den är sevärd och bjöd på väldigt många skratt! :)

Imorse tog jag en promenad med mamma, och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska hitta på.






// Sandra ♥.

★ All night long.

Inatt vet jag inte vad som hände, jag blev aldrig trött.

Sebastian gick hem någongång mellan 23-00, och då lade jag mig i sängen för att läsa lite i den sista boken av The Twilight Saga (ja, jag har äntligen kommit igång med läsningen igen). I alla fall så tickade tydligen klockan iväg med en jäkla fart, och helt plötsligt var den 04. Shit, tänkte jag, och stängde genast igen boken... och sedan ögonen.

Men vad är det som stör mig då? Jo, fåglarna i träden utanför fönstret. Efter ungefär 15 minuter kände jag att det var omöjligt att försöka somna, och i samma veva som den tanken slog mig fick jag en annan idé. Jag klev upp, startade datorn och började skriva på B-uppsatsen.

Vid 06 ringde jag till Elin och sjöng "Godmorgon, godmorgon, hör fåglar sjunga glatt...". Hon skulle ut på en promenad. När hon kom tillbaka gick jag till henne och åt frukost, och efter det gick jag hem och lade mig i sängen för att läsa en stund.

Sedan har väl dagen rullat på som vanligt... nästan.

Sebastian var på dåligt humör idag så jag bjöd honom på middag. Det tror jag uppskattades :) Han sa i alla fall så här (jag citerar): "det här ska jag bjuda mamma och tjejerna på i sommar, det är ett som är säkert". Jag tog det som en komplimang!

Nu ligger han i min säng och tittar på Ugly Betty, och jag sitter här och väntar på att Desperate Housewives ska börja.



// Sandra ♥.

★ Vart är solen?

Min mor tycker att jag bloggar alldeles för sällan, och det kan jag väl hålla med om. Men vad ska jag skriva om?

Jag kan berätta att jag är otroligt skolless vid det här laget, är inte ett dugg intresserad av att skriva B-uppsatsen. Jag kommer inte igång med den.

Något mer jag kan berätta är att det har varit skitväder i Skåne i en hel vecka, jag har inte sett solen sedan jag kom hit. När jag var i Stockholm var det skitväder där också. Jag trodde att jag reste mot sommaren, men ack så fel jag hade. Tur att det inte är många dagar kvar tills jag får åka upp till Sundsvall igen, för där skiner tydligen solen.

Jag är less på det äckligt fuktiga, kalla och vidriga väder Skåne erbjuder just nu.




// Sandra ♥.

★ What to do?

Jag har varit vaken sedan före 09, men Träsktrollen (Karla och Lina) sover fortfarande. What to do, what to do? Sammanlagt har jag nog sovit 2 timmar inatt. Vilken fruktansvärt hård säng!

Jag vet inte vad jag ska sysselsätta mig med...



// Sandra ♥.

★ Landat i "våran" lägenhet.

Vi har landat i lägenheten vi ska vara i den här helgen, den är supermysig :)


Lina sitter i datahörnan jag fixade till.




Karla posar i köksdelen (vi har dumpat packningen på bordet).




Sovdelen.




Tv-hörnan.





// Sandra ♥.


★ I huvudstaden.

Nu är jag inte kvar i Sundsvall längre, där mina dagar har bestått av fest, skola, Birsta City, kompisar, Birsta City och fest!

Istället befinner jag mig i Stockholm, och kommer att vara här till på söndag. Och här kommer mina dagar bestå av stan, kompisar, fest, stan, fest, stan and so on.

Jag kom hit igår vid 11.30, och Johanna mötte mig på tågstationen precis när tåget rullade in. Jag hann inte ens kliva av tåget. Hon stod precis lagom så jag kunde langa ut mina grejer till henne och sedan kliva av. Great!

Vi åkte in till Gamla Stan så jag kunde dumpa av min packning på en krog, och sedan drog jag med henne på en runda på stan. Jag skulle in i varenda affär, men efter några timmar blev Johanna 4 år och orkade inge mer. Så vi gick tillbaka till krogen för att fylla på henne med lite mer energi. Kaffe.

Jag somnade runt 23 tiden, helt slutkörd efter dagen.

Nu sitter jag här, pigg som en mört och väntar på att Johanna ska vakna. Just nu är det bara jag, Mynta (katten) och Bosse (sköldpaddan) som är vaken.

Vid 13.30 ska jag möta upp brudarna på tågstationen! Sedan hoppas jag att jag får dumpa av min packning i lägenheten vi ska vara i... är lite småless på att bära omkring på den.



// Sandra ♥.

RSS 2.0