★ Idag är det fredag.

Här var det ett tag sedan det uppdaterades.

Vi har haft storm i Skåneland, det var häftigt med samtidigt läskigt. Häftigt för att man inte varit med om något liknande förut, och läskigt för alla olyckor som inträffade. Man blev rekommenderad att hålla sig inomhus, men jag och gänget (Elin och Sebastian) var helt klart tvungen att gå ut i stormen en liten stund.

Bland annat så skulle Sebastian gå hem från Elin, och när han öppnar ytterdörren så flyger gardinstången ner. Man fick verkligen använda all sin kraft för att få igen ytterdörren efter sig. Och när man satt inne i lägenheten så kunde man inte sluta oroa sig för att fönstret eller dörren skulle ryckas med. Usch så det knakade! Ett tag trodde jag även att hela byggnaden skulle följa med stormen, för så som denna byggnad skakar när någon bara springer i trapporna utanför... ja, det är ett under att vi står kvar på marken!

Annars så har jag bara pluggat under veckan, och varit på VFU:n såklart.

Idag hade jag en bra start på dagen. Vaknade strax efter 07, pratade i telefon till 10. Perfekt start på dagen! Efter det har jag pluggat, diskat, pluggat, plocka bort disken, pluggat, plocka undan skitgrejer, pluggat... ja, jag har helt enkelt varierat mellan pluggning och städning. Det som återstår är att skura golvet, plugga lite till, duscha och sedan umgås med Elin och Sebastian.

Det blir Idol, film och massa bus. Som vanligt. Vi har grymt roligt tillsammans.

Ha en trevlig fredag! :)



// Sandra ♥.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0