★ Kristianstad.

Vi har det riktigt roligt här i Kristianstad, trots alla motgångar vi har haft =).

I onsdagskväll, första kvällen här, gick jag och Elin ner på stan och kikade lite. På hemvägen träffade vi två snubbar, Benny och Elvis, och vi gjorde sällskap med varandra. Vi berättade om bilen och Benny gav oss hans nummer så vi kunde höra av oss om vi hade problem. Vi ringde honom på torsdagen och frågade om han kunde hjälpa oss att bogsera bilen till verkstaden, vilket han också gjorde. Han och hans kompis Peter.

I fredags fick vi tag på en svetsare som kunde hjälpa oss. Vi ska träffa honom imorgon.

Fredagskvällen spenderade jag och Elin nere på stan, Kristianstaddagarna är ju i full gång här. Något som liknar Gatufesten hemma i Sundsvall, fast det är gratis och håller på i nio dagar. I ett av öltälten träffade vi Elvis och Peter, surrade en stund och bestämde oss sedan för att gå på McDonalds. Trevlig kväll!

Igår kom Janne och Elins mamma ner hit också med alla möbler, så från klckan 13 - 20 bar vi möbler. Jobbigt! Vid klockan 21 bjöd Janne oss på MAX, det var välbehövligt. Och efter vi ätit var det bara att slänga i sig några glas vin och sedan drog jag och Elin ner på stan. Där träffade vi Elvis och Peter igen, men vi följde inte med dom in i öltälten. Vi stannade utanför och träffade två killar från Lund. Olle och Laban hette dom =). Stod utanför och pratade med dom en bra stund, sedan gick vi in och tog varsin öl. Satt och surrade och hade riktigt trevligt, bestämde också att vi skulle träffa dom en gång till innan vi åker hem. Imorgonkväll tror jag det blir. När vi sedan skulle gå hem ringde Elvis, det var efterfest hos honom. Jätterolig kväll!

Idag har jag, Elin, Sebastian, Elvis och Peter umgåtts och haft riktigt roligt. Var hemma hos Peter på "landet" och käkade, spelade Guitar Hero och Scene It, såg på film och sådär. Riktigt bra dag! Sedan skjutsade Elvis oss på Statoil så vi fick köpa T-röd som vi ska rengöra oljetråget med imorgon, innan vi träffar svetsaren. Elvis ska hämta upp oss imorgon så vi tar oss till verkstaden och till svetsaren. Hur snällt som helst =).

Nu tror jag vi ska Basta!



// Sandra ♥.

Kommentarer
Postat av: Elinsmamma

Ni sade att människorna i Kristianstad var snorkiga och "svåra"- men det verkar ju vara ganska lätt för er att skaffa nya kontakter. Era nya kompisar verkar ju helt otroliga att hjälpa till och ställa upp. En guldstjärna till dem.

Och till er-- som trots motgångar, kvävande värme , trängsel i lägenheten och inte alltför mycket pengar håller humöret upp och månar om varandra. Så gör riktiga vänner

2009-07-05 @ 21:25:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0