★ Kan inte bli mer less nu.

DET ÄR INTE SANT! Det vilar en förbannelse över min lägenhet!

Jag står i duschen, brorsan kommer med grejerna, och när han går kliver jag in i duschen igen. Tror ni att det kommer vatten ur den?! NEJ. Fel och säga till om dom ska hålla på med några rör så man vet. Jag kommer få stressa ihjäl mig.

Är det inte rören i slasken/handfatet, så är det toaletten, eller vattnet! Helt jävla otroligt. Allt på mindre än 2 veckor.

Fel om man kunde ha fått en lapp om att man skulle bli utan vatten ett tag. Hur ska jag lösa det här då?



// En irriterad Sandra ♥.

★ Ikväll åker vi!

Ikväll åker vi, vad roligt det ska bli! =).

Sebastian har varit här hela natten, vi har tittat på film. Klockan 07 åkte han hem för att sova, jag somnade redan vid 05.30. Vi var tvungen att göra så i och med att han ska köra inatt. Jag vaknade strax efter klockan 13, och jag kan säga att jag är grymt trött! Diggar lite Michael Jackson nu så jag vaknar till =).

Det mesta är klart nu i alla fall, lite smågrejer bara som ska packas ner. Och datorn såklart. Ska diska upp disken jag har här hemma också, måste bara hitta orken till det först. Och vid 16 tiden kommer brorsan med lite smågrejer. Och mobilen måste laddas.

Nej, det här har jag inte tid med.



// Sandra ♥.

★ Stopp i toaletten...

... är vad jag har haft sedan i fredags. En vaktmästare var här i fredags (en som inte kunde så mycket) och försökte få bort stoppet i toaletten. Men lyckades inte! Så under helgen fick jag förbud att spola ner papper i toan, vilket förstås inte gick heller. Men idag kom den riktiga vaktmästaren och med sig hade han två andra.

Dom drog en slang genom mitt sovrumsfönster, in på toaletten och ner i avloppet i duschen. Men där var det inget stopp! Så efter att dom försökt med det så förstod dom att det enbart var i toaletten det var stopp. Dom bestämde sig för att skruva bort den. Mysigt tyckte jag... inte.

Vad tror ni hade orsakat stoppet?! Jo, en doftagottgrej hade spolats ner. Av misstag då förstås! Sådana tänker inte jag använda mer =). Han som fixade problemet skrattade och berättade att han har hittat mobiltelefoner och tvdosor som har blivit nerspolade!


Imorgon åker vi! =) =) =).



// Sandra ♥.


★ ..........





// Sandra ♥.

Michael Jackson är död!

Min största idol, Michael Jackson, har avlidit. LÄS HÄR!

Han blev bara 50 år gammal, det är ingenting. Det är helt sjukt! Jag är helt mållös, vet inte vad jag ska säga. Min största idol genom tiderna. King Of Pop. Jag kan inte tro att det är sant.

Den här dagen som varit pissig rakt igenom. Och nu det här! Jag vet inte vad jag ska säga.


Vila i frid Michael, du är och förblir världens bästa!


★ ONT ONT ONT!

FY FAN säger jag bara! Och det kommer rakt från hjärtat! Här är straffet för att jag somnade i solen:






// Sandra ♥.

★ Grillad!

Inatt var vi hos mig igen och spelade kort och Monopol. Det var jag, Elin, Sebastian, Bashkim och Valle. Monopol gick ju jättebra för min del, eller inte. Jag hamnade i fängelse, stod över tre gånger, kom ut, hamnade i fängelse, stod över tre gånger, kom ut, hamnade i fängelse, stod över tre gånger, kom ut, hamnade i fängelse, stod över tre gånger, kom ut. FYRA GÅNGER PÅ RAD! Och när jag kom ut fjärde gången hamnade jag direkt i fängelse igen! Men mina medspelare sa att jag fick slippa fängelse en femte gång. Inte konstigt att jag hatar Monopol.

I alla fall var jag, Elin och Sebastian uppe hela natten för att vi ska ställa tillbaka dygnet. Jag och Elin somnade under förmiddagen i solen och jag ser ut som en kräfta! Jag är grillad. Framsidan är okej, men baksidan ska vi inte ens prata om. Just nu har jag solfrossa och går som om jag skitit på mig. Underbart! Vill inte se solen på två veckor.

