★ Damer på vift.

Igår:

Jag, Anna och Micka bestämde oss för att vi skulle åka ut till Matfors och titta på Marre när hon skulle lira match. Jo, det är sant. Matfors. Bort från civilisationen. Mitt i Ingenmansland. Där man varken har mottagning på mobilen eller på radion. I vilket fall... vi tog oss till Matfors.

Vi snurrade omkring ett bra tag i Matfors så kallade centrum, men ingen av oss kom ihåg hur man tog sig till fotbollsplanen. Efter många om och men, och ett telefonsamtal till pappa hittade vi det vi sökte.

När vi kom fram till ingången såg vi till vår fasa att det kostade 40 kronor per skalle att gå in. Micka var den enda med lösa pengar på sig, men inte så det skulle räcka till inträde för alla tre. Vi stod och diskuterade ett tag, och kom fram till att halva matchen hade ju gått. Klockan var ungefär 19:40, och matchen började 19:00. Det var bara en halvlek kvar, så vi tyckte att vi skulle få gå in gratis. Micka drog på smilbanden och sa till gubben vid ingången:

- Är det lugnt om vi går in eller?
Gubben, med ett brett flin: - Jag brukar egentligen ta betalt.
Anna: - Jo, men nu har ju halva matchen gått.
Gubben, återigen med ett brett flin: - Jo, den har ju det. Ni har inte missat något.

Vi tog hans kommentar som att matchen varit riktigt dålig hittills, och så gick vi in.

När gick ner mot planen så tittade vi på matchtavlan, och där stod det "10". Vi tog det som att det var 10 minuter kvar av första halvlek, men sedan stod det helt plötsligt "11". Det var alltså så att matchen började 19:30 och inte 19:00, så vi hade bara missat de 10 första minuterna.

"Jo, men nu har ju halva matchen gått". Det var lite småroligt just då.


Idag:

Vid 10 tiden imorse hörde jag Anna ropa: "Hägga, det är finväder!". Jag, som inte trodde på det hon sa, svarade: "Skojar du med mig?". Nej, det gjorde hon inte. Vi bestämde oss för att ta med datorn och frukost ner till bryggan och sitta där istället för inomhus.

Det slutade med att vi åkte dit och satte oss på bryggan, drack saft och åt mackor... och sedan åkte vi hem. Solen vägrade titta fram från träden, så det var riktigt kallt i skuggan.

Istället lade vi oss i soffan för att titta på film, men Anna somnade. Hon sover fortfarande.

Senare idag blir det i alla fall middag på balkongen; våfflor med glass.



// Sandra ♥.

Kommentarer
Postat av: Anki

Det låter som att ni har kul iaf :)Roligare än att vara här på soffan...Hoppas våfflorna smakade bra :) det måste ju räcka till flera våffeldagar

2010-06-16 @ 22:21:59
URL: http://lifeanki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0