★ 2011-11-12.

Har haft innevecka den här veckan, vilket är lika med skolvecka. Den har varit väldigt slö om man jämför med förra skolveckan (vecka 39). Det absolut bästa under hela veckan var att vi fick tillbaka en uppgift, den pedagogiska ryggsäcken. Jag hade ångest och ville inte öppna kuvertet, för när jag lämnade in den var jag inte sådär supernöjd över den. Men jag fick ett B! Betygskalan går från A-F, så jag fick alltså det nästhögsta betyget. Läste igenom arbetet när jag fick tillbaka det och konstaterade att jag faktiskt gjorde ett väldigt bra jobb!

Annars har veckan bestått av föreläsningar, laborationer och seminarium. Tur att jag har min studiegrupp, för vi har sjukt roligt tillsammans. En annan sak som var rätt rolig under veckan var laborationen i matte. Skönt att få göra något praktiskt och inte bara sitta och lyssna, lyssna, lyssna och lyssna.

När vi satt i bilen på väg hem igår (fredag) sa jag: "Hejdå Härnösand, ses nästa år!". Kändes riktigt skönt! Det som ska göras nu är två små arbeten i läs- och skriv som ska in i portfolion. Det ska pluggas inför mattetentan vecka 50 och efter det läsa böcker till hemtentan i läs- och skriv som ska göras måndag vecka 2. Vecka 2 är också den sista inneveckan på den här terminen, och vecka 3 drar sista terminen igång. Helt sjukt att jag snart är färdig!! 3,5 års slit! Alla tycker att jag pluggat så otroligt länge, och för mig känns det som om jag nyss börjat. Tiden har gått jättefort!


// Sandra ♥.


★ 2011-11-02.

Här kommer lite bilder på lägenheten. Har inte knäppt med världens bästa kamera, så ha överseende med det. Har även knäppt bilderna i mörkret, men trollade med mobilen så det ser ljust ut. Dock visar inte bilderna tapetens rätta färg. Jag tycker själv att bilderna inte blev så vidare bra.


En del av köket. Har inte köpt stolar till köksbordet ÄN.




Köksfönstret.



Vardagsrummet.



Vardagsrummet.



Vardagsrumsfönstret.






Plugghörnan i sovalkoven. Sängbordet ska målas svart.



Ena väggen i sovalkoven.



Sovhörnan i sovalkoven.



En liten del av min balkong.




// Sandra ♥.


RSS 2.0