I övrigt så har både jag och Elin haft allt emot oss denna dag! En skitdag ärligt talat. Elin har bland annat tappat sin mp3 i poolen och klivit i fågelbajs. När hon var barfota dessutom. Jag fick ett brev idag som gjorde mig jätteförbannad, får se om jag lyckas lösa det imorgon. Men det förstörde min dag. Fick filmerna idag som jag beställde för två veckor sedan. Det skulle ta 4-6 dagar, men det tog 14. Blev glad, för jag och Elin tänkte titta på dom hos hennes moster, där vi nu är. MEN när jag öppnar paketen så ser jag att ena filmen jag beställt, Twilight, inte är med. Utan istället har jag fått en box med Indiana Jones! VILL INTE HA. Så då blev jag ännu mer less. Hur kan man ta så fel? Indiana Jones istället för Twilight. Jo... det är ju verkligen två filmer som liknar varandra. Eller inte.

En irriterad Sandra är vad jag är idag.

Får se om kvällen blir bättre. Bashkim skulle komma förbi senare och umgås med oss. Lär ju bli Monopol som vanligt.

Nej, usch så arg jag är! Löser jag inte det där imorgon så vet jag inte vad jag gör.



// Sandra ♥.

★ Dålig uppdatering!

Ja, det kan man säga.

Dagarna rullar på, och sommarlov har vi allihopa... kan man säga =). Har varit med Elin, Sebastian, Bashkim och Valle varje kväll/natt. Vi dricker kaffe, spelar kort och Monopol. Jag tycker Monopol är skittråkigt för jag förlorar varje gång!

Nu ska jag titta på Ensam Hemma med dom andra. Vi måste vända tillbaka på dygnet.



// Sandra ♥.

★ Vilka nätter!

Ja, det kan man verkligen säga! Roligt har vi haft, trots att jag är väldigt förkyld =).

I måndags var jag på bio med Elin, Sebastian och Fredrik. Vi såg Män som hatar kvinnor, den var väl okej. Blev besviken, trodde den skulle vara bättre. Kan tänka mig att dom som läst boken tycker den är bättre än vi som inte läst den. Innan bion käkade vi och åkte upp på Norra Berget och klättrade upp i tornet. Usch, så det blåste! Efter bion åkte jag, Elin och Sebastian hem till mig, skulle kolla på film hela natten. Men vi blev för trötta och somnade. 

I tisdags bestämde vi oss för att sova hos mig igen. Vi städade och käkade, sedan ringde vi Fredrik och bestämde oss för att åka iväg och göra lite saker. Vilket vi gjorde! Efter det åkte vi allihopa hem till mig. Vi spelade Cluedo och kortspel. Riktigt trevligt hade vi! Sebastian skjutsade hem Fredrik vid 06 tiden. Jag och Elin hade tvättstuga klockan 10, så vi tyckte inte att det var någon idé att gå och lägga sig. Men jag somnade ändå. Klockan 08.30 ungefär vaknar jag av att Elin och Sebastian står ovanför mig och skrattar. Då har dom sprutat hårmousse i ansiktet på mig. Jag kliver upp, redo för att gå och tvätta. Då säger Elin att klockan inte är 10 än, så jag går och lägger mig igen. Klockan 10 blir jag väckt igen av att dom står och skrattar, ännu en gång är jag nerkletad i hårmousse. Dom spelade in allting på min telefon, och jag kan säga att vi verkligen har skrattat åt videoklippen.

Inatt åkte vi och hämtade en onykter Sebastian. Så som vi skrattade åt honom i alla fall =). Vid 02 kom Eldin och Bashkim. Så medans Sebastian låg i min säng och sov spelade vi kortspel, Cluedo och Monopol. Riktigt roligt hade vi =). Eldin och Bashkim gick hem vid 07, då somnade jag och Elin och vaknade vid 13. Då åkte Sebastian iväg till en stuga och jag och Elin tittade på film.

Nu ska vi göra oss ordning för kvällen. GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!


OCH GRATTIS MAMMA OCH PAPPA!! Idag har dom varit tillsammans i 24 år =).





// Sandra ♥.

★ Bio ikväll.

Den här veckan hade jag varken gått upp eller ner i vikt. Blev ganska förvånad =). Trodde jag skulle ha gått upp efter att jag både festat och ätit som ett djur under helgen. Skönt!

Har varit hos farmor en stund idag med pappa. Talade om för farmor hur hon ska göra när hon bokar tid i tvättstugan eftersom att dom bytt till samma system som jag har. Och pappa och jag gick iväg till Timråbo för att höra när ändringen av elen sker. Sa även till om problemen jag har med avloppen hos mig. Vattnet på toa och i köket rinner ju inte ner, utan stannar i handfatet/slasken. Mysigt!

Ikväll blir det i alla fall bio med Elin, Sebastian och Fredrik. Vi ska äntligen pallra oss iväg och se Män som hatar kvinnor!

På återseende.



// Sandra ♥.

★ Bilder från kvällen hos Karla.

Tror vi hade lite väl dålig humor igår när vi låg bakis hemma hos Karla hela högen:











// Sandra ♥.


★ Fest + filmkväll.

Fredag
Blev en utgång. Jag, Elin, Karla, Eldin och Bashkim. Vi var hemma hos mig och förfestade. Riktigt trevligt var det! Bea kom en stund innan vi skulle åka in på krogen också =). Oscar och BK blev det, var många man kände ute. Det var kul och vi var inte hemma förrän vid 05.


Elin fixar mitt hår


Jag och fina Eldin


Gänget


Min fina Elin


Elin, Karla och jag


Vi igen


Jag stryper Karla


Nu får hon andas ut


Mina flickor



Finns bara en sak att säga om den kvällen: Paparapaparapapara clack bum!


Lördag
Jag, Elin och Lina har varit hemma hos Karla. Har legat i soffan och fläskat oss med film, ostkrokar, grönsaker, dipp och tonfiskröra. Kanondag helt enkelt! Filmerna vi såg var The Girl Next Door och Twilight. Har sett dom tusen gånger, men dom är ju så otroligt bra båda två =).



// Sandra ♥.

★ Hit och dit, fram och tillbaka.

Skulle ju upp 06 imorse för att tvätta tillsammans med Elin fram till 10, men så blev det inte. Vi var alldeles för trött båda två. Så vi smsade varandra vid den tiden och bestämde oss för att ta det en annan dag.

Vid 09 klev jag upp, sprang ner och tvättade den sista timmen. Elin kom förbi och drack lite kaffe med mig =). Sedan åkte vi och hämtade Sebastian som skulle åka till skolan för att brottas i en sumo-brottar-dress. Det är så roligt med lekar under Studenten. Längtar tillbaka! Efter det åkte vi och plockade upp Mattias för att göra lite ärenden, och när dom var gjorda åkte jag hem.

Vid 15 kom Elin och hämtade mig för en sväng på Birsta. En SNABB sväng =). Sedan blev det hemöver igen. Och på kvällskvisten så kom Sjögren hit för att se fotbollen, Sverige - Malta, med mig. Och Tux (hennes hund) var med =).

Fick ett rätt chockerande samtal av Elin under matchen, då var vi tvungen att åka och kika själv. Men vi var för sent ute! Knepiga saker händer.

Jag och Sjögren åkte tillbaka till mig, då var det bara några minuter kvar av matchen. Men Sverige vann, grattis gubbar! När matchen var slut tog vi en tripp till stan för att säga hej till Obelix och Jimmy som jobbade. Och sen hem igen!


Mycket åkande hit och dit, fram och tillbaka har det blivit idag. Nu ska jag sova. Godnatt!




// Sandra ♥.


★ Tjyvknäppt!

Promenaden blev sen inatt. Grabbarna kom vid 00.30, och jag var jättetrött. Men en promenad missar jag inte!

Efter promenaden ville dom med upp till mig, vilket jag inte tyckte var så trevligt på grund av att jag hade sorterat smutstvätt för jag hade tvättstuga klockan 06 imorse. Men det brydde inte dom sig om utan dom skulle med ändå! Och Bashkim ville se Remember The Titans. Jag frågade om han seriöst skulle se den då, när klockan var så mycket. Han ville titta i 30 minuter sa han.

Jo, jag märkte det! Hela filmen såg vi, eller jag ska jag väl säga. Eldin somnade en stund, sedan vaknade han till och då bestämde han sig för att gå hem. Men Bashkim stannade för han ville se klart filmen. På slutet av filmen hör jag att han börjar snarka. När filmen är slut vaknar han och säger: "Är filmen redan slut?".

Jag säger då det jag =). Hann knäppa två bilder på Eldin när han sov, hade inte telefonen i närheten när Bashkim somnade. Attans!



   



// Sandra ♥.


★ Tajm för promenad!

Här sitter jag... med träningskläder, skorna på och hörlurarna i öronen och är redo för promenaden med grabbarna. Vi skulle ses klockan 23, men dom sitter och spelar xbox! Jag säger då det jag... karlar =). Jag blir inte förvånad, hehe.

Får underhålla mig med lite annat en stund då =).

Har tittat på Hell's Kitchen ikväll mellan 21-23. Tycker det är så himla bra! Och vilka program det var. Hur spännande som helst. Gordon is the shit! Skulle aldrig själv arbeta för honom, men det är roligt att se andra få skäll =).



// Sandra ♥.

★ Rap Das Armas!

Grym låt!






// Sandra ♥.

★ Paparapaparapapara clack bum.

Har varit ute på en nattpromenad med grabbarna (Eldin och Bashkim). Det var skönt!

Efter det följde dom med till mig en stund. Har suttit och kikat runt lite på Internet och sådär =). Nu blir det sängen. Godnatt!



// Sandra ♥.

★ Måndag.

Blev väckt imorse, eller ja... klockan var 12, av att Elin ringde på¨porttelefonen =). Förstår inte hur jag kunde sova så länge! Trött tjej.

Hade i alla fall gått ner 0,7 kg denna vecka. Blev inga promenader torsdag - söndag. Skärpning denna vecka! Ska ut och gå med Elin strax. Skönt! =).

Har hunnit varit på stan och i Birsta med Elin idag. Har poppat en låt i Elins bil som har satt sig i huvudet på mig. Måste ta reda på vad den heter!



// Sandra ♥.

★ That's all.

Fredag
Var med David, Niklas, Mathias och Sandra. Såg en film som hette Edmond, jättedålig. Sedan var det tänkt att jag skulle ta en nattpromenad med Eldin och Bashkim, men istället gick jag till Jens.

Lördag
Var med Jens på förmiddagen, sedan gick jag hem och sov en stund. Jens pratade i sömnen HELA natten, så jag fick ingen sömn, haha. På kvällen åkte jag och käkade med Niklas, David och Sandra. Efter det åkte vi och hälsade på Mathias på jobbet. Senare såg vi film hos Sandra, minns inte namnet, men den var inte heller bra. Somnade så fort jag kom hem, men vaknade klockan 04 av att Bashkim ringde. Hade glömt att sätta mobilen på ljudlöst.

Söndag
Är hos Jens. Vi gjorde kycklingsallad förut, den var god. Vi har tittat på Gordon Ramsay's the F-word, och nu tittar han på någon skitfilm och jag har bestämt mig för att vara osocial en stund =). ELIN LANDADE I SVEA RIKE IDAG!! Henne har jag saknat väldigt mycket!



// Sandra ♥.

★ Snacka om kärlek!

Jag blev tårögd.






// Sandra ♥.

★ Road jag ser ut.

Pratade med mamma i telefon samtidigt som jag satt och klickade runt lite. Råkade knäppa kort på mig själv. Road jag ser ut när mamma berättar vad hon gjort för mat =). Haha!





Nej, kanske man ska ta och göra sig ordning för kvällens sysselsättning!



// Sandra ♥.

★ Vårshowen 2003.

Igår tog jag det lugnt hela dagen, det var så skönt att inte behöva plugga! Var hos Jens en stund. Tittade lite på TV och så. Gick hem vid 19 för jag skulle dammsuga.

Strax innan 21 kom Karla och hon var här till 22. Sedan skulle hon jobba natt. Eldin och Bashkim kom också en stund innan 22. Så dom hann träffa Karla!

När Karla gick började vi titta på vårshowen vi gjorde när vi gick ur nian år 2003, Lydias Köpcentrum. Usch, vad längesen det känns! Vi skrattade ett antal gånger i alla fall. Jag spelade en fjortis som hette Dessie, Eldin spelade en player som hette Kriffe, och Bashkim spelade en maffiamedlem som hette Marko. Var jätteroligt att se den tillsammans =).

Efter det spelade vi Cluedo. Eftersom att vi var tre stycken så blev det lite ojämt när jag delade ut korten med vapen, brottsplatser och misstänkta. Jag fick sammanlagt fyra kort med ledtrådar i min hand, medan grabbarna fick sju kort var i sina händer. Mer ledtrådar än mig helt enkelt. Så Bashkim kom på idén att vi kunde dela ut korten varannan gång, så skulle vi få lika många. Men jag sa att jag ändå skulle spöa skiten ur dom, så det gjorde ingenting att jag hade mindre kort.

Jag fick börja, för jag hade minst kort på handen. Det var snällt.

Inte så intressant för er att veta kanske, men jag ville bara skryta lite om att JAG VANN! =). Spöade grabbarna! Det var roligt. Eldin kom sist. Jag visste rätt länge vilken mördaren var, i vilket rum det hade skett och med vilket vapen. Men jag ville ge Bashkim en chans. Så varje gång jag skulle visa honom mina kort, eller när jag själv stod i ett rum och skulle gissa vem mördaren var och så vidare så satt jag bara och flinade. Jag kunde inte hålla mig. Jag har inget pokerface! Som tur var förstod dom ju inte vad jag flinade åt varje gång, men jag måste ju ha sett väldigt dum ut.

Dom gick i alla fall hem vid 02, och då tvärdäckade jag i sängen. Det var en jättetrevlig kväll!



// Sandra ♥.


★ Jag ger mig för ikväll.

Jag tror att jag är klar med den individuella skrivuppgiften nu, i alla tre ämnen. Har suttit hela dagen och kvällen, förutom en paus när jag tog en promenad. Helt sjukt alltså! Ska bara kolla igenom det imorgon, för att se om jag ska lägga till något mer.

Men nu till något annat. Vad är det med myggen i år? Tycker dom är överallt. Och bits gör dom, genom kläderna till och med! Jag har jättemånga myggbett som kliar. Väldigt irriterande!

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och titta på en film.



// Sandra ♥.

★ Filmtokig.

Filmgalen som jag är så har jag precis beställt fem filmer:

- Taken.
- Twilight.
- Monsters, Inc.
- Narnia: Häxan och lejonet.
- Narnia: Prins Caspian.



// Sandra ♥.

★ Det är inte sant!

Ännu en dag har gått, och vad har jag gjort? Pluggat mellan 10-17.20! Jag gör ingenting annat. Snart är jag i alla fall klar, skööööööönt! Pappa sitter och läser igenom en av uppgifterna nu, undra vad han säger.

Nu blir det yoghurt, för klockan 18 ska jag ut och gå med Sjögren.



// Sandra ♥.

★ Stress och panik.

Var ute och gick igår med Eldin och Bashkim. Vi gick nog 7 km skulle jag tro! =). Vet inte riktigt hur lång den där sträckan är. Efter det somnade jag som en stock.

Nu blir det plugg. Känner mig väldigt stressad!




// Sandra ♥.


★ Sista spurten nu.

Igår satt jag och pluggade hela dagen, strax efter kl 19 gick jag hem till Jens. Skulle hjälpa honom att raka skallen. Jag tyckte inte att det var en trevlig sysselsättning. Efter det kollade vi på TV en stund innan jag skulle gå och träffa Eldin och Bashkim med flera som spelade fotboll.

Skulle ta en promenad med Eldin vid 21, men vi kom inte iväg förrän vid 22. Vi gick inte så superlångt, men huvudsaken jag fick mig en promenad i alla fall så är jag nöjd. Sedan satte vi oss på en parkbänk och surrade tills Bashkim var klar. När han kom gick vi hem till Eldin så han fick byta om. Jag och Bashkim stannade ute och fann ännu en parkbänk vi kunde sätta oss på. Efter det skjutsade dom hem mig, fram till porten till och med. Söt dom är!

Nu blir det plugg.



// Sandra ♥.

★ Fint väder, men jag sitter inne.

Jag bara pluggar och pluggar. Tycker jag skriver och skriver, men blir aldrig klar. Helt otroligt. Vill ju inte sitta inne nu när det är så fint väder! Men man måste ju.

Blir promenad med Eldin ikväll i alla fall, hur långt vet jag inte. Men skönt ska det bli! =).



// Sandra ♥.

★ Nu är det skärpning!

Idag började dagen bra! Från mitten av juni, till mitten av december gick jag ner 10,4 kg. Men sedan tog jag en paus från det, fram till i måndags för en vecka sedan. Jag hade gått upp 2 kg, och det går ju inte! Kan ju inte kämpa för att sedan bara lägga av =).

Så i måndags tog jag tag i det igen, så under den här veckan har jag gått ner 1,5 kg! Det har tagit fem månader att gå upp 2 kg, men det tog en vecka att gå ner mer än hälften av det jag gått upp. Blir så arg på mig själv att jag inte fortsatte gå ner när jag höll på med det, då hade jag varit klar nu. Ska ju bara gå ner några kg till.

Men men, bara att kämpa på! =). Nu ska jag plugga.



// Sandra ♥.


RSS 2.0